Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
7639
View
103
Reply

"Tunjuklah Video 'Main'!"- Ramai Bengang, Ahya Rosli Tayang 'Comolot' Dengan Isteri

[Copy link]

Author: Cari-Saiful       Show all posts   Read mode

Author
Post time 19-8-2019 05:30 PM | Show all posts |Read mode
Foto: IG


Wah bukan main, sejak kahwin makin 'bersemut' manisnya Ahya Rosli dan isteri.


Ke sana ke mari mereka berbulan madu. Cemburu juga tengok gambar-gambar di Instagram.


  



  



Mungkin terlampau sayang dan nak tunjuk bahagia, Ahya baru-baru ini ada memuat naik gambarnya bercium mulut dengan isteri.


Memang sengaja undang kecaman! Isu penari lucah di majlis perkahwinan dah lama berlalu, mungkin sekarang nak naikkan nama semula agaknya kata mereka.


Kredit foto: IG


"Memang betul dah halal, tapi perlu ke nak tunjuk macam tu?"


"Alang-alang dah tunjuk cium mulut, apa kata buat video main?"


Lagi komen:










Walaupun banyak yang cuba tarbiah, ramai juga yang sokong dan memuji-muji Ahya adalah seorang suami yang menjadi dambaan wanita.







Aduhai, kalau nak tunjuk pun tak perlu melebih-lebih. Setuju tak? -CARI
Reply

Use magic Report

Post time 19-8-2019 05:32 PM From the mobile phone | Show all posts
Tarap tapak kaki jela oii cerita ni. Geli plak aku
Reply

Use magic Report

Post time 19-8-2019 05:40 PM From the mobile phone | Show all posts
Asal dua ekor ni kerap ada kat bod sini
Reply

Use magic Report

Post time 19-8-2019 05:43 PM From the mobile phone | Show all posts
Dua2 tak hot..
Reply

Use magic Report

Post time 19-8-2019 05:51 PM From the mobile phone | Show all posts
Ahya ni kalau dibersihkan mesti helok sebab muka dia muka bad boy.. Aku sendiri sanggup terlena atas lengan ahya.. Tapi nampak ahya ni macam busuk..
Reply

Use magic Report

Post time 19-8-2019 05:58 PM From the mobile phone | Show all posts
Yang, komen netz panas, netz dengki, netz suka ceramah tu dah ada laki ke? Kalau ada upload la sekali pics korang bersup lidah kat medsos. Benda halal kan buat apa sorok.
Reply

Use magic Report

Post time 19-8-2019 06:10 PM | Show all posts
muka kurang takpa.. ini..
Reply

Use magic Report

Post time 19-8-2019 06:29 PM From the mobile phone | Show all posts
Disarankan agar cari-saiful ini menikoh saja cepat2. Kesian pulak tgk. Kehidupan 2 ketul makhluk berkerak lagi takde apa2 sumbangan pada dunia seni ini pun nak dicemburui....sedehhhhh idup ko dekk
Reply

Use magic Report

Post time 19-8-2019 06:47 PM From the mobile phone | Show all posts
Diaorang ni artis ke?
Reply

Use magic Report

Post time 19-8-2019 06:57 PM From the mobile phone | Show all posts
Kemain menunjuk bercium berpeluk bagai
Hujung2 bercerai mcm couple ahn jae hyun & ku hye sun..abis segala dlm kain di tayang kat socmed..huhu
Reply

Use magic Report

Post time 19-8-2019 06:59 PM From the mobile phone | Show all posts
Anjing kurap tepi2 jln mmg selalu show off kat org time beromen. Dasarrr
Reply

Use magic Report

Post time 19-8-2019 07:02 PM From the mobile phone | Show all posts
Madel replied at 19-8-2019 06:57 PM
Kemain menunjuk bercium berpeluk bagai
Hujung2 bercerai mcm couple ahn jae hyun & ku hye sun..abis  ...

ahn jae hyun tu dah bercerai ke? sweet bukan main sebelum ni. biar betul.
Reply

Use magic Report

Post time 19-8-2019 07:09 PM From the mobile phone | Show all posts
Aku menyampah bila comment yg merata cakap dah halal dah suami isteri no hal.
Reply

Use magic Report

Post time 19-8-2019 07:15 PM From the mobile phone | Show all posts
hzln replied at 19-8-2019 06:29 PM
Disarankan agar cari-saiful ini menikoh saja cepat2. Kesian pulak tgk. Kehidupan 2 ketul makhluk ber ...

komen chuols ni mmg win la.. terbahak2 iols baca td.

ada benang lain pn org duk komen cari saiful ni, pantang tgk kisah yg gini, terus buat benang
Reply

Use magic Report

Post time 19-8-2019 07:15 PM From the mobile phone | Show all posts
Apa kimuck punya logik nak tengok depa main pulak.

Nama je agama islam masing2. Tapi minta benda yg makin teruk dari apa yg ko nampak. Org tunjuk cium ko pulak mintak video main. Ni semua yg komen orang tak lain tak bukan - orang islam tu sendiri. Shame on you
Reply

Use magic Report

Post time 19-8-2019 07:21 PM | Show all posts
Next, xde brita yg lagi bagus dri ni ke?
Reply

Use magic Report

Post time 19-8-2019 07:31 PM From the mobile phone | Show all posts
Eii geli nya sorg mat rempit sorg lg minah rempit. Hidung tu xboleh congek lg ke atas ke. Fake sgt hidung isteri dia
Reply

Use magic Report

Post time 19-8-2019 07:51 PM From the mobile phone | Show all posts
misssakura replied at 19-8-2019 11:02 AM
ahn jae hyun tu dah bercerai ke? sweet bukan main sebelum ni. biar betul.

Tengah kecoh kat media knet sana..
Gi la baca kat page Allkpop, Koreaboo, soompi sana.
Aku pun terkejut, tak sangka bercerai juga depa.
Reply

Use magic Report

Post time 19-8-2019 08:04 PM | Show all posts
Kurex replied at 19-8-2019 05:51 PM
Ahya ni kalau dibersihkan mesti helok sebab muka dia muka bad boy.. Aku sendiri sanggup terlena atas ...

First time kurex merejek hahaha. Btw depa ni artis ke. Haram tak kenal
Reply

Use magic Report

Post time 19-8-2019 08:10 PM From the mobile phone | Show all posts
Madel replied at 19-8-2019 07:51 PM
Tengah kecoh kat media knet sana..
Gi la baca kat page Allkpop, Koreaboo, soompi sana.
Aku pun t ...

lepas baca komen uols terus iols gi utube cari pasal penceraian diorang ni. dah rasa dah lepas song2 couple, couple ni pulak yg break up.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.109543s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list