Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
123
Return to list New
2573
View
48
Reply

Diganggu perempuan psycho

[Copy link]

Author: Jemahjemah       Show all posts   Read mode

Post time 15-9-2019 05:04 PM | Show all posts
tak boleh report polis ke? scary ada org mcm ni
Reply

Use magic Report

Post time 15-9-2019 06:00 PM From the mobile phone | Show all posts
Kesiannye dengan perempuan tu. Ahli keluarga dia taknak bawak dia pegi rawatan ke? Perbuatan dia boleh membahayakan orang lain

Skrg ni kes ni macam mn tt? Jadi ke nak buat report polis?
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 16-9-2019 11:21 AM From the mobile phone | Show all posts
Gomea replied at 15-9-2019 06:00 PM
Kesiannye dengan perempuan tu. Ahli keluarga dia taknak bawak dia pegi rawatan ke? Perbuatan dia bol ...

Dah buat dah. Sekali lg dia dtg polis suruh call untuk tangkap dia red handed ms dia serang sbb kteorg dh bg semua bukti. Skrg dia dh senyap balik. Xtau bila dia meroyan balik. Sebab dia ni xleh nak jangka. Tb2 je muncul.
Reply

Use magic Report

Post time 16-9-2019 02:59 PM From the mobile phone | Show all posts
Jemahjemah replied at 23-8-2019 01:00 AM
Polis terima ke eh report ni ? Kteorg mmg msh simpan la semua msj maki hamun dia yg tb2 tu. Sblm n ...

Terima je. Buat salinan mesej maki hamun dia.
Reply

Use magic Report

Post time 16-9-2019 03:01 PM From the mobile phone | Show all posts
Jemahjemah replied at 23-8-2019 08:18 PM
Selesai buat report tengahari tadi. Peg tu suruh lempang pulak haha. Peg polis tu tadi kata dia ni ...

Elok la dah buat report. Biar dia tau takleh buat sesuka hati dia
Reply

Use magic Report

Post time 16-9-2019 04:42 PM | Show all posts
org mcm nie, kadang2 bila kita dah slow talk, dengar and layan cite dia.. pun tak jalan juga. bile dia rasa nk meroyan, dia akn meroyan balik..

iols ada kenal sorang pompuan nie tapi takde lah sampai tahap meroyan cam pompuan psiko TT nie..
cuma jenis yg nak attention..asyiklah komplen org nie salah, org tue salah..nie tak betul, org tak pedulikan dia blabla2 pastu bila org bg nasihat or bg suggestion or bg motivasi, dia kona kot lain pulak.. sb at the end, dia tetap juga nak jadi victim/mangsa so berbuih mulut pujuk pun tak akan jalan sbb sendiri yg taknak move on kaedahnya..
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 17-9-2019 10:15 PM From the mobile phone | Show all posts
sphinx replied at 16-9-2019 04:42 PM
org mcm nie, kadang2 bila kita dah slow talk, dengar and layan cite dia.. pun tak jalan juga. bile d ...

Betul sangat sis. Peel dia gini la. Tp sebab kiteorg xmelayan sebab tu dia meroyan. Dia nak orang layan dia je.
Reply

Use magic Report

Post time 17-9-2019 10:32 PM | Show all posts
Jemahjemah replied at 17-9-2019 10:15 PM
Betul sangat sis. Peel dia gini la. Tp sebab kiteorg xmelayan sebab tu dia meroyan. Dia nak orang  ...

x sangka kan, ade gak orang cenggini...
tapi serious mmg penat nk melayan orang mcm tue, sebab tak ade kesudahannya..
mcm ofismate weols tue, awal2 tue kitaorg layan gak..ade je masalahnya, tapi bile kitaorg bagi nasihat or bagi idea, xnak plak dia ikut, yang sakit hatinya tue dia bleh plak pusing cerita..
contohnya; mula2 tue dia dok bising komplen yg team members dia taknak bagi kerjasama, xnak tolong dia, so kitaorg suggest tak yah lar amik port pasal team members tue, focus kat diri sendri je, bina kerjaya sendiri.. pastu dia pusing dia sebenarnya nk tolong team members dia, sb diaorg tak menyerlah kat dpn boss, so dia kesian, nk tolong, nk tonjolkan diaorg lar kononnya... haa bayangkan, utk setiap masalah dia cenggitu tue larh endingnya.. last2 kitaorg malas nk layan dah.. kadang2 nampak gak dia dok stress kat ofis tapi kitaorg buat tak peduli je rasa cam kejam tp demi ketenteraman dan kesejahteraan mental sendiri, ignoring her is the best decision larh

eyh termeroyan kat thread TT plak
Reply

Use magic Report

Post time 4-11-2019 04:39 PM | Show all posts
Jemahjemah replied at 17-9-2019 10:15 PM
Betul sangat sis. Peel dia gini la. Tp sebab kiteorg xmelayan sebab tu dia meroyan. Dia nak orang  ...

betul tu, better jgn layan, nanti kang start nak mengadu nasib segala benda.
Sedangkan korg tak buat pape pun sibuk cerita, apatah lagi kalau tunjuk concern lol
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
2.286991s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list