Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
12
Return to list New
2484
View
29
Reply

Tahan lama bersama isteri

[Copy link]

Author: Ibrahim80       Show all posts   Read mode

Post time 2-9-2019 05:54 AM From the mobile phone | Show all posts
Berhenti melancap, berhenti bagi bini hisap zakar... .. kalau nk sapu ubat, try sapu gel Gambir emas... ada kelulusan KKM. Kalau rasa was2 dgn ubat2 tu, pegi jumpa doktor pakar kulit, doktor lbh tau ubat apa yg sesuai bg lambat pancut...
Reply

Use magic Report

Post time 3-9-2019 04:53 PM | Show all posts
zulka replied at 23-8-2019 03:29 PM
sebelum bersama, try ambil ganja bro....minimum 40 minit bertahan

Gila lah!
Reply

Use magic Report

Post time 3-9-2019 04:56 PM | Show all posts

hehe... betul
Reply

Use magic Report

Post time 3-9-2019 08:40 PM From the mobile phone | Show all posts
My hubby ckp, dia jogging setiap pagi & petang selama 2 minggu sebelum kahwin, sambil buat senaman2 zakar, mcm dlm buku2 seks ajar tu.. i pun ada tengok my hubby buat, yg plg utama, pertemukan kedua2 tapak kaki, kemudian, rapatkn kedua2 tumit ke celah kangkang, sambil tegapkn belakang..sambil2 tu, kemut selama 10 saat... my hubby bleh tahan 3 jam waktu awal2 kahwin dlu, kemudian makin cepat sbb jarang joging & praktis senaman tu
Reply

Use magic Report

Post time 4-9-2019 05:05 PM From the mobile phone | Show all posts
saya60 replied at 3-9-2019 08:40 PM
My hubby ckp, dia jogging setiap pagi & petang selama 2 minggu sebelum kahwin, sambil buat senaman2  ...

Biar betul boleh tahan sampai 3 jam ML. X pancut... hebatnya... semula jadi ka guna ubat?
Reply

Use magic Report

Post time 8-9-2019 12:04 PM | Show all posts
klo aku mlancap dulu dalam 2 jam sebelum... ni buatkan aku tahan lama... paling lama aku penah buat sampai 2 jam (opcos mcm2 le buat).
tpi kalo nk buat anak jgn melancap dulu le... nanti air mani gred c jer nanti..
ade yg pakai cream sapu kat kepala penis kasi kebas
ade yg pakai cock ring bg tegang lebih & lambat pancut...

ng aku 1st metod je yg paling berkesan
Reply

Use magic Report

Post time 15-9-2019 01:15 AM From the mobile phone | Show all posts
Tak dinafikan org yg stamina nya bagus boleh melambatkan ejaculation.. ie : yg kuat jogging dan senaman antara orang yg lambat pancut.. seriously from my experience.. you can enjoy sex very much.. tapi... lama sangat pun tak best la.. satgi melecet bang..

My advice.. amalkan cara hidup sihat, nak pakai pembantu no problem, try tissue magic.. x perlu makan2 dan risk your health.. sekian..
Reply

Use magic Report

Post time 15-9-2019 01:22 PM | Show all posts
Dea_Nell80 replied at 15-9-2019 01:15 AM
Tak dinafikan org yg stamina nya bagus boleh melambatkan ejaculation.. ie : yg kuat jogging dan sena ...

sebelum main minum air milo panas...cornfirm lama dan air pun banyak...
Reply

Use magic Report

Post time 16-9-2019 04:36 PM From the mobile phone | Show all posts
Nak tahan lama betul, potong buang konek. Pasang dildo vibrator. Hamekko enjot smpai pagi
Reply

Use magic Report

Post time 17-9-2019 10:42 AM | Show all posts
Reply

Use magic Report

Post time 17-9-2019 11:15 AM | Show all posts
saya60 replied at 3-9-2019 08:40 PM
My hubby ckp, dia jogging setiap pagi & petang selama 2 minggu sebelum kahwin, sambil buat senaman2  ...

3 jam?

wow! pecah record!

cm iklan kt fb, henjut sampai subuh
Reply

Use magic Report

12
Return to list New
You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.070420s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list