Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
1234
Return to list New
5869
View
70
Reply

Suami Menolak

[Copy link]

Author: RoselIa    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Author
 Author| Post time 9-9-2019 09:41 PM From the mobile phone | Show all posts
orangselut replied at 9-9-2019 08:54 PM
hehe kalau kat rumah atau cuti..apa hobi / aktiviti masa lapang dia selain ML ngan u?

Tgk tv. Kluar jln2. Lepak dgn kwn dia ada sekali skla.
Reply

Use magic Report

Post time 10-9-2019 02:33 PM | Show all posts
Kko mengandung anak pompuan tu pasal pembawaan ko kuat seks sikit. Bini aku dulu mengandung anak pompuan pun mcm tu..sebelum tu 3,4 kali seblum. time ngandung tu..3,4 kali seminggu. masa otw balik rumah pun bini dah stim menggatal dlm kreta. masuk rumah apa lagi...full blast terus.
Reply

Use magic Report

Post time 11-9-2019 12:06 AM From the mobile phone | Show all posts
picanto1 replied at 10-9-2019 02:33 PM
Kko mengandung anak pompuan tu pasal pembawaan ko kuat seks sikit. Bini aku dulu mengandung anak pom ...

Ya ka mcm tu... bini aku rasanya sama ja mengandung anak lelaki atau anak perempuan nafsu dia dulu tu.
Reply

Use magic Report

Post time 11-9-2019 12:10 AM From the mobile phone | Show all posts
RoselIa replied at 9-9-2019 09:41 PM
Tgk tv. Kluar jln2. Lepak dgn kwn dia ada sekali skla.

Ok dah la jgk mcm tu... xda la boring dok rmh saja...
Reply

Use magic Report

Post time 11-9-2019 01:08 AM From the mobile phone | Show all posts
Aku ada anak kecik dan aku rasa sex life aku haru birunyaaa. Kesian laki aku
Reply

Use magic Report

Post time 11-9-2019 01:15 AM From the mobile phone | Show all posts
za8da replied at 11-9-2019 01:08 AM
Aku ada anak kecik dan aku rasa sex life aku haru birunyaaa. Kesian laki aku

Naper pulak? Cer citer apa yg haru biru nya? Jadi mcm mana suami?
Reply

Use magic Report

Post time 18-9-2019 03:11 PM | Show all posts
RoselIa replied at 25-8-2019 12:04 AM
But tiap kali mintak nk ML. Dia taknak. Kalau dia mntk I sllu on. Xadil.

jarang dengar laki x nk


dan awat sebulan macam sikt jer ML
akk kawin 5-6 tahun
kawin baru
paling kurang semnggu 5-6 kali
masuk hari ke3 x dapat
mula laki akk cepat sakit ati

kecuali letih ya laki akk tak panjat
Reply

Use magic Report

Post time 19-9-2019 05:45 PM | Show all posts
actually i dulu ada takut2 nak ML bila wife i pregnant. Takut affect baby ke apa. Taktau kenapa mcm tu tapi walaupun wife horny, takut2 nak main.

Dah lama2 baru tau yang sex time pregnant la boleh jadik paling ganas sekali haha.

Tapi maybe dia stress pasal lain kot. Sebab dah nak ada anak, nak make sure cukup duit / kerja keras nak dapat promotion supaya boleh provide utk family. Mungkin boleh affect dia jugak
Reply

Use magic Report

Post time 21-9-2019 09:39 AM From the mobile phone | Show all posts
Masa mengandung dia tak nak main sbb Yakut kepala baby berlekuk nanti....
Reply

Use magic Report

Post time 25-10-2019 01:15 AM From the mobile phone | Show all posts
RoselIa replied at 9-9-2019 09:19 AM
Bln ni bnyk cuti so kerap jgk brsama but mcm tulah. I yg sllu mntk. Ha tau xpe. Hehehe. Horny ni x ...

biase lelaki ni.. klau dh tido pun. wife goda ajak ML cnfirm tk tolak..   u try ubah suasana dlm bilik., penampilan u kat rumh... byk faktor yg blh mnyebabkn hsbnd u jd mcm tu... yg pling pnting skli. kita kne sentiase usaha tuk beri yg trbaik tuk psangan kita.. jadi kita pun akan dpt sesuatu yg terbaik dr pasangan kita... yg pasti.. ppuan klau prgy akan nmpak lbh seksi n menghairahkn.,
Reply

Use magic Report

Post time 25-10-2019 07:38 AM From the mobile phone | Show all posts
Petanda nak dapat baby laki tu
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list