Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
1632
View
8
Reply

Istri duluan sampai

[Copy link]

Author: bluhu       Show all posts   Read mode

Author
Post time 18-8-2019 04:05 PM | Show all posts |Read mode
Salam semua.


Nak tanya, serius ni. Isteri saya terlalu cepat orgasm (kurang dari 5 minit). Padahal bila istri sy dah basah, terus ML. Takde lagi sy nak foreplay2 supaya istri lambat orgasm. Lepas tu, bila istri dah orgasm sekali, terus mood dia utk teruskn ML down. Kalau teruskan juga, konfom mengadu sakit biarpun pakai pelincir tambahan. Dah la kami ML pun boleh dikira.


Jadi nak tanya dekat warga cari sekalian, pernah tak korang berhadapan dengan situasi macam ni? Apa penyelesaian utk ni? Sy nak rasa juga ML lama sikit.....



Reply

Use magic Report

Post time 18-8-2019 05:14 PM From the mobile phone | Show all posts
Foreplay la lama2 sikit....bior dia merengek2 mintak masuk....
Reply

Use magic Report

Post time 18-8-2019 06:44 PM | Show all posts
mungkin mendayung laju sgt kut..... cuba dayung slow-slow pulak....
Reply

Use magic Report

Post time 18-8-2019 08:08 PM From the mobile phone | Show all posts
Foreplay jangan lama sangat. Tusukan terjahan konek itu lebih penting. 10 minit pon dia tak climax kalau kurang kan foreplay. Adik yang cepat pancut nih khuens.. Masalah berat ni. Tatau macam mana nak tolong adek.
Reply

Use magic Report

Post time 19-8-2019 09:39 AM | Show all posts
x pa la..biarkan isteri orgasm puas tu kira ok la..
asalkan nko jangan pancut dlu sebelum isteri orgasm..dan nko dah  x larat nak next round...
Reply

Use magic Report

Post time 19-8-2019 11:35 AM | Show all posts
vagina ni kadang2 sensitif sikit lepas baru climax. kalau dia cum awal. stop dulu, focus kat area lain badan : mulut, buah dada, etc, etc - dalam 3-5 minit baru focus balik kat bawah tu.
Reply

Use magic Report

Post time 20-8-2019 08:34 AM | Show all posts
jofizo replied at 18-8-2019 05:14 PM
Foreplay la lama2 sikit....bior dia merengek2 mintak masuk....

Eh....klau ikut kefahaman sy dekat atas, tuan tanah cakap tak nak foreplay lama2 sebab nanti istri dluan smpai...emmm....

Reply

Use magic Report

Post time 20-8-2019 08:35 AM | Show all posts
ReginaGeorge replied at 18-8-2019 08:08 PM
Foreplay jangan lama sangat. Tusukan terjahan konek itu lebih penting. 10 minit pon dia tak climax k ...

Tu la....sy terfikir juga....biasanya yg slalu kita dengar suami yg duluan smpai....ni terbalik pula....

Reply

Use magic Report

Post time 24-8-2019 02:48 AM From the mobile phone | Show all posts
Ko nak ML lama sikit tu..berapa lama bang? Dah tau bini cepat klimaks..ko pun kasi cepat2 gakla pancut..
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.073801s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list