Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
7757
View
226
Reply

"Saya Nak Menang!"- Kak Limah Lawan Mira Filzah, Uqasha Senrose Di ABPBH

[Copy link]

Author: akubujang       Show all posts   Read mode

Author
Post time 21-8-2019 10:13 AM | Show all posts |Read mode
Dalam banyak-banyak pencalonan Anugerah Bintang Popular Berita Harian tahun ini, nama yang mengejutkan tercalon ialah Delimawati Ismail dalam kategori Pelakon Filem Wanita Popular.


Dilaporkan Harian Metro, Kak Limah juga mahu menang kerana bukan mudah terselit dalam pencalonan setanding dengan pelakon-pelakon baru lain seperti Mira Filzah, Erra Fazira dan Uqasha Senrose.


"astinya saya mengharap untuk menang, apatah lagi pertama kali nama tercalon dalam Top 5. Ia bukan sesuatu yang mudah untuk saya berada ke tahap ini.


"Saya sangat menghargai sokongan peminat yang mengundi saya kerana itulah saya meletakkan harapan untuk menang walaupun sedar saingan begitu sengit daripada pelakon lain yang tercalon," katanya.





Bagilah Kak Limah menang!
Foto: Google




Kak Limah juga meluahkan rasa terkejutnya kerana tercalon, memandangkan dia sudah berusia nenek dan bukan lagi pelakon wanita muda.


"Saya memang terkejut dan tidak sangka apabila nama tercalon dalam senarai Top 5. Maklumlah, pada usia begini dan sudah lama dalam bidang lakonan ia sesuatu yang mustahil.


"Namun, saya yakin berkat sokongan peminat yang tidak putus-putus terhadap saya apatah lagi selepas saya membintangi filem Hantu Kak Limah," katanya.




Uqasha Senrose dan Mira Filzah lawan Kak Limah. Foto: Instagram





Kesian kan, sudah lama berlakon baru bakatnya dipandang orang. Tetapi, Kak Limah memang sempoi!




Dah lama jadi pelakon baru tercalon anugerah
Foto: Google



Jadi, apa kata kita undi Kak Limah untuk menang? Barulah dominasi Mira Filzah tak keterlaluan sangat kan! - CARI
Reply

Use magic Report

Post time 21-8-2019 10:14 AM From the mobile phone | Show all posts
Go go kak limah...
Aku vote dia..nk sgt dia menang..
Aminn...
Reply

Use magic Report

Post time 21-8-2019 10:18 AM From the mobile phone | Show all posts
Harap kemenangan pada Akak
Tunggu Saya vote
Reply

Use magic Report

Post time 21-8-2019 10:27 AM From the mobile phone | Show all posts
Mcm mana nk vote kak limah?
Reply

Use magic Report

Post time 21-8-2019 10:32 AM From the mobile phone | Show all posts
Undi kak limah bagi peluang pada artis lama
Reply

Use magic Report

Post time 21-8-2019 10:33 AM | Show all posts
walaupn kak limah dah tua aku tetap nak kak limah menang..ank jebat x best, mira piljah makin lama makin ketat..
Reply

Use magic Report

Post time 21-8-2019 10:33 AM From the mobile phone | Show all posts
kak limah kak limah
Reply

Use magic Report

Post time 21-8-2019 10:34 AM From the mobile phone | Show all posts
Ok..iols akan vote kak limah. Go kak limah!
Reply

Use magic Report

Post time 21-8-2019 10:38 AM | Show all posts
iouls dah lama mengabaikan ABPBH ni. doluu2 vote kat surat khabar. sekarang still vote macam dulu ke? tolong bagi pencerahan sikit supaya meouls boleh berkempen untuk kaklimah jijitsemut
Reply

Use magic Report

Post time 21-8-2019 10:38 AM | Show all posts
steady kak limah !!
Reply

Use magic Report

Post time 21-8-2019 10:40 AM From the mobile phone | Show all posts
Semoga kak Limah menang.. Mira piljah belakon filem apa.. Drama aku tahu lah dia byk berlakon
Reply

Use magic Report

Post time 21-8-2019 10:44 AM From the mobile phone | Show all posts
Aku tak kenal dia sebagai kak limah, tapi cik kiah! Sebab aku membesar masa cerita Rombongan Cik Kiah ke Sukan Komanwel
Reply

Use magic Report

Post time 21-8-2019 10:45 AM From the mobile phone | Show all posts
Sy setia ngan uqasha..undi sy utk awak
Reply

Use magic Report

Post time 21-8-2019 10:54 AM | Show all posts
harap kak Limah boleh menang anugerah tahun ni
Reply

Use magic Report

Post time 21-8-2019 10:57 AM | Show all posts
azimodin replied at 21-8-2019 10:38 AM
iouls dah lama mengabaikan ABPBH ni. doluu2 vote kat surat khabar. sekarang still vote macam dulu ke ...

Boleh undi online, kaka
https://www.abpbh.com.my/undian/am/pelakon-filem-wanita-popular

Undian ada 15 je...selps sejam boleh undi lagi
Reply

Use magic Report

Post time 21-8-2019 10:57 AM | Show all posts
jom undi utk kak limah
Reply

Use magic Report

Post time 21-8-2019 10:58 AM | Show all posts
iols pun dah vote kak limah!!
Reply

Use magic Report

Post time 21-8-2019 11:10 AM | Show all posts
ko ingat senang ke nk bwk watak hantu plus kelakar...moh le kite beramai2 vote k.limoh
Reply

Use magic Report

Post time 21-8-2019 11:10 AM | Show all posts
Mfzg89 replied at 21-8-2019 10:33 AM
walaupn kak limah dah tua aku tetap nak kak limah menang..ank jebat x best, mira piljah makin lama m ...

da fesyen makin lama makin pelik...
pakai tight dengan skrit labuh la...
pakai tudung ninja dengan tudung ekor belakang ler...
hauk.....
Reply

Use magic Report

Post time 21-8-2019 11:21 AM From the mobile phone | Show all posts
weiiii jom vote kak limah weii
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.126347s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list