Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
4697
View
70
Reply

Suami Menolak

[Copy link]

Author: RoselIa       Show all posts   Read mode

Post time 31-8-2019 11:56 AM From the mobile phone | Show all posts
RoselIa replied at 28-8-2019 06:49 PM
I mls nk bg dia mkn bnda mcm tu sbnrnya. Takut ada kesan ke apa.

Kalau yg kt farmasi biasanya ada kelulusan KKM tu xdak masalah nk mkn. Mkn time hjg mggu pun cukup la... leh Google cari maklumat ttrg produk yg kita nk beli tgok ada kesan sampingan atau tak... I minum Kopi Alicafe pun dh bertenaga dan 'adik' asyik nk bangun ja... hihi... terpulang lah nak try atau tidak... x try x tahu... sekadar bg pendapat...
Reply

Use magic Report

Post time 1-9-2019 09:45 AM | Show all posts
laki ada perasaan dan kekuatan juga.. pompuan mengandung nie macam macam hal..
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 1-9-2019 10:00 PM From the mobile phone | Show all posts
Nizam_76 replied at 31-8-2019 11:56 AM
Kalau yg kt farmasi biasanya ada kelulusan KKM tu xdak masalah nk mkn. Mkn time hjg mggu pun cukup ...

Kopi alicafe yg 3 in 1 ke?
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 1-9-2019 10:04 PM From the mobile phone | Show all posts
orangselut replied at 28-8-2019 09:57 PM
haha no lah..klu org busy ni tak sempat nak berskandal2 ni..

pastu pasal pregnant naik berat tu ...

Yeke... Habis tu yg kahwin rmai tu nmpk mcm org sibuk je smua. Businessman. Kerjs Private sec. Kerja Gov pun ada. Sm je. Dia ckp dia ok je kalau i dh gemok. Skrg ni 58kg dah. Ayooo. Naik 5kg dah. Tp takutlah.. Kdg2 lelaki ckp je ok pdhl nk yg slim.
Reply

Use magic Report

Post time 2-9-2019 02:17 AM | Show all posts
RoselIa replied at 1-9-2019 10:04 PM
Yeke... Habis tu yg kahwin rmai tu nmpk mcm org sibuk je smua. Businessman. Kerjs Private sec. Ker ...

maknanya bukan busy la tu..buat2 nampak busy je..ahaha time pregnant tak naik berat & nampak kecik memang peliklah..biasala tu naik semua..cuma ada limit..sebab takut berat sbb baby overweight takpun kena diabetik masa ngandung
Reply

Use magic Report

Post time 2-9-2019 02:44 AM From the mobile phone | Show all posts
RoselIa replied at 1-9-2019 10:00 PM
Kopi alicafe yg 3 in 1 ke?

Ya, yg tu... ada campuran tongkat Ali dan ginseng.... Rasa pn sedap...
Reply

Use magic Report

Post time 7-9-2019 07:08 AM From the mobile phone | Show all posts
Mcm mana masalah Rosella lps forumer bg idea tu, hopefully berjaya la...
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 7-9-2019 11:18 PM From the mobile phone | Show all posts
Nizam_76 replied at 7-9-2019 07:08 AM
Mcm mana masalah Rosella lps forumer bg idea tu, hopefully berjaya la...

Last week I prgi brcuti kat area Kuala Terengganu. Dia okey je. ML mcm biasa. But bila balik rumh bila dh kerja balik, badan pnt, mulalah jd balik. Refuses.
Reply

Use magic Report

Post time 8-9-2019 12:45 AM From the mobile phone | Show all posts
RoselIa replied at 7-9-2019 11:18 PM
Last week I prgi brcuti kat area Kuala Terengganu. Dia okey je. ML mcm biasa. But bila balik rumh  ...

Mmg letih n stress sgt kot keja husben U... Lelaki kalau takat letih tp otak dia x stress, otak dia mau x mau akan terfikir jgk seks n dia jgk perlu keluarkan air mani dia utk keperluan biologis dia.Biasanya lelaki akan tido dulu n bila letih dh ilang terjaga lps tu kejut bini utk ML la. Husben U mgkin letih n stress  sama tu.. otak byk fikir bab keja kot blk rmh pun....
Reply

Use magic Report

Post time 8-9-2019 02:55 AM | Show all posts
i kalau letih tapi masih bernafsu still bole ON lagi..tapi kalau otak stress duk mikir macam2..memang payahla nak jadi..sooo ur husband agaknya stress dengan keje dia tu kot
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 9-9-2019 06:57 AM From the mobile phone | Show all posts
Nizam_76 replied at 8-9-2019 12:45 AM
Mmg letih n stress sgt kot keja husben U... Lelaki kalau takat letih tp otak dia x stress, otak di ...

I guess so. Sbb kalau cuti mybe kpla dia dh xstress. Tu yg dia akn on.
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 9-9-2019 06:58 AM From the mobile phone | Show all posts
orangselut replied at 8-9-2019 02:55 AM
i kalau letih tapi masih bernafsu still bole ON lagi..tapi kalau otak stress duk mikir macam2..meman ...

Yup i guess so too. Sbb hr cuti dia ok je.
Reply

Use magic Report

Post time 9-9-2019 08:13 AM From the mobile phone | Show all posts
RoselIa replied at 9-9-2019 06:57 AM
I guess so. Sbb kalau cuti mybe kpla dia dh xstress. Tu yg dia akn on.

Ok la kalau dh tau yg tu salah satu punca dia menolak... so nanti boleh la aim hari cuti your husben utk ML... Tp nak horny x tentu masa na, bukan tggu hari cuti ja kan...
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 9-9-2019 09:19 AM From the mobile phone | Show all posts
Nizam_76 replied at 9-9-2019 08:13 AM
Ok la kalau dh tau yg tu salah satu punca dia menolak... so nanti boleh la aim hari cuti your husb ...

Bln ni bnyk cuti so kerap jgk brsama but mcm tulah. I yg sllu mntk. Ha tau xpe. Hehehe. Horny ni xkira ms xkira d mn.
Reply

Use magic Report

Post time 9-9-2019 10:00 AM From the mobile phone | Show all posts
RoselIa replied at 9-9-2019 09:19 AM
Bln ni bnyk cuti so kerap jgk brsama but mcm tulah. I yg sllu mntk. Ha tau xpe. Hehehe. Horny ni x ...

Beruntunglah husben U, terbalik plk dgn I ni, I ja yg selalu mntk, kena refuse slalu dr yg dpt... huhu
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 9-9-2019 01:11 PM From the mobile phone | Show all posts
Nizam_76 replied at 9-9-2019 10:00 AM
Beruntunglah husben U, terbalik plk dgn I ni, I ja yg selalu mntk, kena refuse slalu dr yg dpt...  ...

Ptutnya lelaki sm mcm u. I yg trblik sbnrnya. Hihihi
Reply

Use magic Report

Post time 9-9-2019 04:19 PM From the mobile phone | Show all posts
RoselIa replied at 9-9-2019 01:11 PM
Ptutnya lelaki sm mcm u. I yg trblik sbnrnya. Hihihi

Frust ooo dh tlg buat keje rmh apa, bila anak-anak dh tido asben p kejut mntk upah  sikit, org bg alasan letih ngantuk... dh boleh tido tu kot la nk bangun tgh mlm atau awai pg kejut asben plk tanya nk upah tak... ni buat xtau terus... Dulu kalau bila lena reject boleh la melancap nk legakan horny, tp bila I dh nekad berhenti melancap ni, mmg agak stress @ serabut la bila x dpt ML...
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 9-9-2019 06:00 PM From the mobile phone | Show all posts
Nizam_76 replied at 9-9-2019 04:19 PM
Frust ooo dh tlg buat keje rmh apa, bila anak-anak dh tido asben p kejut mntk upah  sikit, org bg  ...

Oh i see. Kesian pulak. Kalau I xmenolak sbb jarang2 dpt. Hehehe
Reply

Use magic Report

Post time 9-9-2019 07:22 PM From the mobile phone | Show all posts
RoselIa replied at 9-9-2019 06:00 PM
Oh i see. Kesian pulak. Kalau I xmenolak sbb jarang2 dpt. Hehehe

Nasib badan. Jrg dpt... org nk mintak plk jauh sekali la....
Reply

Use magic Report

Post time 9-9-2019 08:54 PM | Show all posts
RoselIa replied at 9-9-2019 06:58 AM
Yup i guess so too. Sbb hr cuti dia ok je.

hehe kalau kat rumah atau cuti..apa hobi / aktiviti masa lapang dia selain ML ngan u?
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.071926s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list