Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
8467
View
91
Reply

"Lepas Bercerai Saya 'Live My Life'!"- Vanida Imran Jadi Pesilat Negara

[Copy link]

Author: akubujang       Show all posts   Read mode

Author
Post time 23-8-2019 10:49 AM | Show all posts |Read mode
Selepas berita perceraian Vanidah Imran dan Rashidi Ishak yang mengejutkan peminat seni negara, kedua-dua mereka cukup profesional meneruskan kehidupan masing. Rasa-rasanya masing-masing tidak membongkar sisi buruk bekas pasangan masing-masing.
Perceraian mereka mengejutkan peminat. Foto: Google




Malah, Vanidah juga dilaporkan Astro Awani meneruskan kehidupan dengan penuh cemerlang. Dia akan mewakili negara sebagai pesilat Pusaka Hanafi dalam Chungju World Martial Arts Masterships (WMC) 2019.  Fuh, bukan calang-calang ni!


"Saya mula mempelajari silat ini sebagai seni mempertahankan diri untuk keselamatan diri, kemudian timbul minat sehingga meletakkan diri saya pada peringkat ini sekarang," katanya.



Vanidah pesilat negara. Foto: Astro Awani




Dia juga mendedahkan selepas bercerai, dia menyibukkan diri melakukan semua perkara yang dia suka.


"Saya meluangkan masa melakukan perkara yang saya minat. I am living my life to the fullest, daripada saya duduk tidak membuat apa-apa lebih baik saya mengisi masa lapang saya dengan aktiviti sukan, seni mempertahankan diri, belajar dan meluangkan masa bersama anak-anak," jelasnya.


Live my life to the fullest! Foto: Instagram



Bagus kan sikap ni? Daripada sibuk dedah keburukan bekas pasangan atau gatal cari suami baru, lebih baik hidup sendiri buat perkara yang kita suka.


Semoga terus bahagia Vanidah! - CARI
Reply

Use magic Report

Post time 23-8-2019 10:54 AM | Show all posts
bagus vee ni.beauty with the brain.
Reply

Use magic Report

Post time 23-8-2019 10:57 AM | Show all posts
good for you V!
Reply

Use magic Report

Post time 23-8-2019 11:00 AM | Show all posts
good... move on terus...
takyah nak meratib hiba sgt k...
Reply

Use magic Report

Post time 23-8-2019 11:01 AM From the mobile phone | Show all posts
cantik manis dia ni
Reply

Use magic Report

Post time 23-8-2019 11:02 AM | Show all posts
Reply

Use magic Report

Post time 23-8-2019 11:02 AM | Show all posts
meleleh je air liur bekas laki tgk si vee, lawo lagi dia ni
Reply

Use magic Report

Post time 23-8-2019 11:03 AM | Show all posts
u go girl.. thats the spirit
Reply

Use magic Report

Post time 23-8-2019 11:04 AM From the mobile phone | Show all posts
awet muda still cantik manis lagi
Reply

Use magic Report

Post time 23-8-2019 11:04 AM | Show all posts
bgusssss. move the life to the next stage. gitoh
Reply

Use magic Report

Post time 23-8-2019 11:05 AM From the mobile phone | Show all posts
Vee nie nampak elegant. Too bad jodohnya dgn shidee x panjang.
Reply

Use magic Report

Post time 23-8-2019 11:06 AM | Show all posts
artis ni tak kira la meletop ke suam2 ke kene la maintain gak kan.. ada job semua utk survive.. dia ni jrg2 nmpak.. dh tak berlaki ni pulak camne la gaknya dia menyara hidup.. #sistanyeje
Reply

Use magic Report

Post time 23-8-2019 11:07 AM From the mobile phone | Show all posts
Laki pun sibuk bisness iklan perfume
Reply

Use magic Report

Post time 23-8-2019 11:07 AM From the mobile phone | Show all posts
Cantiknya dia menten jur
Reply

Use magic Report

Post time 23-8-2019 11:17 AM From the mobile phone | Show all posts
Semoga dpt tgk miss v nti..
Reply

Use magic Report

Post time 23-8-2019 11:22 AM | Show all posts

macam bukan dia je... macam hanis zalikha pun ado..
Reply

Use magic Report

Post time 23-8-2019 11:22 AM | Show all posts
contoh baik.
Reply

Use magic Report

Post time 23-8-2019 11:25 AM | Show all posts
makin cantik vee nie..
Reply

Use magic Report

Post time 23-8-2019 11:27 AM From the mobile phone | Show all posts
Bagus vee. Macam ni baru betul
Reply

Use magic Report

Post time 23-8-2019 11:42 AM | Show all posts
subhanallah. cantiknye awakk.. agak2 bekas laki nak balik tlg cekau je terus guna silat ituuu
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
3.297291s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list