Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
123Next
Return to list New
4078
View
56
Reply

Semakin Tembam, Anggota BTS Suga Dikecam Media Korea Gagal Jadi Idol KPop

[Copy link]

Author: Sang_Pencinta       Show all posts   Read mode

Author
Post time 19-8-2019 12:51 PM | Show all posts |Read mode
Industri hiburan KPop sememangnya terkenal dengan standard kecantikan melampau untuk penyanyi wanita dan lelakinya.







Kredit foto: Metro.co.uk







Terbaru, salah seorang anggota kumpulan KPop terkenal BTS, Suga, 26, dikecam oleh netized negara itu di media social kerana kelihatan semakin gemuk. Dalam portal berita hiburan Nate.com, beberapa komen dimuatnaik mengkritik Suga atau nama sebenarnya Min Yoongi. 'Suga kini gagal menjadi idol Kpop' kata beberapa komen tersebut.







Kredit foto: Malaymail







Bagaimanapun, peminat kumpulan BTS seluruh dunia yang dikenali sebagai Army mempertahankan penyanyi itu. 'Yoongi, sentiasa gembira dan kekalkan kesihatan' kata salah seorang daripada mereka.



Kredit foto: Twitter







Susulan itu juga, tanda pagar #YoongiWeLoveYou mula trending seluruh dunia. 'Sesiapa yang menggelar Yoongi gemuk perlu hentikan kerana beliau sentiasa gembira dan sihat, kamu patut menjaga tepi kain kamu sendiri' kata seorang lagi.



Kredit foto: Twitter







Peminat juga memuji pipi tembam bintang itu dan mengatakan ini tandanya mereka sentiasa mempunyai selera makan yang bagus.



Kredit foto: Twitter







Kumpulan itu kini sedang bercuti panjang bat kali pertama selepas bekerja tidak bernehti-henti sejak kemunculan single pertama No More Dream pada tahun 2013. Mereka dijangka akan kembali pada bulan Oktober dengan mengadakan siri konsert bermula di Arab Saudi.







Kredit foto: Twitter







Kumpulan itu juga belum mengeluarkan sebarang kenyataan mengenai kontroversi berat badan Suga. Inikah harga yang perlu dibayar oleh seorang bintang KPop? - CARI

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 19-8-2019 12:56 PM | Show all posts
umur 26 muka jambu..hmm jeles plak...
Reply

Use magic Report

Post time 19-8-2019 01:04 PM From the mobile phone | Show all posts
Plastic surgery
Reply

Use magic Report

Post time 19-8-2019 01:04 PM From the mobile phone | Show all posts
Plastic surgery
Reply

Use magic Report

Post time 19-8-2019 01:05 PM From the mobile phone | Show all posts
Comey apa pipi ada tembam gitu....netizen korea ni pun....
Reply

Use magic Report

Post time 19-8-2019 01:14 PM From the mobile phone | Show all posts
Halah, pipi tembam sikit pun dah kena panggil gemuk. Gila ke apa org korea (some) ni
Reply

Use magic Report

Post time 19-8-2019 01:45 PM From the mobile phone | Show all posts
Muka depa ni sepesen je kan
Reply

Use magic Report

Post time 19-8-2019 02:02 PM | Show all posts
-Suri- replied at 19-8-2019 01:14 PM
Halah, pipi tembam sikit pun dah kena panggil gemuk. Gila ke apa org korea (some) ni

abis aku yg tembam banyak ni camne?? rasa terhina plak nk g korea..
Reply

Use magic Report

Post time 19-8-2019 02:03 PM From the mobile phone | Show all posts
Inhatkan Janna Nick
Reply

Use magic Report

Post time 19-8-2019 02:06 PM From the mobile phone | Show all posts
Chubby is cute
Reply

Use magic Report

Post time 19-8-2019 02:09 PM | Show all posts
jantan ke camni? aduhhhh, tak naik napsu hakak tengok kulit putih gomak cenggini. tengok bam wemy walo bangla pun lagi baik
Reply

Use magic Report

Post time 19-8-2019 02:12 PM | Show all posts
ni jantan ke tino ni?kalu jantan cmni meollss xpham so called kpoop leh taste sgt..huhuhuhuhu
Reply

Use magic Report

Post time 19-8-2019 02:36 PM From the mobile phone | Show all posts
depress lalu bunuh diri
Reply

Use magic Report

Post time 19-8-2019 03:02 PM From the mobile phone | Show all posts
Berani buat tour di Saudi. Harap tak kena gangguan seksual oleh pak arab. Bahaya muka-muka licin ni.
Reply

Use magic Report

Post time 19-8-2019 03:04 PM | Show all posts
Group2 depa ni baik lelaki ke perempuan, kalau lebih dari 4 members, confirm aku dah tak boleh bezakan setiap seorang. Introduce satu2 pun, lima minit je confirm aku lupa balik
Reply

Use magic Report

Post time 19-8-2019 03:47 PM | Show all posts
Mereka ni kuat guna teknik makeup bukan semuanya plastic surgery cer tengok muka memasing tampa make up jelas nampak perbezaannya disitu sebelum dan selepas
Reply

Use magic Report

Post time 19-8-2019 04:06 PM | Show all posts
jangan nnt kemurungan sbb dgr ckp peminat2
ko gumuk g bunuh diri pl..slmt bercuti2 hepi kan
diri baru kurus balik
Reply

Use magic Report

Post time 19-8-2019 04:38 PM | Show all posts
cmtu pon dah tembam. yg panggei mcm tu kurus sangat ke. diaorg ni mcm kena anggap peminat tu boss diaorg ke. hidup as retis korea ni. makan pon bercatu je. sebab nak kaki mcm tiang. kalu gemuk nnti xlawa.
Reply

Use magic Report

Post time 19-8-2019 04:49 PM | Show all posts
tembam dia pun, stamina dia menari n menyanyi lg tinggi drpd org yg mengomen tp naik tangga pi tingkat 2 pun dah semput..
Reply

Use magic Report

Post time 19-8-2019 05:13 PM | Show all posts
iols mmg x leh beza muka deols sb nmpk sama
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.111599s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list