Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
3360
View
54
Reply

HANTU MENUMPANG KERETA

[Copy link]

Author: Kurex    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 23-8-2019 07:22 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by aijinmisaki at 23-8-2019 07:24 PM

Tu telinga kau ke?
Reply

Use magic Report

Post time 23-8-2019 08:37 PM | Show all posts
Telinga sekadar hiasan Ada tulis  tu x Baca?
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 23-8-2019 09:44 PM From the mobile phone | Show all posts
Nak cerita hantu tumpang kereta lagi..

Kawan kolej aku pernah keje jaga tol,dia laki, hensemmmm gila! Muka jantan habis! Kitaorang panggil tonak.

Tonak kata dia suka shift malam sebab tak banyak kereta dekat exit highway, dia boleh lek lek sap kok lu.

Satu malam tu, ada kereta hitam nak keluar exit, driver turunkan tingkap, driver tu laki.. Tonak tengok dalam kereta lepas tu tanya "hai bang, gaduh dgn bini ke? Takkan la bini duduk belakang kot.."

Bro tu terkejut lepas tu dia cakap dia sorang je, takde orang lain. Siap bagi warning dekat tonak jangan takutkan dia lagi. Masa bro tu nak blah, tonak sempat la usha kejap dalam kereta bro tu, hantu pompuan tu takde muka!

Banyak lagi cerita tonak ni tapi takde kaitan pasal menumpang
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 23-8-2019 09:48 PM From the mobile phone | Show all posts
aijinmisaki replied at 23-8-2019 07:22 PM
Tu telinga kau ke?

Tu aku google la
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 23-8-2019 09:51 PM From the mobile phone | Show all posts
zulka replied at 23-8-2019 03:27 PM
tq sabun ..

Bukan semua nsk 24 jam ke??
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 23-8-2019 09:52 PM From the mobile phone | Show all posts
zulka replied at 23-8-2019 03:23 PM
haha..jgn marah noo penampakan tu biasa bagi org2 yg terbuka hijabnya...
benda tu mana2 pun ada,  ...

Hijab mod terbuka ke?
Cerita la satu dua..
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 23-8-2019 10:01 PM From the mobile phone | Show all posts
Ni cerita member aku.. Menumpang dalam badan..

Masa study dulu, budak2 kolej aku selalu kena histeria. Seminggu boleh kata 3 kali kena.

Bila dah ramai histeria, kitaorang kumpul dekat surau kolej, sambil berkumpul sambil ubatkan orang histeria.

Aku lepak luar surau sebab penuh.. Lagipun aku lepak dgn budak2 hensem..

Yg kawan aku ni jenis boleh nampak. Masa tengah berubat tu, pawang suruh budak yg kena histeria bangun. Dekat mata orang biasa, budak kena histeri tu baring, tapi dekat mata kawan aku, yg bangun tu, nenek kebayan bongkok tiga! Nenek tu macam tau kawan aku boleh nampak, sebab kawan aku cakap nenek tu pandang kawan aku lepas tu senyum sambil tunjuk kawan aku.

Takat tu je la cerita kawan aku..

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 23-8-2019 10:02 PM From the mobile phone | Show all posts
Kurex replied at 23-8-2019 09:44 PM
Nak cerita hantu tumpang kereta lagi..

Kawan kolej aku pernah keje jaga tol,dia laki, hensemmmm g ...

Sempat lagi kata hensem
Cerita jela walaupun bukan pasal penumpang. Best pulak cita ko
Reply

Use magic Report

Post time 23-8-2019 10:07 PM From the mobile phone | Show all posts
zulka replied at 23-8-2019 11:33 AM
tanya sket....
aku lebih teruja nak tau..kat mana nsk buka 24jam eh?
senang aku nk beli brg menia ...

Selayang & kuchai lama
Reply

Use magic Report

Post time 23-8-2019 10:09 PM From the mobile phone | Show all posts
Kurex replied at 23-8-2019 09:44 PM
Nak cerita hantu tumpang kereta lagi..

Kawan kolej aku pernah keje jaga tol,dia laki, hensemmmm g ...

Sambung lagi. Best pulak baca cerita kurex.
Reply

Use magic Report

Post time 23-8-2019 10:38 PM From the mobile phone | Show all posts
X nak rebah kat dada hantu tu ke?
Reply

Use magic Report

Post time 24-8-2019 01:14 AM From the mobile phone | Show all posts
zulka replied at 23-8-2019 11:33 AM
tanya sket....
aku lebih teruja nak tau..kat mana nsk buka 24jam eh?
senang aku nk beli brg menia ...

Selayang. Tenang je malam
Reply

Use magic Report

Post time 24-8-2019 02:17 AM From the mobile phone | Show all posts
Kurex x mntk baring kat mana2 part ahchong tu ke? Lalallalallalala
Reply

Use magic Report

Post time 24-8-2019 08:18 AM From the mobile phone | Show all posts
Baca thread ni kejap seram kejap x, sbb dh kena cabul dgn citer NSK bkk 24jam
Reply

Use magic Report

Post time 24-8-2019 08:53 AM From the mobile phone | Show all posts
Bab numpang ni mmg seram kdg kita xnmpk tp org lain nmpk. Byk kes klo kt jlnry tgh mlm tibah kete dpn /lori bg lampu tinggi kt kita tu psl atas kete kite ada hat numpang lah tu. Aritu meols br tgok video pocong tumpang moto sorg mamat ni elok bdiri atas helmet. Seram gk tgok
Reply

Use magic Report

Post time 24-8-2019 09:29 AM From the mobile phone | Show all posts
kechikchomel replied at 23-8-2019 06:40 PM
aahhh...rasa ringan. Dah syok sangat tengok bola la tu sampai tak nak tumpang balik

Dah nanti dia ikut org yg ngeteh tengok bola kt situ...
Reply

Use magic Report

Post time 24-8-2019 12:46 PM From the mobile phone | Show all posts
cikkittydiva replied at 24-8-2019 09:29 AM
Dah nanti dia ikut org yg ngeteh tengok bola kt situ...

Tak pun dia keje je kat mamak tu
Reply

Use magic Report

Post time 24-8-2019 12:56 PM From the mobile phone | Show all posts
Alang2 TT dah citer pasal menumpang dalam badan ni, iolss pun nak citer jugak la.

Benda ni jadi kat staff tempat iolss intern dulu. Iolss intern kat satu Jabatan Kerajaan ni. Akak ni PA big boss. N akak ni pun ada sejarah benda menumpang dalam badan dia. Iolss intern kat unit yg lain. Tapi unit ktorg sblh2 je.

Ada satu hari ni, boss unit iolss nak jumpa akak ni. Akak ni pun masuk la bilik boss tu. Tak lama lepas dia jumpa boss tu, dia rasa cam tak sedap badan. Dia mengadu la kat bff dia yg satu unit dgn iolss tu. Kebetulan boss unit ktorg dgr n dia pun tau la nak tgk sikit2. Bawa masuk bilik boss pastu dia start dah jerit2. Kecoh la satu bangun an tu masa tu.

Pastu tak tau la dorg buat apa kat akak tu. Last2 tu ada sorg lagi boss unit lain. Dia pun 'special' sikit. Dia cakap benda tu dah keluar. 2 org budak kecik.

Actually, before akak PA tu masuk bilik boss masa boss nak jumpa tu, iolss ada ternampak 2 bayang 'masuk' bilik boss. Tapi bila iolss berpaling tak de apa la. Wallahualam.
Reply

Use magic Report

Post time 24-8-2019 01:51 PM | Show all posts
menumpang keta.. kena 2x.. nie yang aku terasa sedar kehadiran dia tumpang la..

on d way p pahang lalu lpt2 bau taik yang keras mai dulu.. siang hari.. kemudian dia bummm bunyi x berapa kasar sangat mendarat sekali atas bumbung dan keta jadi berat dalam beberapa km sebelum dia take off dan kereta ringan balik..

on d way ke rumah mak aku jam 5 lebih pagi.. hantar anak.. dia tumpang atas bumbung entah dari mana.. sepanjang jalan dia dok bisik kat telinga aku yang sedang bawa keta tu dengan satu loghat yang asing x pernah dngo.. dah turunkan anak.. aku pas keta kat bini.. aku suruh dia on yassin.. hasilnya sepanjang jalan kena high-beam tara nak sampai seberang jaya..


Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 25-8-2019 09:23 AM From the mobile phone | Show all posts
kechikchomel replied at 24-8-2019 12:56 PM
Alang2 TT dah citer pasal menumpang dalam badan ni, iolss pun nak citer jugak la.

Benda ni jadi k ...

Once pernah kena tumpang badan a.k.a kena rasuk mmg akan menjadi target benda tak berfaedah tu utk menumpang seterusnya.. Sbb ada pintu dah terbuka kata someone kat sy.

Cara utk memastikan pintu tu sentiasa dikunci adalah dgn bykkan zikir.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.079332s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list