Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
18162
View
876
Reply

"Perlu Ke Bagi Peluang Kedua?"- Genius Pedofile Belajar Di UKM Sekarang?

[Copy link]

Author: akubujang       Show all posts   Read mode

Author
Post time 22-8-2019 11:48 AM | Show all posts |Read mode
Masihkah anda ingat tentang kes seorang pelajar "genius" Malaysia yang ditangkap dan dipenjarakan di UK kerana melakukan jenayah pedofile?

Pada 2015, Nur Fitri Azmeer Nordin dijatuhi hukuman penjara lima tahun atas kesalahan memiliki lebih daripada 30,000 imej dan video lucah kanak-kanak gred A, B dan C. Dia disabitkan dengan 17 kesalahan jenayah.


Fitri antara pesalah pedofile terberat dalam sejarah UK. Foto: Astro Awani




Malah, menurut polis London, kesalahan dilakukan Fitri adalah antara yang terburuk pernah disaksikan mereka.

"Nur Fitri terlibat dalam aktiviti memiliki dan berkongsi beberapa imej yang sangat ekstrim yang pernah kami lihat dalam jenayah bahan lucah kanak-kanak," kata salah seorang Pegawai Unit Jenayah Berat Metropolitan, Sara Keane.


Tetapi, baru-baru ini seorang warganet mendedahkan yang Fitri sudah pulang ke Malaysia dan sedang belajar di UKM, Bangi.


Berhati-hati. Foto: Twitter


Belajar di UKM sekarang. Foto: Twitter



Memandangkan Bangi adalah "kawasan keluarga", malah Pusat Permata Negara turut berada di UKM, ia mendatangkan kerisauan ramai warganet.

Ada yang berkata, kita patut beri peluang kedua kepadanya.






Ada juga yang tidak mahu memberikan peluang kedua kepadanya.






Apa kata anda? - CARI

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 22-8-2019 11:55 AM | Show all posts
everybody deserve a second chance....yg korang bergetar pookey dh kenapa?
Reply

Use magic Report

Post time 22-8-2019 11:58 AM From the mobile phone | Show all posts
Huhu berani ke dia nak buat perangai pedo dia? Nama full dah ada, muka dah kenal. Malu woooo. Patut duduk rumah duduk bawah bantal. 30k bahan lucah kanak2 kot. Sepanjang hidup I pun x pernah lg simpan pic yg biasa sampai 30k. Patut sexual offender ni kena letak nama dlm database cam kat US tu n org boleh tau address bagai as for prevention kan. Senang boleh sambung Master ehh??!
Reply

Use magic Report

Post time 22-8-2019 12:03 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by yuki812 at 22-8-2019 12:07 PM

vid lucah pon ada gred ke...

boleh..second chance..tp kena ada jaminan..
Reply

Use magic Report

Post time 22-8-2019 12:04 PM From the mobile phone | Show all posts
Muda muda lg dh jd pedo..yg sebaya atau yg tua tak minat ke dik oiii
Reply

Use magic Report

Post time 22-8-2019 12:05 PM | Show all posts
Dah diviralkan harap tak ulang perbuatan dulu
Reply

Use magic Report

Post time 22-8-2019 12:06 PM From the mobile phone | Show all posts
Peluang kedua? Dia punya kegemaran tu boleh berubah ke... Kalau ada peluang, mesti dia akan ulang lagi. Benda yang haram tu sedap dan susah nak tinggal. Harap2 janganlah kanak2 sini yang jadi mangsa dia.
Reply

Use magic Report

Post time 22-8-2019 12:07 PM | Show all posts
kalau jadi cikgu sekoalh rendah @ buka tempat tusyen .....
gian dia ni boleh kontrol ke?
Reply

Use magic Report

Post time 22-8-2019 12:08 PM | Show all posts
pagi tadi aku jumpa komen kat FB cakap "bagi la peluang, dia bukan buat jenayah merompak pon". Hell! dia dah merompak hidup anak2 kecil ye. koser.  tak semua penjenayah patut diberi peluang ke2 Perogol & pedo sepatutnya mati dikerat2. 30,000 bahan lucah tu bukti kukuh yg dia ni bukan sembarangan pedo yach. kalau satu je boleh la nak cover cakap silap donload or kawan bagi. Sebagai  mangsa chid molestation, aku rasa kalau dia mati bunuh diri pon aku x de secubit rasa simpati.
Reply

Use magic Report

Post time 22-8-2019 12:10 PM | Show all posts

salunya yg berkaitan dgn ketagihan seksual ni susah nak berubah..
lagi2 yg jenis extreme mcm mamat ni
naluri susah nak buangg..
Reply

Use magic Report

Post time 22-8-2019 12:12 PM From the mobile phone | Show all posts
Agak2 kalau kena kat anak sendiri..
Mampu kah deols suruh bg peluang kedua?
Reply

Use magic Report

Post time 22-8-2019 12:12 PM From the mobile phone | Show all posts
Nak beri peluang kedua pun tetap kena perati rapat
Kalau korang berani ke biarkan ank2 korang ada dlm 1 ruang dgn org camni
Kalau aku xakan
Org lain aku xtau la
Reply

Use magic Report

Post time 22-8-2019 12:14 PM | Show all posts
kt thread sebelah pun ade cikgu tuisyen m3 yg teringin nk fxxx anak murid. cer korg riki ntah2 mamat yg sama ngan mamat ni.
Reply

Use magic Report

Post time 22-8-2019 12:17 PM | Show all posts
Reply

Use magic Report

Post time 22-8-2019 12:18 PM | Show all posts
hell no..bahaya la pedo ni dlm masyarakat
Reply

Use magic Report

Post time 22-8-2019 12:22 PM From the mobile phone | Show all posts
Modngengade replied at 22-8-2019 11:55 AM
everybody deserve a second chance....yg korang bergetar pookey dh kenapa?

Biasaklaa tuu sis.. sampai dia under sape pun hampa korek.. tak leh hidup csm ni
Reply

Use magic Report

Post time 22-8-2019 12:24 PM | Show all posts
Rasanya jenis macam ni dia berimaginasi aje lebih. Ntah2 nerd dan  ulat buku je. Bukan berani nak buat betul2. sebab tu dia kumpul sampai 30k gambar.
Reply

Use magic Report

Post time 22-8-2019 12:25 PM | Show all posts
Markov Shifts? Memang patut pun diberi peluang kedua.
Reply

Use magic Report

Post time 22-8-2019 12:25 PM From the mobile phone | Show all posts
Peluang kedua tak bermaksud tak payah hati2..
Reply

Use magic Report

Post time 22-8-2019 12:26 PM From the mobile phone | Show all posts
Tapi kalau pedo ni cuba nak sexharr aku, aku akan jentik kote dia dgn jurus jentikan semut charlie!!!!!
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.111558s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list