Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
1234Next
Return to list New
4785
View
70
Reply

Suami Menolak

[Copy link]

Author: RoselIa    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Author
Post time 24-8-2019 06:43 PM From the mobile phone | Show all posts |Read mode
Hai forumers. I would like to ask something. Now I pregnant 3 months. I mengaku yang nafsu I sedikit bertambah dari kebiaasaan. Horny lebih sikit. Biasa I akan ML sebulan tu dalam 2 times paling sikit. Paling banyak not more than 5 times. Weekends je selalu on but ada tak on. Bila horny ni I selalu minta nk ML dgn husband but he refuses. Dia tak nak sebab penat katanya. So I keep argue. Jadi macam nak menangis pun ada. Lagi-2 tgh pregnant. Tapi performance dia atas katil very ok. I puas je selalunya. Dia pun sllu puji I ketat dan pandai kemut. Tapi dia jarang-2 je nak on. Weekdays lagilah. Teramat-amat jarang. Adakah ia normal ?

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 24-8-2019 07:16 PM | Show all posts
normal sis. laki sis bukan gay kunyit. dont worry
Reply

Use magic Report

Post time 24-8-2019 09:02 PM From the mobile phone | Show all posts
Dia pun ade perasaan letih
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 25-8-2019 12:03 AM From the mobile phone | Show all posts
CiliPadiSedap replied at 24-8-2019 07:16 PM
normal sis. laki sis bukan gay kunyit. dont worry

Really? How about u?
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 25-8-2019 12:04 AM From the mobile phone | Show all posts
diggerr replied at 24-8-2019 09:02 PM
Dia pun ade perasaan letih

But tiap kali mintak nk ML. Dia taknak. Kalau dia mntk I sllu on. Xadil.
Reply

Use magic Report

Post time 25-8-2019 01:41 AM From the mobile phone | Show all posts
Dia tak rasa ke pompuan ngandung ni seksi..wife aku masa mengandung dulu tengok jer dah buat horny hahaha and the rest is history
Maybe husband kau takut kot nak ML ngan kau..ni anak yang pertama ke?
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 25-8-2019 03:53 AM From the mobile phone | Show all posts
nuno replied at 25-8-2019 01:41 AM
Dia tak rasa ke pompuan ngandung ni seksi..wife aku masa mengandung dulu tengok jer dah buat horny h ...

Yup. First pregnancy.
Reply

Use magic Report

Post time 25-8-2019 08:52 AM From the mobile phone | Show all posts
Dia takut la tu..lelaki ni jarang benar nafsu seks menurun
Reply

Use magic Report

Post time 25-8-2019 12:02 PM From the mobile phone | Show all posts
Biasanya org perempuan yg selalu menolak dan bg alasan letih... org lelaki ni pantang diajak ML... jrg la nk menolak rezeki dpn mata... nafsu pn satu... tu kalau I la sbg seorg lelaki. Husband mmg benat2 letih kot atau dia bimbang masa awal mengandung ni kandungan kt dlm tu x betul2 kuat lg... nanti lasak2 sgt kot jd masalah plk... mgkin dia fikir yg tu sama tp bg alasan letih...
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 25-8-2019 08:27 PM From the mobile phone | Show all posts
nuno replied at 25-8-2019 08:52 AM
Dia takut la tu..lelaki ni jarang benar nafsu seks menurun

Biasa kalau takut dia bgtahu je.
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 25-8-2019 08:28 PM From the mobile phone | Show all posts
Nizam_76 replied at 25-8-2019 12:02 PM
Biasanya org perempuan yg selalu menolak dan bg alasan letih... org lelaki ni pantang diajak ML... j ...

Tulah. Kalau dia ajak I on je sllu. Ke faktor umur? Dia dh lewat 30an.
Reply

Use magic Report

Post time 25-8-2019 11:34 PM From the mobile phone | Show all posts
Lewat 30an takkan dah menurun,aku dah masuk 40 pantang tengok isteri meniarap terus kena londeh hahaa..bawak2 la berbincang,mungkin kau ada cakap benda yang kau tak sengaja tersakitkan hati dia
Reply

Use magic Report

Post time 26-8-2019 12:36 AM From the mobile phone | Show all posts
Tanya la dia baik2..diskas..tanya sini takkan selesai masalah sis
Reply

Use magic Report

Post time 26-8-2019 08:30 AM | Show all posts
sis..maybe dia risau sebab 1st pregancy...bukan sebab nafsu dia down ke dan juga letih tu satu hal jugak...
boleh cakap elok2....all da best
Reply

Use magic Report

Post time 26-8-2019 04:40 PM | Show all posts
kena suruh suami banyak makan budu dan belacan utk menaikkan syahwatnya
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 26-8-2019 08:11 PM From the mobile phone | Show all posts
nuno replied at 25-8-2019 11:34 PM
Lewat 30an takkan dah menurun,aku dah masuk 40 pantang tengok isteri meniarap terus kena londeh haha ...

Entah. Kalau nk ckp nafsu menurun xjugak. Mybe sbb dia sllu brpns visit site. Xsure la.
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 26-8-2019 08:12 PM From the mobile phone | Show all posts
orangselut replied at 26-8-2019 12:36 AM
Tanya la dia baik2..diskas..tanya sini takkan selesai masalah sis

Mls laa. Dia bkn jwb. Kalau tny dia mcm I sntuh je you. Is it the answer for my questions?
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 26-8-2019 08:13 PM From the mobile phone | Show all posts
SWORKS27 replied at 26-8-2019 08:30 AM
sis..maybe dia risau sebab 1st pregancy...bukan sebab nafsu dia down ke dan juga letih tu satu hal j ...

Before pregnant we ols mmg ML just 3-4 times for a month. But now since pregnant nfsu I naik sikit. So I nk kerap. But dia taknak.
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 26-8-2019 08:14 PM From the mobile phone | Show all posts
ifanonline replied at 26-8-2019 04:40 PM
kena suruh suami banyak makan budu dan belacan utk menaikkan syahwatnya

Yeke. Dia mmg mkn je sbb dia org Kelantan. I org Johor. Cuma belacan kureng laa.
Reply

Use magic Report

Post time 26-8-2019 09:43 PM From the mobile phone | Show all posts
Boleh cuba goda suami.. pakai seksi2. Sure dapat ML
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.104831s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list