Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
9821
View
83
Reply

Nampak dah Baby bump Fasha Sandha, Alhamdulillah

[Copy link]

Author: mimie2luv    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Author
Post time 24-8-2019 03:36 PM From the mobile phone | Show all posts |Read mode
Just nak share,I saw on Mamasandha's posting,and couldn't help but believe that there is a noticeable baby bump. Alhamdulillah if she is pregnant and congratulations! May Allah ease your journey! Nak juga tgk rupa baby genetic Aidil pula.
IMG_20190824_153336.jpg
Reply

Use magic Report

Post time 24-8-2019 03:44 PM From the mobile phone | Show all posts
Hi kak tijah
Chuols chenta mati kerrrr dgn bang asan tuh, kehulu kehilir dok bawak nama cantuman sandha

Jangan maghah kami na kak tijah. Jom makam laktha kola tang kedai mara depan merkit
Reply

Use magic Report

Post time 24-8-2019 03:45 PM From the mobile phone | Show all posts
Tahniah fasha
Reply

Use magic Report

Post time 24-8-2019 03:55 PM | Show all posts
Klu betul preggy....cpt betoi nampak baby bump
Reply

Use magic Report

Post time 24-8-2019 04:06 PM From the mobile phone | Show all posts
Iolls just nak ckp mak aidil ni cantik sgt walau da berumur. Nmpk beza sgt ngan besannye.. gaya cam ustazah kafa pon ada..


Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 24-8-2019 04:11 PM From the mobile phone | Show all posts
epal_ijau replied at 24-8-2019 04:06 PM
Iolls just nak ckp mak aidil ni cantik sgt walau da berumur. Nmpk beza sgt ngan besannye.. gaya cam  ...

Memang cantik,nampak berseri muka manis Tak jemu tengok muka Mak Aidil. Kak Eja Alhamdulillah nampak decent dah baguslah berbaik dengan besan
Reply

Use magic Report

Post time 24-8-2019 04:23 PM | Show all posts
ehh ye ke? Alhamdullilah...tahniah Fasha
Reply

Use magic Report

Post time 24-8-2019 04:25 PM From the mobile phone | Show all posts
Fs kan selalu kelam kabut umum ngandung. Kali ni senyap2
Reply

Use magic Report

Post time 24-8-2019 04:39 PM From the mobile phone | Show all posts
umbut replied at 24-8-2019 04:25 PM
Fs kan selalu kelam kabut umum ngandung. Kali ni senyap2

Learn from previous pregnancy kot...tunggu bebetul dah lepas 1st trimester baru announce
Reply

Use magic Report

Post time 24-8-2019 04:47 PM From the mobile phone | Show all posts
patut nampak gambar ni lain mcm je perut dia, kalau sebab buncit, mesti dia cover, confirm netizen mengaruk tgk gambar perut buncit

tahniah fasha & aidil, kalau betul lah IMG_2089.JPG
Reply

Use magic Report

Post time 24-8-2019 05:01 PM From the mobile phone | Show all posts
Tahniah fasha. Genetik aidil innih lebih helok dari genetik jejai pastinya.
Reply

Use magic Report

Post time 24-8-2019 05:16 PM From the mobile phone | Show all posts
Tahniah FS
Reply

Use magic Report

Post time 24-8-2019 05:21 PM From the mobile phone | Show all posts
applecomel replied at 24-8-2019 03:55 PM
Klu betul preggy....cpt betoi nampak baby bump

Kan
Sb raya hr tu kan kata misscarriage
Lekat balik cepat tu tak kisah bab wow nampak dh baby bump
Reply

Use magic Report

Post time 24-8-2019 05:38 PM From the mobile phone | Show all posts
Tahniah fasha kalau betul. This is her 4th pregnancy ka kan? Yang 3rd miscarriage. So selalunya memang cepat nampak baby bump sebab bukan anak 1st n previous delivery pun via csec. Lain la kalau 1st baby, tapi baru 2-3 bulan dah obvious baby bump, tu patut diragui seperti di benang satu lagi tu...hehe..

Jaga kesihatan elok elok na fasha
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 24-8-2019 05:38 PM From the mobile phone | Show all posts
yuhuu replied at 24-8-2019 05:01 PM
Tahniah fasha. Genetik aidil innih lebih helok dari genetik jejai pastinya.

I really hope so. Aidil version perempuan pun mesti cantik!
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 24-8-2019 05:40 PM From the mobile phone | Show all posts
misswa replied at 24-8-2019 05:21 PM
Kan
Sb raya hr tu kan kata misscarriage
Lekat balik cepat tu tak kisah bab wow nampak dh baby bu ...

Miscarriage bulan jun kan,later pergi honeymoon Kat Thailand Masa besday Aidil end of july,nie dah almost 2 months kot kan. Yang penting Selamat Dan baby sihat walafiat.
Reply

Use magic Report

Post time 24-8-2019 05:51 PM From the mobile phone | Show all posts
mimie2luv replied at 24-8-2019 05:40 PM
Miscarriage bulan jun kan,later pergi honeymoon Kat Thailand Masa besday Aidil end of july,nie dah ...

Maybe sejenis badan mcm tu. Tulah, sihat hendaknya kedua2. Amin.
Reply

Use magic Report

Post time 24-8-2019 06:38 PM From the mobile phone | Show all posts
Klu gen aidil mesti elok... yg blah jehai tu muka x mcm org kaya pun
Reply

Use magic Report

Post time 24-8-2019 06:45 PM From the mobile phone | Show all posts
Selalu jugak tengok orang lepas dnc tak lama lepas tu pregnant lagi. Rezeki Tuhan nak bagi kan
Reply

Use magic Report

Post time 24-8-2019 07:10 PM From the mobile phone | Show all posts
Subur betol dorang berdua...sekejap jer lekat...
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.096996s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list