Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
405
View
0
Reply

SKIN HUNGER

[Copy link]

Author: shahirakay       Show all posts   Read mode

Author
Post time 20-8-2019 10:15 AM | Show all posts |Read mode
Edited by shahirakay at 20-8-2019 10:23 AM

You all pernah tak dengar term skin hunger ni? I happen to know this term masa duk google article pasal lack of love. Hari tu I on the phone dengan my friend and dia mengadu la lately ni dia rasa macam lack of love sebab partner dia sangat sibuk. They do spend time together tapi tak dapat rasa connected.
Skin Hunger: Why You Need to Feed Your Hunger for Contact


So.. ada tak you all pernah experience skin hunger ni? How do you cope?
Somehow kita bila dah ada anak ramai, kita akan ada tendency untuk rasa lack of love, rasa rindu nak cuddle tapi tak boleh sebab dah penat balik kerja, lepas tu ambik tanggungjawab untuk tidurkan anak-anak pulak.. I came accross this tweet semalam and I somehow can relate..



As for me, I suka terus terang dengan pasangan I apa yang I rasa.
Pengalaman you all macam mana?

Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.084955s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list