Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
12
Return to list New
1748
View
23
Reply

Company hantar surat mintak bayar notis 24jam

[Copy link]

Author: Noormuhdsaad    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 26-8-2019 11:21 AM | Show all posts
annual leave ade x? biasa nya klu cuti ada lg boleh tolak cuti utk pendekkan notis tu..
klu dah ada company baru nak amek keje dan dorang suh masuk awal, suh je la company baru tu bail out dari company lama..
Reply

Use magic Report

Post time 26-8-2019 11:27 AM | Show all posts
CiliPadiSedap replied at 23-8-2019 05:33 PM
kerja je sis, tp datang ofis u buat kopi, u goreng pisang cheese, lepas tu buka net flix. buat cmtu  ...


setuju...2 weeks bukan lama pun, dtg jer ofis tapi tak perlu wat kerja...
Reply

Use magic Report

Post time 31-8-2019 05:26 PM | Show all posts
ofis iols dulu ade sorang staff dh hantar notis tp boss tak nak terima..suh stay lagi padahal minah tue mmg takde hati dah nk stay. so ape dia buat, dia mai ofis cam biasa pastu pi lepak kat surau main ipad dekat seminggu dia buat camtu last2 boss panggil kata terima notis 24 jam dia tue  so dia pun blah lar ngn aman
Reply

Use magic Report

Post time 2-9-2019 08:25 PM From the mobile phone | Show all posts
Dalam hal ni you kena la bayar pampasan. Putar-putar belakang hutan pon you bg notice 24 jam tu dik..
Reply

Use magic Report

12
Return to list New
You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.070982s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list