Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
4336
View
81
Reply

Untunglah Syafiq Farhain "Ditaja" Peminat Misteri

[Copy link]

Author: akubujang       Show all posts   Read mode

Author
Post time 17-8-2019 08:57 AM | Show all posts |Read mode
Bagi penyanyi baharu, soal duit memang jadi masalah. Iyerlah, selaku selebriti kena bergaya tetapi disebabkan masih belum dikenali, show pun tak berapa banyak dan royalti album dan lagu pun kadang-kadang lambat dapat.


Tetapi, berbeza dengan penyanyi Syafiq Farhain yang dikatakan ditaja seorang peminat misteri. Syafiq adalah seorang anggota bomba dan juga anak penyanyi kumpulan Iklim, Allahyarham Saleem.


Anggota bomba jadi penyanyi. Foto: Instagram




Menurut laporan mStar, Syafiq dikatakan ditaja seorang peminat yang tidak pernah ditemuinya itu. Jumlah tajaan bukan sedikit, banyak, kata Syafiq.


Peminat itu meminta nombor akaunnya dan memasukkan sejumlah wang untuk kehidupannya. Amboi mudah betul!


"Ada seorang peminat yang sanggup berhabisan wang ringgit demi menyokong kerjaya saya, tapi sampai sekarang saya tak tahu siapa dia."


Untunglah ditaja. Foto: Instagram




"Saya pernah mempelawanya untuk berjumpa namun katanya masih belum bersedia. Apa pun saya terharu mempunyai peminat sebegini yang tidak pernah jemu menyokong karier nyanyian saya," kata Syafiq kepada mStar.



Untunglah, jangan tergadai benda lain pula sudah la ya! - CARI
Reply

Use magic Report

Post time 17-8-2019 09:17 AM From the mobile phone | Show all posts
Uish, masuk akaun bank gitu je macam derma
Reply

Use magic Report

Post time 17-8-2019 09:29 AM From the mobile phone | Show all posts
Selalunya org sngup buat mcm ni huduh...
Reply

Use magic Report

Post time 17-8-2019 09:31 AM | Show all posts
wahhhhhhhhhhhhh..untung badan
Reply

Use magic Report

Post time 17-8-2019 09:32 AM | Show all posts
untung la.. jangan ada udang disebalik mee sudah
Reply

Use magic Report

Post time 17-8-2019 09:44 AM From the mobile phone | Show all posts
Waa.. bersangka baik.. mungkin arwah saleem ada berbuat baik dulu.. org tu balas budi pd syafiq.. sbb bapak dia pun legend
Reply

Use magic Report

Post time 17-8-2019 09:47 AM | Show all posts
jangan tergadai body sudah
Reply

Use magic Report

Post time 17-8-2019 09:58 AM From the mobile phone | Show all posts
wow mak ikan kekek
Reply

Use magic Report

Post time 17-8-2019 10:16 AM From the mobile phone | Show all posts
wunan88 replied at 17-8-2019 09:31 AM
wahhhhhhhhhhhhh..untung badan

Masa jumpe nantii nangisss..
Reply

Use magic Report

Post time 17-8-2019 10:24 AM From the mobile phone | Show all posts
klu org tu transfer online blh tgk dr akaun siapa, tp klu dia bank in je x dapek nk nolong lah
Reply

Use magic Report

Post time 17-8-2019 10:52 AM | Show all posts
huntung lahh

aku jgk xde org nk spedo......
Reply

Use magic Report

Post time 17-8-2019 10:53 AM From the mobile phone | Show all posts
Mak tiri kot
Reply

Use magic Report

Post time 17-8-2019 11:16 AM From the mobile phone | Show all posts
Ada ubi ada batas

Ada budi kena balas
Reply

Use magic Report

Post time 17-8-2019 11:44 AM From the mobile phone | Show all posts
Woahh rejekii
Reply

Use magic Report

Post time 17-8-2019 11:46 AM From the mobile phone | Show all posts
wah.. untung la ada mak/bapak ikan..
padahal kalau bank transfer boleh je tau nama apa yang transfer..
melainkan pakai cdm
Reply

Use magic Report

Post time 17-8-2019 11:46 AM From the mobile phone | Show all posts
obses_budak replied at 17-8-2019 09:29 AM
Selalunya org sngup buat mcm ni huduh...

Teringat kisah kt bod LE
Reply

Use magic Report

Post time 17-8-2019 12:34 PM From the mobile phone | Show all posts
Untungnya. Senang dapat duit



Reply

Use magic Report

Post time 17-8-2019 12:43 PM From the mobile phone | Show all posts
Skali yg spedo atok tua nk wat anak ikan..
Reply

Use magic Report

Post time 17-8-2019 12:47 PM From the mobile phone | Show all posts
Cmne org tu bole tau no acct syafiq ni??
Reply

Use magic Report

Post time 17-8-2019 12:50 PM From the mobile phone | Show all posts
Syafiq ni masih jdi bomba lg or x? Klo masih jd bomba byk btol msa free? Sbb tu aku gelak2 je acik forum isu semasa acah2 classy sruh naikan gaji bonba sdgkan kjer bomba pling relax sbnye. Kang bile kjer bomba tggii tp xde kjer acik forum ngn internet gak bsing2 pnjawat awam xde kjer
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.120619s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list