Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
123
Return to list New
3328
View
54
Reply

HANTU MENUMPANG KERETA

[Copy link]

Author: Kurex       Show all posts   Read mode

Post time 25-8-2019 12:00 PM From the mobile phone | Show all posts
sarah82 replied at 25-8-2019 09:23 AM
Once pernah kena tumpang badan a.k.a kena rasuk mmg akan menjadi target benda tak berfaedah tu utk ...

Pernah jugak dgr pasal ni. Macam masa iolss duduk asrama dulu la. Ada sorang senior ktorg ni. Dia mmg ada sejarah menumpang ni la. Masa kat sekolah lama dia selalu gak 'kena'. Dah pindah sekolah pun kerap gak terkena. Nak2 bangunan asrama ktorg tu bangunan lama. Pernah sekali tu tetiba je dia pengsan depan pintu dorm. Dormmate dia pun dah biasa dah kalau dia pengsan. Takde la panik ke apa.
Reply

Use magic Report

Post time 25-8-2019 12:55 PM From the mobile phone | Show all posts
kechikchomel replied at 25-8-2019 12:00 PM
Pernah jugak dgr pasal ni. Macam masa iolss duduk asrama dulu la. Ada sorang senior ktorg ni. Dia  ...

Kwn sy pun asa seorg mcm tu...jadi suka x suka.. Bila ada kerasukan mmg kena asing la dia.. Takut dia berjangkit.
Reply

Use magic Report

Post time 25-8-2019 08:18 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by AyaqMeloSuam at 25-8-2019 08:20 PM

Aku nak boh nasik tambah jer ni...
Last few yrs aku keja kt 1 tmpt ni. Mmg kt bilik aku sdri la. Msa tu lunch time.. kwn aku sorg ni dtg lepak kt bilik aku.. msa tu aku ada bwk lunch bnyk la sikit. Then aku ckp " hg cal la si A ni..mai mkn skali kt cni ". Kwn aku pn cal la si A ni. Si A ni bilik sblh aku jer. Msa kwn aku cal tu.. dia wat loudspeaker.
Last cnversation.. we all ckp la byeeee... ttiba ada 1 suara halus ppuan jwp... "byeeee"... kmi bdua mmg btul dgr.. mnapak kmi lari ke bilik sblh.. si A mmg duk sorg2 jer.. misterinya siapa empunya sora tuuuu.... aku ckp la kt Si A.. mesti ppuan jelmaan tu tgk peluk hg time dia ckp bye tu.. sb A ni ensem la jugak....hahahhaaaa.. bilik2 aku & mmber stay tu smua punyai sejarah yg x dpt drungkaikn.. hahaha.. bnyk la story mory yg aku kena time aku menjaga... nxt time kita story lagi..

Comments

Kalau ada byk cerita, buat la satu thread. Boleh forumer tumpang baca & kongsi cerita =)  Post time 1-9-2019 09:44 PM

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 26-8-2019 08:56 AM | Show all posts
Kurex replied at 23-8-2019 09:51 PM
Bukan semua nsk 24 jam ke??

tak..rawang smpai pkul 10 ja
Reply

Use magic Report

Post time 26-8-2019 10:55 AM | Show all posts
mcm mana agaknya suara koko jelly ni ek
Reply

Use magic Report

Post time 26-8-2019 10:56 AM | Show all posts
Kurex replied at 23-8-2019 09:52 PM
Hijab mod terbuka ke?
Cerita la satu dua..

Mod ni lejen weyy. jangan tak tau......



Bro zulka, apa habaq???
Reply

Use magic Report

Post time 26-8-2019 02:46 PM | Show all posts
AyaqMeloSuam replied at 25-8-2019 08:18 PM
Aku nak boh nasik tambah jer ni...
Last few yrs aku keja kt 1 tmpt ni. Mmg kt bilik aku sdri la. Ms ...

lebih kurang mcm aku kena dulu..
lepak kat umah kwn aku tengah malam kat ganu.. umah dia betul2 tepi pantai..
kami bertiga je jejaka ensem.. kurex mesti lena kat pelukan kami.. hahahah...
biasa la sembang merapu melawak bagai semua.. gelak sakan la malam2
pastu abis gelak bertiga tetiba dengar ada suara perempuan gelak kat hujung2 tu.. halus je gelak..
gelak perempuan yg mcm tutup mulut tu.. kikiki. ala2 manja jek..
terdiam la kami.. pastu aku perasan mcm ada bayang kat tingkap nako kat luar rumah wlupun tingkap tutup..
terus hilang bahan2 lawak.. bentang tilam tdo terus.. haha

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 26-8-2019 03:13 PM From the mobile phone | Show all posts
Dah xde ke citer baru kt sini?share ler lagi poremer2..lagi satu kan,nak tny,psl kisah benda ni tumpang dlm bdn,caner nak taw kalau benda tu betul2 dah keluar drpd bdn org tu?

And possibility utk benda tu masuk balik mmg tinggi jugak ke?sbb ada jd kt my kezen..smpai skrg ktorg xtaw y benda menumpang dlm bdn dia masih ada atau dah pergi..once in a while,kalau dia tiba2 bt perangai,mmg ktorg taw laa bnde tu ada..tp kdg2 dia normal..cuma x seceria mcm sebelum ni,i.e before ada benda dtg tumpg n masuk dlm bdn dia..huhu
Reply

Use magic Report

Post time 27-8-2019 03:57 PM | Show all posts
yg dgr suara2 kt blkg tu
teringat filem yg tgh main di pwgm skrg, makmum
fokus psl 'hantu' yg jd makmum dlm solat
rengsa aku tgk filem tu
hantu yg suka naw menjerit
selalunya watak org yg menjerit




Reply

Use magic Report

Post time 27-8-2019 04:07 PM | Show all posts
aku pun nk share pengalaman ni tp bukan terjadi pada aku tapi terjadi kepada kawan opis aku ni yang dipanggil kak e..kak e ni baru habis function dekat 1 hotel kt shah alam..masa keluar dari parking tu mmang dia konvoi beramai ramai 2 ke 3 kereta nak balik rumah..keta dia depan sekali..dia duk hairan nape keta adik dia yg memula ade belakang dia jd jauh ketinggalan dan bawak slow sgt

sampailah dia dah risau sbb jalan mmang clear, masa tu pun dah tgh malam..
sbb dah risau kot keta adik dia terlibat dalam kemalangan ke apa dia pun slow kn keta dan tunggu tepi jalan

lama jugak tunggu, x lama tu keta adik dia lalu dan dia nampak ada menda tumpang atas keta..keta yang belakang keta adik dia tu duk dam lampu kt keta yang ade menda bertenggek tu tapi yelah org dalam keta mana la nak nampak kan

kak e kawan aku tu pun lepas terkejut slow slow follow keta adik dia sampai uma..esok siang nya baru dia gtau kt adik dia

pastu adik dia cite patutlah keta dia slow sgt sgt sedangkan da bawak laju gile

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 27-8-2019 04:10 PM | Show all posts
supernaturalee replied at 27-8-2019 03:57 PM
yg dgr suara2 kt blkg tu
teringat filem yg tgh main di pwgm skrg, makmum
fokus psl 'hantu' yg jd  ...

hantu pun dah take over nk menjerit
Reply

Use magic Report

Post time 2-9-2019 02:26 AM From the mobile phone | Show all posts
AyaqMeloSuam replied at 25-8-2019 08:18 PM
Aku nak boh nasik tambah jer ni...
Last few yrs aku keja kt 1 tmpt ni. Mmg kt bilik aku sdri la. Ms ...

Tq momod...                 
Reply

Use magic Report

Post time 21-9-2019 12:54 AM From the mobile phone | Show all posts
bcomplex replied at 27-8-2019 04:07 PM
aku pun nk share pengalaman ni tp bukan terjadi pada aku tapi terjadi kepada kawan opis aku ni yang  ...

Benda apa tu??? Seramnyaa.
Reply

Use magic Report

Post time 21-9-2019 09:51 AM | Show all posts
MissVixen replied at 21-9-2019 12:54 AM
Benda apa tu??? Seramnyaa.

Rasanya cik pon
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.086301s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list