Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
6869
View
126
Reply

Gempar! Neelofa Dijangkiti Influenza A

[Copy link]

Author: top5complete       Show all posts   Read mode

Author
Post time 22-8-2019 10:10 AM | Show all posts |Read mode
Berita yang agak merisaukan apabila pengacara popular Neelofa, terpaksa membatalkan kesemua temu janjinya kerana dijangkiti virus Influenza A.







Berita itu dikongsi admin laman Facebook rasmi Neelofa menerusi sebuah kenyataan pada malam Rabu. Neelofa dikatakan telah dikuarantin selama seminggu di sebuah hospital di ibu kota.


"Dengan rendah hati saya ingin memohon maaf kepada semua pelanggan, rakan kongsi dan mereka yang sudah membuat temu janji dengan saya sepanjang minggu ini."


"Saya terpaksa menolak semua jemputan majlis dan kunjungan pelawat ke hospital kerana khuatir jangkitan berlaku" katanya.







Dia mula menyedari dirinya kurang sihat sebaik pulang dari mengerjakan ibadah haji, baru-baru ini. Setibanya di Kuala Lumpur, Neelofa bergegas ke hospital untuk menjalani pemeriksaan dan mendapati dirinya sudah dijangkiti virus merbahaya tersebut.


Dalam pada itu, Neeloga turut memohon agar orang ramai mendoakan kesihatannya.


"Semoga saya kembali sihat dan boleh kembali bekerja seperti biasa," katanya.



Semoga cepat sembuh Neelofa! - CARI
Reply

Use magic Report

Post time 22-8-2019 10:14 AM From the mobile phone | Show all posts
Semoga cepat sembuh Lofa.
Reply

Use magic Report

Post time 22-8-2019 10:23 AM | Show all posts
get well soon lofa
Reply

Use magic Report

Post time 22-8-2019 10:28 AM From the mobile phone | Show all posts
Get well soon lofa..
Reply

Use magic Report

Post time 22-8-2019 10:34 AM | Show all posts
smoga cpt sembuh
Reply

Use magic Report

Post time 22-8-2019 10:35 AM | Show all posts
Perlu ke sampai letak perkataan 'GEMPAR'?
Apa2 la...hehe


Get well soon Lofa.. We miss you already....


Loves you!
Reply

Use magic Report

Post time 22-8-2019 10:37 AM | Show all posts
Get well soon, lof!
Reply

Use magic Report

Post time 22-8-2019 10:38 AM | Show all posts
gempar sangat ke sampai aku kena nak cari alamat hospital bawak bunga lawat lofa?
Reply

Use magic Report

Post time 22-8-2019 10:45 AM | Show all posts
alahai gempar la sgt

ramai kot org kena influenza A skang
kenapa tng dia sampai gempar ?
sampai tangan tumbuh extra 1 ke apa
Reply

Use magic Report

Post time 22-8-2019 10:46 AM | Show all posts
MekConkey replied at 22-8-2019 10:35 AM
Perlu ke sampai letak perkataan 'GEMPAR'?
Apa2 la...hehe

model internasional sis..
harus la gempar gitu...

GWS Lofa..
Reply

Use magic Report

Post time 22-8-2019 10:46 AM From the mobile phone | Show all posts
get well soon hajah
Reply

Use magic Report

Post time 22-8-2019 10:48 AM From the mobile phone | Show all posts
Get well soon
Reply

Use magic Report

Post time 22-8-2019 10:50 AM | Show all posts
get well soon lofa
Reply

Use magic Report

Post time 22-8-2019 10:52 AM | Show all posts
dah mati belum? belum mati kan...ok2 ak tak perlu risau. ak hampir2 nak apply cuti emergency td. sbb dah gempar sngat kan...
Reply

Use magic Report

Post time 22-8-2019 10:53 AM From the mobile phone | Show all posts
MekConkey replied at 22-8-2019 10:35 AM
Perlu ke sampai letak perkataan 'GEMPAR'?
Apa2 la...hehe


Bg mat pun ucap GWS hajjah.


Uhuk Uhuk....

#iklas
#noprawnbehindthestone
Reply

Use magic Report

Post time 22-8-2019 10:54 AM | Show all posts
so? nk kene wish padan muka ke?
Reply

Use magic Report

Post time 22-8-2019 10:55 AM | Show all posts
MatDeghem replied at 22-8-2019 10:53 AM
Bg mat pun ucap GWS hajjah.

Aww...terima kasih doakan hajjah
Reply

Use magic Report

Post time 22-8-2019 10:55 AM | Show all posts
get well soon lofa
Reply

Use magic Report

Post time 22-8-2019 10:56 AM | Show all posts
laksmanabentan replied at 22-8-2019 10:46 AM
model internasional sis..
harus la gempar gitu...

hahaha...mungkin juga
Reply

Use magic Report

Post time 22-8-2019 10:58 AM From the mobile phone | Show all posts
Get well soon
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.124049s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list