Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
5645
View
107
Reply

Lain Macam Semangat Patriotik Iqram Dinzly Dengan Sayap Dan Vel Putihnya

[Copy link]

Author: Lilrose       Show all posts   Read mode

Author
Post time 23-8-2019 11:20 AM | Show all posts |Read mode
Aduhai, makin melarat pula melihat Iqram Dinzly.


Sedang orang lain kecoh dengan isu bendera terbalik di bulan kemerdekaan ini, lain pula gaya Iqram meluahkan semangat patriotiknya.


Kali ini dia buat hal lagi apabila menari dengan memainkan lagu patriotik Anak Kecil Main Api.











Malah, pakaian yang dikenakan juga menjadi perhatian ramai.


Pelakon itu dilihat mengenakan skirt hitam berserta sayap dan 'veil' berwarna putih.


Lebih parah, Iqram 'meraung-raung bersajak' mengenai cinta dengan mimik muka sedih.







Kredit foto: IG Iqram




Bagaimanapun, ramai yang membela Iqram di ruangan komen dan meminta agar orang ramai berhenti mengutuk pelakon itu.


Apa dah jadi ni Iqram? Semakin kronik melihatnya. Klik di sini jika mahu menonton videonya. - CARI
Reply

Use magic Report

Post time 23-8-2019 11:23 AM From the mobile phone | Show all posts
Gelinya tengok puting dia...
Reply

Use magic Report

Post time 23-8-2019 11:32 AM From the mobile phone | Show all posts
aduh siannya... jgnla kutuk dia. i am sure dia need people to help him
Reply

Use magic Report

Post time 23-8-2019 11:40 AM | Show all posts
Kesian Iqram.. harap2 ada org sudi bantu dia.
Reply

Use magic Report

Post time 23-8-2019 11:44 AM From the mobile phone | Show all posts
Parah dah mamat ni.. Family dia mana?
Reply

Use magic Report

Post time 23-8-2019 11:46 AM From the mobile phone | Show all posts
teruk dah ni. xblh buat apa2 dah.kena hntr gi tanjung rambutan
Reply

Use magic Report

Post time 23-8-2019 11:47 AM From the mobile phone | Show all posts
Ya Allah.. kesiannya dia ni..semoga ada yg membantu, semoga dia kembali ke pangkal jalan, semoga dia sihat & normal semula.
Reply

Use magic Report

Post time 23-8-2019 11:49 AM | Show all posts
kesiannya...bawak la jumpa doktorr...sakit nie
Reply

Use magic Report

Post time 23-8-2019 11:53 AM | Show all posts
kesian plak tgk nyer
Reply

Use magic Report

Post time 23-8-2019 11:55 AM | Show all posts
dulu dia handsome weh, zaman2 dgn pojiah dulu. kalu dia still mcm dulu, mesti dah standard2 kamal adli, fizo omar kan... i mean xde la famous mana, tapi ada laaaa sekali sekala lalu dalam drama tv
Reply

Use magic Report

Post time 23-8-2019 11:58 AM | Show all posts
jijilaaa replied at 23-8-2019 11:55 AM
dulu dia handsome weh, zaman2 dgn pojiah dulu. kalu dia still mcm dulu, mesti dah standard2 kamal ad ...

setuju... waktu badan2 dia berisi sikit..
ini kurus kering kan...
kesian ler pulak tgk....
Reply

Use magic Report

Post time 23-8-2019 12:05 PM | Show all posts
Sedihnya tengok keadaan dia sekarang...
Reply

Use magic Report

Post time 23-8-2019 12:11 PM From the mobile phone | Show all posts
macam depresi je.. stress ada benda jadi la ni.
Reply

Use magic Report

Post time 23-8-2019 12:16 PM From the mobile phone | Show all posts
Kesian tgk
Dari hensem merembes nak tengok
Dah mcm ni tak selera nak tengok
Reply

Use magic Report

Post time 23-8-2019 12:20 PM From the mobile phone | Show all posts
Thread die ni dgn fathia komen sgt sendu ye..komen yg samaaaaa je
Reply

Use magic Report

Post time 23-8-2019 12:29 PM | Show all posts
dia dpt income dari mana ek skrg ni? at least dia x merempat, ada rumah berteduh...

cuma tu la, dia ada mental problem ni
Reply

Use magic Report

Post time 23-8-2019 12:33 PM | Show all posts
   
Reply

Use magic Report

Post time 23-8-2019 12:44 PM From the mobile phone | Show all posts
Dia ni stay mana ya? Kdg tu terserempak kat the curve...kurus cengkung dia ni..cakap sorang2 sambil pegang pisang...
Reply

Use magic Report

Post time 23-8-2019 12:53 PM | Show all posts
mental problem....
Reply

Use magic Report

Post time 23-8-2019 12:58 PM From the mobile phone | Show all posts
Kenapa la family x bwk jumpa doktor? At least kalau makan ubat mesti ok. Akak ada sedara camni..kami keluarga yg byk bg support bwk jumpa doktor nasihat suh makan ubat..support financially,kira ok la dia takde mengarut x tentu hala.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.117013s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list