Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
4808
View
70
Reply

Suami Menolak

[Copy link]

Author: RoselIa       Show all posts   Read mode

Author
 Author| Post time 26-8-2019 10:01 PM From the mobile phone | Show all posts
mia_azira replied at 26-8-2019 09:43 PM
Boleh cuba goda suami.. pakai seksi2. Sure dapat ML

I kalau suami dah tolak, nafsu pun dah mati
Reply

Use magic Report

Post time 26-8-2019 11:45 PM | Show all posts
RoselIa replied at 26-8-2019 08:12 PM
Mls laa. Dia bkn jwb. Kalau tny dia mcm I sntuh je you. Is it the answer for my questions?

ala..kalau malas camna nak dapat jawapan..hehe u dah masuk trimester ke berapa ni?
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 27-8-2019 07:30 AM From the mobile phone | Show all posts
orangselut replied at 26-8-2019 11:45 PM
ala..kalau malas camna nak dapat jawapan..hehe u dah masuk trimester ke berapa ni?

First tri. Nk msk 2nd dah.
Reply

Use magic Report

Post time 27-8-2019 07:33 AM From the mobile phone | Show all posts
mia_azira replied at 26-8-2019 09:43 PM
Boleh cuba goda suami.. pakai seksi2. Sure dapat ML

Kalau tak de anak blh la pakai seksi dlm rumah.
Reply

Use magic Report

Post time 27-8-2019 09:30 AM From the mobile phone | Show all posts
RoselIa replied at 25-8-2019 08:28 PM
Tulah. Kalau dia ajak I on je sllu. Ke faktor umur? Dia dh lewat 30an.

Biasanya lelaki 30 an 40 an ni masih kuat bernafsu... untung hubby U, sbb U nak U mintak... Most wanita jrg nk mntk tp suami yg dok mntk... Mmg kena discuss la dgn hubby U sbb apa, kot stress tmpt keja ka... kalau letih apa tu boleh bg hubby U minum minuman yg ada Tongkat Ali. Boleh Google cr makanan yg tingkatkan nafsu suami bg hubby U mkn..
Reply

Use magic Report

Post time 27-8-2019 10:57 AM | Show all posts
rugi la hubby tolak.. ml masa wife peggy la best... ml masa wife normal slalu leh dapat.. pegnan bkn slalu..
Reply

Use magic Report

Post time 27-8-2019 01:43 PM | Show all posts
It all depends la TT, maybe on weekdays he's just really tired from all the work done.

Mungkin jugak dia tak berapa fit. Dia ada tak bersenam regularly? Pemakanan macam mana? Tidur dia cukup tak hari2? Semua nih faktor yg boleh menyebabkan dia penat sentiasa.
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 27-8-2019 10:03 PM From the mobile phone | Show all posts
Norma69 replied at 27-8-2019 07:33 AM
Kalau tak de anak blh la pakai seksi dlm rumah.

This is my 1st pregnancy after 4years married. Not having kids yet. I mmg la seksi dlm rumah. Kadang2 pkai bju kemeja dia je paras paha. Xpkai pape.
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 27-8-2019 10:05 PM From the mobile phone | Show all posts
Nizam_76 replied at 27-8-2019 09:30 AM
Biasanya lelaki 30 an 40 an ni masih kuat bernafsu... untung hubby U, sbb U nak U mintak... Most w ...

Dia ckp dia penat sbb busy kerja. I pun busy but I rindu dia. Dia risau kalau pksa ml prformnce dia xbgus. Cant satisfy me. Cant make me climax.
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 27-8-2019 10:05 PM From the mobile phone | Show all posts
bobo_beck replied at 27-8-2019 10:57 AM
rugi la hubby tolak.. ml masa wife peggy la best... ml masa wife normal slalu leh dapat.. pegnan bkn ...

Not refuses all d time. 3-4 times for a month also. But cuma I je horny lbh.
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 27-8-2019 10:08 PM From the mobile phone | Show all posts
yprat replied at 27-8-2019 01:43 PM
It all depends la TT, maybe on weekdays he's just really tired from all the work done.

Mungkin ju ...

Lately dia busy sikit. I know that. But my hsbnd mmg jnis jaga badan. Aktif je bersukan. But for this 2 weeks, dia jrg bersukan sbb trllu penat. Pemakanan okey je. Mkn mcm biasa. But i noticed hes very tired. Tidur awal lately
Reply

Use magic Report

Post time 28-8-2019 01:23 AM From the mobile phone | Show all posts
RoselIa replied at 27-8-2019 10:05 PM
Dia ckp dia penat sbb busy kerja. I pun busy but I rindu dia. Dia risau kalau pksa ml prformnce di ...

Husband U mmg betul2 letih la mcm tu. Sblm U pregnt pn sebulan U ML 3-4 times ja mean hjg mggu or hari cuti kan? Tambah Dia bz plk now lg letih la. Dia plk jenis yg jaga performance masa ML n nk make sure U puas @ climax masa ML. Kalau terlalu letih lelaki sometimes boleh jd cpt klimaks atau pn ssh nk klimaks.KEna cari supplemen utk dia la utk bg tenaga, bila tenaga ada keris pn bersedia utk bertarung...
Reply

Use magic Report

Post time 28-8-2019 01:29 AM From the mobile phone | Show all posts
Nizam_76 replied at 28-8-2019 01:23 AM
Husband U mmg betul2 letih la mcm tu. Sblm U pregnt pn sebulan U ML 3-4 times ja mean hjg mggu or  ...

Bpleh try Supplemen nama Safwa ada jual kt farmasi... utk lelaki... bg tenaga, blood circulation n vitality...
Reply

Use magic Report

Post time 28-8-2019 04:55 AM | Show all posts
try la goda2 dia sikit..hantar wasap gambar2 seksi u..taip la on x on malam ni..hehe hopefully semuanya ok ye..rasanya sebab dia penat keje sgt tu...
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 28-8-2019 06:48 PM From the mobile phone | Show all posts
Nizam_76 replied at 28-8-2019 01:23 AM
Husband U mmg betul2 letih la mcm tu. Sblm U pregnt pn sebulan U ML 3-4 times ja mean hjg mggu or  ...

Hope so. Moga-2 xde mistress or any bitch lah. Mn tahu dia xsuka sbb I prgnant ke apa ke. Yelah bila mngndung ni perut pun buncit. Badan pun naik berkilo-kilo.
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 28-8-2019 06:49 PM From the mobile phone | Show all posts
Nizam_76 replied at 28-8-2019 01:29 AM
Bpleh try Supplemen nama Safwa ada jual kt farmasi... utk lelaki... bg tenaga, blood circulation n ...

I mls nk bg dia mkn bnda mcm tu sbnrnya. Takut ada kesan ke apa.
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 28-8-2019 06:50 PM From the mobile phone | Show all posts
orangselut replied at 28-8-2019 04:55 AM
try la goda2 dia sikit..hantar wasap gambar2 seksi u..taip la on x on malam ni..hehe hopefully semua ...

Actually both of us kerja dlm private sec. So ada ms kami busy gila2. Ada ms sorg busy sorg x. Jrg la dua2 xbusy. Busy je sllu. Mmg kalau xurgent jrg sgt whtsp. Call je utk bgtau pape.
Reply

Use magic Report

Post time 28-8-2019 09:57 PM | Show all posts
RoselIa replied at 28-8-2019 06:48 PM
Hope so. Moga-2 xde mistress or any bitch lah. Mn tahu dia xsuka sbb I prgnant ke apa ke. Yelah bi ...

haha no lah..klu org busy ni tak sempat nak berskandal2 ni..

pastu pasal pregnant naik berat tu biasa la..mcm i..seksi tau org yg tgh pregnant ni..ngan pusat terjojol..breast pun penuh mengembang..hehe
Reply

Use magic Report

Post time 29-8-2019 10:47 AM | Show all posts
ifanonline replied at 26-8-2019 04:40 PM
kena suruh suami banyak makan budu dan belacan utk menaikkan syahwatnya

..

Reply

Use magic Report

Post time 29-8-2019 11:08 AM | Show all posts
lelaki kalau letih jgn dipaksa. nnti lembik la adik tu .. so bagi dia time bila betul sedia utk ML okey.. kalau mood tak ada  pun tak syok
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.084004s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list