Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
9087
View
150
Reply

Baru Nak Berangan Handsome, Penyanyi BBNU Amir Alif Dikantoikan Pensyarah Pula

[Copy link]

Author: Sang_Pencinta       Show all posts   Read mode

Author
Post time 18-8-2019 09:22 AM | Show all posts |Read mode
Penyanyi baru, Amir Alif tak menjangka kena troll dengan pensyarah yang menjawab tweet berangan beliau baru-baru ini.





Kredit foto: Twitter / Youtube






Memuatnaik sekeping gambar dengan kapsyen 'Kadang-kadang saya hairan kenapa saya dilahirkan handsome'? ujarnya.



Kredit foto: Twitter









Tidak sangka seorang pensyarahnya menjawab 'Handsome-handsome pun tak guna kalau datang kelas saya setiap minggu lambat'.



Kredit foto: Twitter









Jawapan troll daripada pensyarah itu mendapat respon yang hangat daripada peminatnya dengan mendapat lebih 6000 kicauan semula dan 5000 likes. Ramai dia antaranya yang mengecam penyanyi muda itu kerana kuat berangan dan kantoi.





Kredit foto: Twitter







Bagaimanapun, pensyarah itu kemudian memberikan penjelasan bahawa beliau sekadar bergurau. 'Amir salah seorang pelajar saya, beliau seorang pelajar yang baik, walaupun sering lambat ke kelas tapi dia buat semua tugasan' katanya.



'Tweet saya itu sekadar gurauan, harap peminat jangan kecam dia, apa kata korang dengar lagu-lagu dia? ' tambahnya lagi.



Kredit foto: Twitter







Malangnya gurauan pensyarah tersebut menyebabkan Amir dikecam habis-habisan di media social.




Kredit foto: Twitter







Bagaimanapun, ada yang membuat spekulasi ini hanyalah publisiti murahan yang dirancang oleh penyanyi lagu 'Kata' yang baru memulakan karier ini. Benarkah demikian? - CARI
Reply

Use magic Report

Post time 18-8-2019 09:27 AM From the mobile phone | Show all posts
Sorry whoryusss {:nose
Reply

Use magic Report

Post time 18-8-2019 09:31 AM From the mobile phone | Show all posts
Tinggi melangitnya confident kau perasan hensem dekkk. Kura2 pn lg hensem
Reply

Use magic Report

Post time 18-8-2019 09:32 AM From the mobile phone | Show all posts
Mngkin amir n lecturer dia skdr bgurau tp dia mmg x ensem... muka biasa
Reply

Use magic Report

Post time 18-8-2019 09:47 AM From the mobile phone | Show all posts
Handsome ke? Macam haussss jek
Semedang lambat gi kelas mebi sebab dok sibuk kelebek muka perasan "handsome" dia tulah kot sebelum keluar rumah.
Reply

Use magic Report

Post time 18-8-2019 09:55 AM From the mobile phone | Show all posts
Bila masa kau handsome? btw, kau sapa?
Reply

Use magic Report

Post time 18-8-2019 09:58 AM From the mobile phone | Show all posts
Nasib bek bukan Amir Masdi!

Reply

Use magic Report

Post time 18-8-2019 09:59 AM From the mobile phone | Show all posts
Muka biasa je.. xyah berangan sgt ye dik..
Reply

Use magic Report

Post time 18-8-2019 10:07 AM | Show all posts
Ayat x menahan. Tp x hensem punnnnn
Reply

Use magic Report

Post time 18-8-2019 10:08 AM | Show all posts
sian kena kecam...

takpe dik, cuba lagi
Reply

Use magic Report

Post time 18-8-2019 10:12 AM From the mobile phone | Show all posts
Aku lagi hensem la do!!! Pantang gila aku jantan berangan ni. Kalau berangan jenis merendah diri aku boleh terima, tapi kalau gini, hilang semoga aku! Puihhh
Reply

Use magic Report

Post time 18-8-2019 10:17 AM | Show all posts
kahkahkah muka longkang pecah macam ni hensem? please la woi..kalau peminat bangang yang puji tuok lagi la ni sendiri yg puji...
Reply

Use magic Report

Post time 18-8-2019 10:19 AM | Show all posts
kalau muka aku mcm ni aku dah bunuh diri dah mir
Reply

Use magic Report

Post time 18-8-2019 10:21 AM From the mobile phone | Show all posts
Ni kau kata handsome? Popeye lagi senenggah weii {:smile
Reply

Use magic Report

Post time 18-8-2019 10:21 AM From the mobile phone | Show all posts
Ni kau kata handsome? Popeye lagi senenggah weii {:smile
Reply

Use magic Report

Post time 18-8-2019 10:22 AM From the mobile phone | Show all posts
Ni kalau die baca komen kat sini mau dia tak kuar rumah
Reply

Use magic Report

Post time 18-8-2019 10:23 AM From the mobile phone | Show all posts
handsome celah mana dik.... Biasa2 je ku tengok..
Reply

Use magic Report

Post time 18-8-2019 10:24 AM From the mobile phone | Show all posts
Pengajarannya jgn puji diri sendiri hensem

Hensem buat apa kalau tak bijak

Nak sgt kan perhatian
Reply

Use magic Report

Post time 18-8-2019 10:24 AM From the mobile phone | Show all posts
Rasanya ayat yg dia tulis tu gurau2 je
Reply

Use magic Report

Post time 18-8-2019 10:29 AM From the mobile phone | Show all posts
Kah kah kah..ambik kau..
Alah dik biasa2 je muka kau..xyahla nak riak sangat la..x kemana pun muka hensem tu
#jangan kecam saya,saya x jeles pun
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.110773s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list