Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
1234Next
Return to list New
2291
View
68
Reply

Nak Dating dgn Perempuan

[Copy link]

Author: Malaysia.Doom    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Author
Post time 17-8-2019 09:05 PM From the mobile phone | Show all posts |Read mode
Edited by Malaysia.Doom at 17-8-2019 09:09 PM

Salam,

Acik2 kepam mesti kenal Saya camne Kan...Dan Saya nekad nak berubah. Kali pertama first date saya kecewa dgn gadis itu. Kali ni genap setahun Saya atur date saya Kali ke dua.

Gadis itu dari Kedah to kerja di KL. Nampak macam dia minat Kat Saya Dan Saya minat Kat dia Sebab dia bukan jenis bad tempered. Saya ni jenis bad tempered...bila tengok dia Saya Rasa cool down sikit...posting Kat fb dia Pon semua lovely Dan pasal makan je.

Saya dengan dia memang nak atur kan date pertama sebab Saya Rasa Saya perlukan teman. Skang ni tunggu dia bagi tarikh YG dia free untuk jumpa.

Terima kasih la Acik2 forum YG doakan untuk Doom ubah perasaan Dan doom harap acik forum doakan lah Doom berjaya untuk date ini ya.

Reply

Use magic Report

Post time 17-8-2019 09:21 PM From the mobile phone | Show all posts
Goodluck Doom. Doa yang baik2 je
Reply

Use magic Report

Post time 17-8-2019 09:27 PM From the mobile phone | Show all posts
Wahhh...semoga this girl berjaya merubah hati u..good luck!!
Reply

Use magic Report

Post time 17-8-2019 09:48 PM From the mobile phone | Show all posts
walaupon saya tak kepam, saya doakan doom bertemu jodoh. check hiv tau sebelum kahwin. mula2 baca ingatkan nak dating ngan kak@sarah82

apa2 pon semoga bertemu jodoh
Reply

Use magic Report

Post time 17-8-2019 09:52 PM From the mobile phone | Show all posts
Goodluck dik. Harap semua ok
Reply

Use magic Report

Post time 17-8-2019 09:56 PM From the mobile phone | Show all posts
Gadis tu org bugis ke melayu yg ko hina sgt selama ni tu
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 17-8-2019 10:09 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by Malaysia.Doom at 17-8-2019 10:13 PM
matchstick replied at 17-8-2019 09:56 PM
Gadis tu org bugis ke melayu yg ko hina sgt selama ni tu


Orang Alor Setar....Siam kot.

Tak pernah Tanya ethnicity dia sebab Saya Tak racist.
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 17-8-2019 10:10 PM From the mobile phone | Show all posts
rayriff replied at 17-8-2019 09:48 PM
walaupon saya tak kepam, saya doakan doom bertemu jodoh. check hiv tau sebelum kahwin. mula2 baca in ...

Kat Sarah tu lahir tahun 82...dah level kakak2...
Reply

Use magic Report

Post time 17-8-2019 10:29 PM From the mobile phone | Show all posts
Good luck and dapat ke next level
Reply

Use magic Report

Post time 17-8-2019 10:37 PM From the mobile phone | Show all posts
Goodluck ler
Reply

Use magic Report

Post time 17-8-2019 10:38 PM From the mobile phone | Show all posts
Malangnya gadis tu
Reply

Use magic Report

Post time 17-8-2019 11:02 PM From the mobile phone | Show all posts
Tunjukkan kebolehan bangsa bugis kau
Reply

Use magic Report

Post time 17-8-2019 11:04 PM From the mobile phone | Show all posts
Good luck Doom


Reply

Use magic Report

Post time 18-8-2019 12:00 AM From the mobile phone | Show all posts
Teruk sgt ke bad temper doom tu? Btw, all the best.
Reply

Use magic Report

Post time 18-8-2019 12:04 AM From the mobile phone | Show all posts
Sat.. Aku baca lagi sekali.. Sbb ayat kedah
Reply

Use magic Report

Post time 18-8-2019 12:05 AM From the mobile phone | Show all posts
rayriff replied at 17-8-2019 09:48 PM
walaupon saya tak kepam, saya doakan doom bertemu jodoh. check hiv tau sebelum kahwin. mula2 baca in ...

Woiii.. Jgn doakan..
Reply

Use magic Report

Post time 18-8-2019 12:09 AM From the mobile phone | Show all posts
Siam? Hahaha..

Siam ni perempuannya lembut2 kecuali hybrid mcm aku tau Doom.

Ang bawa dia tgk movie dan juga bawa la pi makan manhattan fish market ka....ang jgn sembang ttg bugis pulak.

Check dia siam belah mana.. Lps tu puji la negeri asal nenek moyang dia.
Reply

Use magic Report

Post time 18-8-2019 12:25 AM From the mobile phone | Show all posts
ai doom , ingatkan dah menikah
kemahen lagi ... all the best dlm pencarian jodohmu
Reply

Use magic Report

Post time 18-8-2019 12:29 AM From the mobile phone | Show all posts
Kau jgn niaya anak dara org selagi kau x blh ubah naluri songsang kau tu!
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 18-8-2019 12:38 AM From the mobile phone | Show all posts
Andyscenes replied at 17-8-2019 11:02 PM
Tunjukkan kebolehan bangsa bugis kau

Ye...Saya Akan menawan Kedah
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.096367s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list