Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
123Next
Return to list New
3358
View
54
Reply

HANTU MENUMPANG KERETA

[Copy link]

Author: Kurex    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Author
Post time 23-8-2019 11:19 AM From the mobile phone | Show all posts |Read mode
Semalam, dalam pukul 12 malam kawan aku ajak teman dia pergi nsk, aku suruh dia tunggu bawah rumah aku sebab aku nak bersiap, ajak teman pukul 12, pukul 1150 baru nak call aku. Nak taknak dia parking kereta sebelah van jenazah sebab parking full.

Dari atas bilik aku boleh nampak jelas la van jenazah ni, sambil aku siap, aku usha bawah, kot2 kawan aku dah blah ke.. Tetiba aku nampak dia kelam kabut keluar kereta.

Masa aku sampai dekat kereta dia, pucat gila kereta dia.

Dia cerita, masa nak tunggu aku tu, dia call kawan kitaorang yg lain, dia tanya nak ikut tak, sekali dengar suara org dekat belakang.. "NAK IKUT...".. Dia toleh belakang tengok pocong dekat seat belakang. Kelam kabut dia keluar. Nak tinggalkan kereta, kunci kereta, tak sempat nak cabut..
hantu_tumpang_kereta.jpg

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 23-8-2019 11:33 AM | Show all posts
tanya sket....
aku lebih teruja nak tau..kat mana nsk buka 24jam eh?
senang aku nk beli brg meniaga...
Reply

Use magic Report

Post time 23-8-2019 11:35 AM From the mobile phone | Show all posts
zulka replied at 23-8-2019 11:33 AM
tanya sket....
aku lebih teruja nak tau..kat mana nsk buka 24jam eh?
senang aku nk beli brg menia ...

Selayang rasanya..
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 23-8-2019 11:37 AM From the mobile phone | Show all posts
zulka replied at 23-8-2019 11:33 AM
tanya sket....
aku lebih teruja nak tau..kat mana nsk buka 24jam eh?
senang aku nk beli brg menia ...

Dekat kuchai lama 24 jam
Reply

Use magic Report

Post time 23-8-2019 12:03 PM From the mobile phone | Show all posts
Jadi pergi nsk atau patah balik masuk rumah? Benda tu ikut lagi ke lepas dia menyakat tahap hardcore tu?
Reply

Use magic Report

Post time 23-8-2019 12:15 PM From the mobile phone | Show all posts
zulka replied at 23-8-2019 11:33 AM
tanya sket....
aku lebih teruja nak tau..kat mana nsk buka 24jam eh?
senang aku nk beli brg menia ...

Huhuhuhu..first reply ingatkan nk komen pasal penampakan ni
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 23-8-2019 12:24 PM From the mobile phone | Show all posts
MissVixen replied at 23-8-2019 12:03 PM
Jadi pergi nsk atau patah balik masuk rumah? Benda tu ikut lagi ke lepas dia menyakat tahap hardcore ...

Rumah dia dekat flat sebelah ni je.. Jadi pergi tapi kawan lain yg drive sebab dia dah takut sangat sampai menggigil badan dia. Badan sado, tapi penakut
Reply

Use magic Report

Post time 23-8-2019 03:16 PM | Show all posts
zulka replied at 23-8-2019 11:33 AM
tanya sket....
aku lebih teruja nak tau..kat mana nsk buka 24jam eh?
senang aku nk beli brg menia ...

nsk selayang
Reply

Use magic Report

Post time 23-8-2019 03:23 PM | Show all posts
Bunga88 replied at 23-8-2019 12:15 PM
Huhuhuhu..first reply ingatkan nk komen pasal penampakan ni

haha..jgn marah noo penampakan tu biasa bagi org2 yg terbuka hijabnya...
benda tu mana2 pun ada, cuma mata org biasa tak nmpk je..
Reply

Use magic Report

Post time 23-8-2019 03:27 PM | Show all posts

tq sabun ..
Reply

Use magic Report

Post time 23-8-2019 03:27 PM | Show all posts
abes dh ke cite tu
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 23-8-2019 03:35 PM From the mobile phone | Show all posts
Loloq89 replied at 23-8-2019 03:27 PM
abes dh ke cite tu

Dah habis.. Nak aku cerita lagi?
Banyak cerita, tumpang bas, tumpang motor, tumpang mandi..
Reply

Use magic Report

Post time 23-8-2019 03:38 PM | Show all posts
Kurex replied at 23-8-2019 03:35 PM
Dah habis.. Nak aku cerita lagi?
Banyak cerita, tumpang bas, tumpang motor, tumpang mandi..

pnjg skit..

cpt sgt klimaks nye
Reply

Use magic Report

Post time 23-8-2019 03:41 PM From the mobile phone | Show all posts
Aku tak nak gelak.. Sbb aku faham perasaan takut tu.. Bukan senang nak bina semangat balik.

Suruh kwn ang pi minta ayaq pulih semangat la wei.. Lps tu mandi dgn limau nipis 7 biji.
Reply

Use magic Report

Post time 23-8-2019 04:56 PM From the mobile phone | Show all posts
Uhh.. scarynya.. siap tegur nak ikut.. tak guna punya hantu...
Reply

Use magic Report

Post time 23-8-2019 04:59 PM From the mobile phone | Show all posts
Iolss pun nak citer la pasal tumpang menumpang ni. Jadi kat ayah iolss.

Pak cik iolss meninggal masa tu. Bawa balik jenazah dari HKL ke Melaka. Ayah iolss follow van jenazah tu. Lepas asar tak silap dorang bawa balik jenazah tu. Masa otw balik dari Melaka ke rumah ktorg, ayah iolss rasa kereta berat. Malam dah la masa tu. Lepas Maghrib or Isyak. Ayah iolss ajak mak iolss minum kat mamak. Duduk situ lama sikit, baru gerak balik. Kereta pun dah tak terasa berat.

Esoknya tu baru ayah iolss citer kat mak iolss apa yg jadi malam semalam. Ayah iolss citer dia ada nampak something kat seat belakang n kereta terasa berat. Tu yg ajak mak iolss minum tu. Ayah iolss 'tinggalkan' 'dia' tgk bola kat mamak.

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 23-8-2019 05:01 PM From the mobile phone | Show all posts
kechikchomel replied at 23-8-2019 04:59 PM
Iolss pun nak citer la pasal tumpang menumpang ni. Jadi kat ayah iolss.

Pak cik iolss meninggal  ...

Lepas dekat mamak tu, ringan tak?? Ke jenis hantu memilih?
Reply

Use magic Report

Post time 23-8-2019 05:05 PM From the mobile phone | Show all posts
Cerita la lagi kurex
Reply

Use magic Report

Post time 23-8-2019 06:40 PM From the mobile phone | Show all posts
Kurex replied at 23-8-2019 05:01 PM
Lepas dekat mamak tu, ringan tak?? Ke jenis hantu memilih?

aahhh...rasa ringan. Dah syok sangat tengok bola la tu sampai tak nak tumpang balik
Reply

Use magic Report

Post time 23-8-2019 07:14 PM From the mobile phone | Show all posts
zulka replied at 23-8-2019 03:27 PM
tq sabun ..


sri ternak selayang which is dekat2 nsk selayang pon 24 hours.. klu nk yg lebih hygiene n selesa blh pg rosyam mart setiawangsa pon 24/7..
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.099101s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list