Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
123Next
Return to list New
1658
View
43
Reply

Zizi Kirana Mahu Kahwin Lelaki Kelakar, Tidak Kira Tua Muda

[Copy link]

Author: top5complete       Show all posts   Read mode

Author
Post time 18-8-2019 09:15 AM | Show all posts |Read mode
Penyanyi panas Zizi Kirana yang kini berusia 34 tahun mengaku tidak akan menolak jodoh seandainya ditakdirkan bernikah dengan lelaki pilihan keluarga. Dia juga tidak kisah sama ada lelaki itu kacak atau tidak. Dia meletakkan seluruh kepercayaan kepada ibunya untuk mencari lelaki terbaik.



FOTO IG



"Saya sudah jelak bercinta, namun masih belum ditakdirkan bertemu jodoh. "


"Malas rasanya terus memikirkan soal itu, jadi lebih baik saya serahkan kepada ibu kerana dia lebih tahu lelaki bagaimana yang terbaik untuk saya."


"Saya terima sekiranya sudah tertulis hanya bertemu cinta sejati selepas berkahwin" katanya kepada BH Online.


  



"Soal rupa, asalkan sedap mata memandang, itu sudah memadai. Pada usia sekarang, saya tidak lagi meletakkan paras rupa sebagai kriteria utama."


"aling penting, bakal suami saya mesti pandai berjenaka kerana saya mudah tertarik dengan lelaki yang kelakar. Dia juga perlu ringan tulang kerana saya tidak dapat hidup dengan orang malas" tambahnya lagi.


Semoga Zizi lekas bertemu jodoh. - CARI
Reply

Use magic Report

Post time 18-8-2019 09:17 AM From the mobile phone | Show all posts
Ebby yus pun kelakar ye dek zizi... {:smile
Reply

Use magic Report

Post time 18-8-2019 09:21 AM From the mobile phone | Show all posts
Dulu statement nak kawen ngan laki ustaz... Nie laki kelakar plak
Reply

Use magic Report

Post time 18-8-2019 10:02 AM From the mobile phone | Show all posts
So bini2 pelawak yg acah2 hot semua dh boleh rasa insecure jaga laki memasing ke cane?
Reply

Use magic Report

Post time 18-8-2019 10:52 AM From the mobile phone | Show all posts
kesian,dah tayang kopek sana sini pun tetapppp tak laku
Reply

Use magic Report

Post time 18-8-2019 10:53 AM From the mobile phone | Show all posts
Ebby yus kan ade
Reply

Use magic Report

Post time 18-8-2019 11:19 AM | Show all posts
Bukan nak kawen dengan laki bergaji minimum 5000 ke sebulan dulu
Reply

Use magic Report

Post time 18-8-2019 11:21 AM | Show all posts
nak sauk bebudak maharajalawak letteww
Reply

Use magic Report

Post time 18-8-2019 11:52 AM From the mobile phone | Show all posts
Letihh iols dengar pasal kawen ni. Kawennya tidokk

Nobody cares la chuols nak kawen dengan sapa pun
Reply

Use magic Report

Post time 18-8-2019 12:11 PM From the mobile phone | Show all posts
Setiap 6 bulan beliau akan keluarkan satu kriteria lelaki pilihannya:

1. Gaji berapa ribu ari tu ntah
2. Pandai ngaji, Ustaz
3. Kelakar
4. ???
Reply

Use magic Report

Post time 18-8-2019 12:28 PM From the mobile phone | Show all posts
Asal cite kuar pasal kriteria lelaki idaman beserta dgn gambo2 teteks..nextt
Reply

Use magic Report

Post time 18-8-2019 01:29 PM From the mobile phone | Show all posts
Ciri ciri ni semua mcm ada pada ebby yus..kami doakan ya
Reply

Use magic Report

Post time 18-8-2019 01:40 PM From the mobile phone | Show all posts
Dr dulu hanya mampu keluarkan list2 lelaki idaman..ce kuarkan list lagu berkualiti tiap bulan ke brlah umpph
Reply

Use magic Report

Post time 18-8-2019 04:18 PM From the mobile phone | Show all posts
Ni mesti lepas tau byaran johan 160k utk teater
Reply

Use magic Report

Post time 18-8-2019 05:32 PM | Show all posts
i harap dia berjodohan dgn ebby yus. Reta ada, kelakar and yang pasti bukan laki orang.
Reply

Use magic Report

Post time 18-8-2019 05:44 PM From the mobile phone | Show all posts
sabundettol replied at 18-8-2019 01:29 PM
Ciri ciri ni semua mcm ada pada ebby yus..kami doakan ya

Tah2 ebby yus pun tak hingin minah kopek neh
Reply

Use magic Report

Post time 18-8-2019 06:05 PM | Show all posts
dah tayang semua aset yang ada, pas2 demand macam2
Reply

Use magic Report

Post time 18-8-2019 06:14 PM From the mobile phone | Show all posts
Tayang tetek je ka keje ko bah...
Reply

Use magic Report

Post time 18-8-2019 06:19 PM From the mobile phone | Show all posts
La tak menikah dengan Ebby Yus lagi ke Zizi? Confuse I

Too hot to marry handsome lad la dear. Cari je muka hunchback nortredame
Reply

Use magic Report

Post time 18-8-2019 07:42 PM From the mobile phone | Show all posts
mcmn dia berjaya decrust diri dia eh sampai satu badan gebu dgn muka skali bertukar
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.122622s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list