Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
10067
View
195
Reply

Wow! Baru 20 Hari Berpantang, Isteri Ammar Alfian Dah Pergi Gym

[Copy link]

Author: Cari-Saiful       Show all posts   Read mode

Author
Post time 21-8-2019 01:59 PM | Show all posts |Read mode
Foto: IG




Baru masuk hari ke-20 berpantang, Nelissa Nezam dah kembali ke gimnasium!


Fuh. tengok badan dah macam anak dara kembali.




  



Isteri kepada pelakon Ammar Alfian ini kata, dia sangat bersyukur kerana sembuh dari sakit bersalin dengan cepat.




  



"Saya rasa hebat. Saya ada confinement lady bersama saya selama dua minggu dan ianya amat membantu! Senaman dan diet sihat yang saya amalkan semasa mengandung sangat membantu dalam memulihkan badan dengan cepat.

"Sebelum ini gementar ada dengar macam-macam cerita semasa waktu berpantang, tapi saya rasa setiap orang ada pengalaman yang berbeza," tulisnya di Instagram.




  



  



  



Tambahnya, dia juga bersyukur kerana dapat bersalin secara normal tanpa sebarang komplikasi.

"Sekarang ada 3 kilogram lagi untuk kembali kepada berat asal," ujarnya.


Di ruangan komen, ramailah yang memuji-muji transformasi Nelisa itu.




  



Sebut pasal rumah tangganya dengan Ammar yang sebelum ini berantakan, tak pasti setakat mana mereka cuba untuk berbaik semula.


Harap, baik-baik je demi Kyro Shakur! -CARI
Reply

Use magic Report

Post time 21-8-2019 02:06 PM From the mobile phone | Show all posts
Dah  berbaik semula ke dgn husben?
Reply

Use magic Report

Post time 21-8-2019 02:08 PM From the mobile phone | Show all posts
Semuga x keluar tombong.
Reply

Use magic Report

Post time 21-8-2019 02:25 PM | Show all posts
Luka luaran memang dah sembuh

Luka dalaman makan masa.  Kalo syg badan sdri berpantang dgn betul
Reply

Use magic Report

Post time 21-8-2019 02:32 PM From the mobile phone | Show all posts
Pada aku lantak dia la
Kalau kwn, sedara aku ke, berbaloi jg kalau nak nasihat
Tp rasanya ikut body masing2 la kot
Dah dia biasa excercise, biar je la
Reply

Use magic Report

Post time 21-8-2019 02:37 PM From the mobile phone | Show all posts
Body memasing khenn
Reply

Use magic Report

Post time 21-8-2019 02:41 PM | Show all posts
geng sasha aziz ni
Reply

Use magic Report

Post time 21-8-2019 02:54 PM | Show all posts
ntah kenapa tengok dia ni ingat pada queen tupis...cantik pulak dia nih...
Reply

Use magic Report

Post time 21-8-2019 02:56 PM | Show all posts
untunglah lepas 20 hari bersalin ada 3 kilo lagi nak buang...
baby comeyy...
Reply

Use magic Report

Post time 21-8-2019 03:06 PM | Show all posts

yup agree ..
Reply

Use magic Report

Post time 21-8-2019 03:08 PM From the mobile phone | Show all posts
Bestnya dapat kena dukung amar...
Reply

Use magic Report

Post time 21-8-2019 03:12 PM | Show all posts
cantik betul rambut dia eh
Reply

Use magic Report

Post time 21-8-2019 03:17 PM From the mobile phone | Show all posts
Aku simple.. Badan dia.. Jadi dia nak sakit ka tak dia yg tanggung.

Tahniah dpt bayi yg comel. Moga menjadi anak yg taat kepada ibu dia
Reply

Use magic Report

Post time 21-8-2019 03:38 PM | Show all posts
ok jer kalau dah sihat...tgk badan...setiap org x sama proses pemulihan lps bersalin
Reply

Use magic Report

Post time 21-8-2019 03:52 PM From the mobile phone | Show all posts
Dah kau takpayah jaga anak ko, mmglah kau ada masa ke gym bagai, hanat oiiii. Sebelum gym, mandi. Then workout, lps workout mandi lagi. Situ je dah mkn brp jam. New mothers yg kena jaga anak sendiri, haram nk mandi 5 minit pun tak sempat.
Aku benci unrealistic mother mcm ni. Aku tak jeles. Seriously. Sbb aku lost aku punya pregnancy weight jgk. Tp mkn masa. Sbb aku jaga anak aku sendiri.
Mcm si paria ni, tah sapa yg jaga anak dia, lagi nk buat ala2 dia hebat, lagi 3kgs to go. Pi mamps la ko. Ko lawa2, laki ko menjalang jgk dgn betina lain.
#donemelahar #donehencap
Reply

Use magic Report

Post time 21-8-2019 03:57 PM | Show all posts
jenis yg xleh dok diam die ni..
Reply

Use magic Report

Post time 21-8-2019 04:25 PM From the mobile phone | Show all posts
Carcosa replied at 21-8-2019 03:52 PM
Dah kau takpayah jaga anak ko, mmglah kau ada masa ke gym bagai, hanat oiiii. Sebelum gym, mandi. Th ...

Setuju dgn u. Semua org pun nak pegi gym excercise berspa bagai...klu dpt peluang. Ni dgn nak jaga anak lg, nak susukan anak lg.
Reply

Use magic Report

Post time 21-8-2019 04:31 PM | Show all posts
Carcosa replied at 21-8-2019 03:52 PM
Dah kau takpayah jaga anak ko, mmglah kau ada masa ke gym bagai, hanat oiiii. Sebelum gym, mandi. Th ...

betul saya setuju , sibuk nak be exercise bagai baby umor 2 minggu tak di jaga dengan baik

Reply

Use magic Report

Post time 21-8-2019 04:35 PM From the mobile phone | Show all posts
Carcosa replied at 21-8-2019 03:52 PM
Dah kau takpayah jaga anak ko, mmglah kau ada masa ke gym bagai, hanat oiiii. Sebelum gym, mandi. Th ...

Tak masuk time nak drive, parking etc2 lagi tu...
Reply

Use magic Report

Post time 21-8-2019 04:37 PM From the mobile phone | Show all posts
Carcosa replied at 21-8-2019 03:52 PM
Dah kau takpayah jaga anak ko, mmglah kau ada masa ke gym bagai, hanat oiiii. Sebelum gym, mandi. Th ...

Garangnya..tapi kata2 mu benar blaka...aku klu pantang gila nk mengemas rumah.maklumlah sblm ni mcm sibuk je kerja...dok berangan klu jd surirumah bestnya......
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.120778s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list