Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
12069
View
374
Reply

Bunian itu jin!

[Copy link]

Author: Daftpunk_shine    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 18-8-2019 10:15 PM | Show all posts
joy_ah replied at 18-8-2019 10:06 PM
I tak rasa she akan muncul untuk tarbiyah weols soal bunian kerana posting sheols beberapa hari le ...

Alamak ye ke chuols. Bdebar plk meols ta sedap ati la jgn la organisasi bsr tu aim sheols psl sheols bkebolehan tinggi buleh kecek ngan bunian. Abis lah sheols dh tak selamat lg nti sheols majuk trus pindah msuk dunia bunian kita maknosia kt sini da tkde hiburan mn nk dgr kisah pnglima jalal lg Mesti sheols busy tengah sesiap kms brg tu ptut la xmsuk sini
Reply

Use magic Report

Post time 18-8-2019 10:18 PM From the mobile phone | Show all posts
sharlenetexas replied at 18-8-2019 04:06 PM
Ada jin introvert, ekstrovert?

Ekstrovert tu mungkin jenis jin yg suka bersosial kacau manusia kot
Reply

Use magic Report

Post time 18-8-2019 10:19 PM From the mobile phone | Show all posts
Daftpunk_shine replied at 18-8-2019 04:36 PM
Hmm yg ada kenal sape2 yg kawin dgn bunian? Best kalau ada yg boleh share experience sket cmana ra ...

Takat pengetahuan meols la, atok tamar jalis je well known kawen dgn bunian dan dah share experience pada pembaca.
Zaman kita ni ada lg ke yg kawen bunian?
Reply

Use magic Report

Post time 18-8-2019 10:19 PM | Show all posts
Acikgomen replied at 18-8-2019 09:29 PM
Acik baru terpikir nak tag heshe kat sini. Ko dah jadi jurucakap bunian ke zisssss @beautifulliar  ...

Meols berbesar ati klu mokcik bunian kuat bhalusinasi tu ambik meols sbgai juruckp. Mn la tau klo sheols penat dh abih tenaga nk join perang ngn jin, sheols htr meols lak sbgai wakil. Meols tak gundu, tnaga pn luarbiasa muda lagi kot pluang nk jmpa pnglima jalal nti tu tinggi. Dpt rs sipi2 pn xpe

Abih tred tt kene rogol ngn pnglima jalal
Reply

Use magic Report

Post time 18-8-2019 10:22 PM From the mobile phone | Show all posts
joy_ah replied at 18-8-2019 10:06 PM
I tak rasa she akan muncul untuk tarbiyah weols soal bunian kerana posting sheols beberapa hari le ...

Yatohannnnn maksudnye nyawa heshe dgn anak gumpita yg jadi pendamping puteri nora tuh dlm bahhhhhhye dekkk

Heshe boleh pindah sabah yach dok serumah dgn budak sewel yg menyalak marah kan che det tuh
Sapa nama budak lidah pendek tuh
Reply

Use magic Report

Post time 18-8-2019 10:22 PM From the mobile phone | Show all posts
ajinomotonosuga replied at 18-8-2019 10:02 PM
Tak perlu rasa..melayu pangei bunian..arab djinn..omputeh genie..yindon halimunan

Salu kita seb ...

Laa.. Sy bukan menyibuk hal bunian punya abg aji.. Ayooo..
Reply

Use magic Report

Post time 18-8-2019 10:23 PM From the mobile phone | Show all posts
Acikgomen replied at 18-8-2019 09:35 PM
Harus laaaaa
Chuols nak nek kapal terobang, kena beli tiket khuenzzzz


Hahaha.. Jenuh.. Naik naga.. Takut kena hembus dgn api.
Reply

Use magic Report

Post time 18-8-2019 10:24 PM From the mobile phone | Show all posts
Acikgomen replied at 18-8-2019 10:22 PM
Yatohannnnn maksudnye nyawa heshe dgn anak gumpita yg jadi pendamping puteri nora tuh dlm bahhhhhh ...

Jufazli sotong..
Reply

Use magic Report

Post time 18-8-2019 10:25 PM From the mobile phone | Show all posts
Beautifulliar. replied at 18-8-2019 07:37 PM
Heshe busy tgh kelebet kopek labuh kaka vokuro nti free heshe masuk.

Kesian kat sistur vokuru selalu disebut2 kaka cilipadi..
Reply

Use magic Report

Post time 18-8-2019 10:25 PM From the mobile phone | Show all posts
joy_ah replied at 18-8-2019 10:11 PM
Untuk tidak off topic.
Orang melayu selalu potray bunian tu cantik gagah perkasa segala. Bukankah j ...

Haloooooo deyols dressing pakai baju kebaya songket gelang kaki seketul emas siap sanggul ada bunga cucuk gedik2 yach
Reply

Use magic Report

Post time 18-8-2019 10:28 PM From the mobile phone | Show all posts
najib888 replied at 18-8-2019 10:24 PM
Jufazli sotong..

Boleh la heshe buat menantu anak gumpita heshe tuh segak gebu gebas orangnye
Reply

Use magic Report

Post time 18-8-2019 10:32 PM From the mobile phone | Show all posts
Acikgomen replied at 18-8-2019 10:28 PM
Boleh la heshe buat menantu anak gumpita heshe tuh segak gebu gebas orangnye

Kah kah kah.. rasa macam masuk board lawak plak
Reply

Use magic Report

Post time 18-8-2019 10:32 PM From the mobile phone | Show all posts
Beautifulliar. replied at 18-8-2019 09:23 PM
Sheols mampu SR jah sambil ibliskan haters dlm ati. Haters konsepnya. Chuols mampoo? Apepon meols  ...

Mungkin acik d tgh ketap2 bibir jah kot tgk kelaku porumer tgh susun ayat tu sesambil ibliskan org dlm hati. Kalau cite rekaan aku impress byk btul mase acik d ni. Baik guna mase tu g bediet ape yg ptt lg ade pekdah
Reply

Use magic Report

Post time 18-8-2019 10:49 PM From the mobile phone | Show all posts
Beautifulliar. replied at 18-8-2019 10:15 PM
Alamak ye ke chuols. Bdebar plk meols ta sedap ati la jgn la organisasi bsr tu aim sheols psl sheo ...

Tak apa.. Bunian tak suka manusia berparut.. Jadi sila parut kekalkan badan sis..

Fuhh.. Selamat ada parut jahitan sbb buas.
Reply

Use magic Report

Post time 18-8-2019 11:02 PM | Show all posts
netto_ replied at 18-8-2019 10:32 PM
Mungkin acik d tgh ketap2 bibir jah kot tgk kelaku porumer tgh susun ayat tu sesambil ibliska ...

Meols dh lm suh sheols g diet. Sbb mcm tak tally cite2 sheols g kabak bukit redah utan lari di kjr jin jht sgala. Saiz knderaan brt mn larat nk buat itu ini. Tu jap lg klubkaki sakit xleh gerak jgn sheols fitnah meols lak g sihirkn sheols pdhl sheols yg ada gout n diebetes sume
Agknya meols paling byk yg diibliskn sheols yach


Reply

Use magic Report

Post time 18-8-2019 11:05 PM | Show all posts
sarah82 replied at 18-8-2019 10:49 PM
Tak apa.. Bunian tak suka manusia berparut.. Jadi sila parut kekalkan badan sis..

Fuhh.. Selam ...

Alhmdulillah slmt meols byk parut ni. Mesti bunian geli sbb byk kudis buta ati pun legam
Reply

Use magic Report

Post time 18-8-2019 11:19 PM From the mobile phone | Show all posts
joy_ah replied at 18-8-2019 10:11 PM
Untuk tidak off topic.
Orang melayu selalu potray bunian tu cantik gagah perkasa segala. Bukankah j ...

Yang pasti bunian rupa saling tak tumpah macam Nora Danish ado...menurut kata acik D

Masih menanti spokeperson boni untuk mencemar duli memberikan sepatah dua kata
Reply

Use magic Report

Post time 18-8-2019 11:29 PM From the mobile phone | Show all posts
Korang cakap pasal dewi ni malu pulak aku. Sebab masa mula2 jumpa thread dewi tu aku banyak baca apa yang dewi tulis. Sampai aku terpedaya sibuk nak gitau bestfriend aku pasal bunian. Malunyaaaaaaa. Nasib aku tersedar dari dunia fantasi acik dewi tu. Harap acik dewi tak baca komen ni takut panglima jalal turut baca sebab panglima jalal punya banyak masa untuk ikut sang dewi.

Terfikir jugak kalau anak sang dewi tu nonton avengers ada tak bunian2 heroes dalam tu?
Reply

Use magic Report

Post time 18-8-2019 11:32 PM From the mobile phone | Show all posts
Beautifulliar. replied at 18-8-2019 10:15 PM
Alamak ye ke chuols. Bdebar plk meols ta sedap ati la jgn la organisasi bsr tu aim sheols psl sheo ...

Yalah, meols yg duduk2 baca forem lantas terkejut dan khuatir sekitar raya haji lepas kot usai terbaca post sheols tu. Lepastu terlupa sampai la nampak thread ni. Khilaf meols.

Jujurnya harap2 sangat she baik2 saja, charger henpon jgn lupa pack yach nanti senang nak main forem. Soal tenaga elektrik mungkin panglima jalal boleh tolong transfer tenaga ke powerbank sheols.
Reply

Use magic Report

Post time 18-8-2019 11:36 PM From the mobile phone | Show all posts
Acikgomen replied at 18-8-2019 10:22 PM
Yatohannnnn maksudnye nyawa heshe dgn anak gumpita yg jadi pendamping puteri nora tuh dlm bahhhhhh ...

Dalam bahaya tu tidaklah i mengetahuinya. Cuma she mengadu sajalah organisasi tersebut mengejar orang berkebolehan macam she anak beranak dan terpaksa sorok identity dalam masa sama aman2 berporem
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.087784s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list