Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
2292
View
68
Reply

Nak Dating dgn Perempuan

[Copy link]

Author: Malaysia.Doom    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 18-8-2019 12:47 PM From the mobile phone | Show all posts
Jgn bila ang tak jadi dgn awek kedah tu.. Meroyan tak tentu hala update thread mengata negeri aku...
Reply

Use magic Report

Post time 18-8-2019 01:51 PM From the mobile phone | Show all posts
Malaysia.Doom replied at 18-8-2019 12:41 AM
Meols lupa sorang acik YG selalu bagi Salam sebelum  post Dan menasihatkan serta mendoakan meols dgn ...

@Genkidesuka he is talking about u
Reply

Use magic Report

Post time 18-8-2019 01:52 PM From the mobile phone | Show all posts
sarah82 replied at 18-8-2019 12:46 PM
Apa pulak support dia menawan kedah.. Dia cuma boleh menawan sulawesi saja.

Aku ini orang indonesia, kalau ngak penuh ilmu di dada, ngak sampe ke puncak everest
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 18-8-2019 02:17 PM From the mobile phone | Show all posts
noraidil_06 replied at 18-8-2019 01:51 PM
@Genkidesuka he is talking about u

Ko ingat je ye sis
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 18-8-2019 02:20 PM From the mobile phone | Show all posts
sarah82 replied at 18-8-2019 12:47 PM
Jgn bila ang tak jadi dgn awek kedah tu.. Meroyan tak tentu hala update thread mengata negeri aku... ...

Negeri ko tu memang suka merendah2 Kan org lain...mmg patut dilehnat org kedah YG x sedar diri tu
Reply

Use magic Report

Post time 18-8-2019 03:01 PM From the mobile phone | Show all posts
Malaysia.Doom replied at 18-8-2019 12:02 PM
Tq evie

Hahah..bukan sis la..aku jantan mcm kau jugak
Reply

Use magic Report

Post time 18-8-2019 03:51 PM From the mobile phone | Show all posts
Apasal?....Kau ni menyembrit jugak ker?  Berbual pahlawan2 bugis, sekali membret2 jugak.
Reply

Use magic Report

Post time 18-8-2019 04:06 PM From the mobile phone | Show all posts
mesti pndai masak sbb post pasal makan jer
Reply

Use magic Report

Post time 18-8-2019 04:54 PM | Show all posts
noraidil_06 replied at 18-8-2019 01:51 PM
@Genkidesuka he is talking about u

Assalammu'alaikum n selamat sejahtera.

Wallahua'lam.  Ramai acik2 dlm ni.  Anyway, sama2 la kita doakan MD.  Allah memberi petunjuk dan hidayah kpd sesiapa yg Dia kehendaki.  

To MD, Alhamdulillah.  Kalau dah ada azam mcm tu, teruskanlah.  Kalau di pertengahan jln tu rasa sukar, cekalkan hati dan sabarlah kerana syurga itu bukan murah.  Semoga kau menjadi anak, suami dan bapa yg soleh.


Reply

Use magic Report

Post time 18-8-2019 05:24 PM From the mobile phone | Show all posts
Malaysia.Doom replied at 18-8-2019 02:17 PM
Ko ingat je ye sis

I ni life dlm forum je sis.so kenal dan ingat org. InsyaAllah
Reply

Use magic Report

Post time 18-8-2019 05:26 PM From the mobile phone | Show all posts
Ingatkan doom ni perawan bugis, bujang rupanya.
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 18-8-2019 05:40 PM From the mobile phone | Show all posts
Siapa nak beli Kain Kotak2 dah Ada stock ye....

https://shopee.com.my/product/62928272/2669723649?smtt=0.0.9
Reply

Use magic Report

Post time 18-8-2019 05:58 PM From the mobile phone | Show all posts
Andyscenes replied at 18-8-2019 01:52 PM
Aku ini orang indonesia, kalau ngak penuh ilmu di dada, ngak sampe ke puncak everest

Wakaak.. Ni dialog hantu kak limah
Reply

Use magic Report

Post time 18-8-2019 05:59 PM From the mobile phone | Show all posts
Malaysia.Doom replied at 18-8-2019 02:20 PM
Negeri ko tu memang suka merendah2 Kan org lain...mmg patut dilehnat org kedah YG x sedar diri tu

Tgk? Ada aku rendahkan ang Doom? Takkan? Ang ja cepat sentap.. Lps tu bila sentap ja buka thread hina org lain.
Reply

Use magic Report

Post time 18-8-2019 06:08 PM From the mobile phone | Show all posts
Malaysia.Doom replied at 18-8-2019 05:40 PM
Siapa nak beli Kain Kotak2 dah Ada stock ye....

https://shopee.com.my/product/6292827 ...

Weiii.. Mana boleh iklan kat sini wei.. Ang ambik kesempatan.
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 18-8-2019 06:11 PM From the mobile phone | Show all posts
sarah82 replied at 18-8-2019 05:59 PM
Tgk? Ada aku rendahkan ang Doom? Takkan? Ang ja cepat sentap.. Lps tu bila sentap ja buka thread h ...

Apa2 jelah....bila ko nak buat masjid Kat Lembah Bujang tu?
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 18-8-2019 06:12 PM From the mobile phone | Show all posts
sarah82 replied at 18-8-2019 06:08 PM
Weiii.. Mana boleh iklan kat sini wei.. Ang ambik kesempatan.

Ko ni rigid betul la...sebab tu Lembah Bujang tu takda masjid.
Reply

Use magic Report

Post time 18-8-2019 06:14 PM From the mobile phone | Show all posts
Bugis + Siam = menjadi ke?
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 18-8-2019 06:15 PM From the mobile phone | Show all posts
sharlenetexas replied at 18-8-2019 06:14 PM
Bugis + Siam = menjadi ke?

Menjadi.....hasil nya mesti WOW
Reply

Use magic Report

Post time 18-8-2019 06:53 PM From the mobile phone | Show all posts
Malaysia.Doom replied at 18-8-2019 06:12 PM
Ko ni rigid betul la...sebab tu Lembah Bujang tu takda masjid.

Ang ni.. Pernah pi lembah bujang? Masjid tu ada kat situ.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.077523s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list