Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
11966
View
374
Reply

Bunian itu jin!

[Copy link]

Author: Daftpunk_shine    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 18-8-2019 06:54 PM From the mobile phone | Show all posts
Daftpunk_shine replied at 18-8-2019 06:13 PM
Jenis bertamadun, duduk apartment..shopping kat mall..bukan jenis yg low class baju rabak duduk at ...

Kannn...aku yakin depa punya teknologi canggih lbh dari kita.
Reply

Use magic Report

Post time 18-8-2019 06:59 PM From the mobile phone | Show all posts
Beautifulliar. replied at 18-8-2019 06:49 PM
Meols dh nmpk tred ni awal2 td tp blom ada yg komen. Chuols dh seru meols masuk dgn bgaya yach.

...

Uish. Kena mention nobita.. Dia kan penyokong tegar kes bunian culik acap
Reply

Use magic Report

Post time 18-8-2019 07:02 PM From the mobile phone | Show all posts
sarah82 replied at 18-8-2019 06:59 PM
Uish. Kena mention nobita.. Dia kan penyokong tegar kes bunian culik acap

Dan juga tak lupa penggegar tetek vokuro silang pangkah tetek kebelakang buh pin agar tak goyang @CiliPadiSedap ayuhh semua peminat mokcik gundu dewi ni
Reply

Use magic Report

Post time 18-8-2019 07:24 PM From the mobile phone | Show all posts
Beautifulliar. replied at 18-8-2019 06:49 PM
Meols dh nmpk tred ni awal2 td tp blom ada yg komen. Chuols dh seru meols masuk dgn bgaya yach.

...

Meols nmpk je thread ninterus masuk n cari komen uols n @Acikgomen n si buniani
Reply

Use magic Report

Post time 18-8-2019 07:25 PM From the mobile phone | Show all posts
Beautifulliar. replied at 18-8-2019 07:02 PM
Dan juga tak lupa penggegar tetek vokuro silang pangkah tetek kebelakang buh pin agar tak goyang @ ...

Hahaha.. Betul.. Lupa pulak kaka cilipadisedap.
Reply

Use magic Report

Post time 18-8-2019 07:29 PM From the mobile phone | Show all posts
Ada tak jin yg jenis kepam..means yg guna brang2 brand..pakai hnbg LV..naik meserati naik jet peribadi..hahahalah tanak kalah
Reply

Use magic Report

Post time 18-8-2019 07:36 PM From the mobile phone | Show all posts
intanumbrella replied at 18-8-2019 07:24 PM
Meols nmpk je thread ninterus masuk n cari komen uols n @Acikgomen n si buniani

Kahkah yg pasti rmai yg masih menanti mokcik boni @dewi buktikn sheols dijln yg benar. yg pasti sheols kuat auta mampu kecek ngn pnglima jalal n transfer tenaga sgala. Mgalahkn bateri ultromen kelip2 lemah sattt nk cas dulu ank beranak. Coiii
Reply

Use magic Report

Post time 18-8-2019 07:37 PM From the mobile phone | Show all posts
sarah82 replied at 18-8-2019 07:25 PM
Hahaha.. Betul.. Lupa pulak kaka cilipadisedap.

Heshe busy tgh kelebet kopek labuh kaka vokuro nti free heshe masuk.
Reply

Use magic Report

Post time 18-8-2019 07:59 PM From the mobile phone | Show all posts
Alahai scarynya muka jin tu..
Reply

Use magic Report

Post time 18-8-2019 08:14 PM | Show all posts
Adakah Paul Bunyan pun bunian? Dua-dua lepak hutan, cuma yang former duduk di Amerika.
Reply

Use magic Report

Post time 18-8-2019 08:38 PM From the mobile phone | Show all posts
CiliPadiSedap replied at 18-8-2019 04:12 PM
kt dapur rumah kaka ada jin nama dia jintan manis

Bangbot hari2 hadap Dan tangkap seluar jin..siap seterika kekadang tuh..
Reply

Use magic Report

Post time 18-8-2019 08:59 PM From the mobile phone | Show all posts
Amboi2 ta takut uols kene iblis dgn acik d, jgn lalu lalang seperti iblis ya. Awas
Reply

Use magic Report

Post time 18-8-2019 09:23 PM From the mobile phone | Show all posts
netto_ replied at 18-8-2019 08:59 PM
Amboi2 ta takut uols kene iblis dgn acik d, jgn lalu lalang seperti iblis ya. Awas

Sheols mampu SR jah sambil ibliskan haters dlm ati. Haters konsepnya. Chuols mampoo? Apepon meols masih menanti kot arini sheols mabuk ketum bukak cite bunian lg tp mmg tazabar tggu sheols buktikn tu bkn halusinasi but realiti.Tggu sheols follow panglima jalal kabak bukit putih heret acap trun
Reply

Use magic Report

Post time 18-8-2019 09:29 PM From the mobile phone | Show all posts
joy_ah replied at 18-8-2019 06:08 PM
@Beautifulliar.  
Sila berikan komentar hatta sebijik dua

Acik baru terpikir nak tag heshe kat sini. Ko dah jadi jurucakap bunian ke zisssss @beautifulliar
Reply

Use magic Report

Post time 18-8-2019 09:33 PM From the mobile phone | Show all posts
Beautifulliar. replied at 18-8-2019 09:23 PM
Sheols mampu SR jah sambil ibliskan haters dlm ati. Haters konsepnya. Chuols mampoo? Apepon meols  ...

Haloooooo acik ketua fanclub heshe yach
Go mama dee go

Reply

Use magic Report

Post time 18-8-2019 09:35 PM From the mobile phone | Show all posts
sarah82 replied at 18-8-2019 06:54 PM
Kannn...aku yakin depa punya teknologi canggih lbh dari kita.

Harus laaaaa
Chuols nak nek kapal terobang, kena beli tiket khuenzzzz

Geng bunian tak gaduh beli yach

Depa naik naga jek merentasi benua mai makan kenuri kat puchong
Reply

Use magic Report

Post time 18-8-2019 09:36 PM From the mobile phone | Show all posts
Takde sapa nak share pengalaman dgn bunian ke?
Reply

Use magic Report

Post time 18-8-2019 10:02 PM From the mobile phone | Show all posts
sarah82 replied at 18-8-2019 06:06 PM
Aku pun rasa yg sama.. Bunian tu jin.. Tapi yg lbh berpangkat berbanding pontianak dan lain2.

Tak perlu rasa..melayu pangei bunian..arab djinn..omputeh genie..yindon halimunan

Salu kita sebut..oang haluih..makhluk halus..sebab susah nmpk..kuman pun kita susah nmpk mata kasor

Mcm bomoh..kita sebut bomoh..pawang klo yindon pak mbah dukunnn..omputeh doctor..arab tabibbbb..mende sama jekkk

Takyah sibuk pasei jin..hal manusia je rahsia nya sampai kiamat tak abis..nk suh jaga makan pun susah..kne gout la diabetes laa..tu haaaaa DENGGI makin naikk..sampah pun tak reti urus..alam tercemar cam pasir gudang tu pun takkk setel n denda sapa salah..bodoh kita ni sebeno nya..dlm nk jadi negara maju ..pi impot sampah orang lain..beribu kilang haram urus sampah pas tu kita mcm monyet bangga ntah apa apa..stop being malaysian..chinese indian malay or apa pun..be human dulu being humane..being cleannnnnnnn..fix our brain n mind sme tu dulu..hoccay sarah!
Reply

Use magic Report

Post time 18-8-2019 10:06 PM From the mobile phone | Show all posts
Beautifulliar. replied at 18-8-2019 06:49 PM
Meols dh nmpk tred ni awal2 td tp blom ada yg komen. Chuols dh seru meols masuk dgn bgaya yach.

...

I tak rasa she akan muncul untuk tarbiyah weols soal bunian kerana posting sheols beberapa hari lepas ada pasal organization yg besar (iluminati katanya) yg mengejar orang2 berkebolehan dan terpaksa sorok identiti segala.


Harap she baik2 saja yach
Reply

Use magic Report

Post time 18-8-2019 10:11 PM From the mobile phone | Show all posts
Untuk tidak off topic.
Orang melayu selalu potray bunian tu cantik gagah perkasa segala. Bukankah jin tu boleh menyerupai apa saja yg dikehendaki kecuali nabi muhammad?

Ps: Ada x bunian nama danish?
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.096882s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list