Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
665
View
9
Reply

bagaimana cara nak tulis status FB panjang2 tapi tak nak ada see more

[Copy link]

Author: Kakaknanako       Show all posts   Read mode

Author
Post time 17-8-2019 08:42 AM | Show all posts |Read mode
Edited by trunks at 17-8-2019 02:49 PM

hi semuaaaa warga mforum!! i nak mintak jasa baik korang....
macam mana ek cara nak tulis status FB panjang2 tapi tak nak ada see more.....
sebab tengok org lain boleh tapi kita tak boleh pulak....
lagi 1, boleh ke FB tukar warna & saiz fonts??
kalau ada siapa2 yg tahu, boleh ajarkan tak? hihihihihi



Reply

Use magic Report

Post time 17-8-2019 09:23 AM | Show all posts
tekan button sign out fb je sis
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 17-8-2019 09:30 AM | Show all posts
CiliPadiSedap replied at 17-8-2019 09:23 AM
tekan button sign out fb je sis

main2 pulak dia hishhhh
Reply

Use magic Report

Post time 17-8-2019 10:01 AM From the mobile phone | Show all posts
Google kat utube
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 17-8-2019 10:12 AM | Show all posts

dah puas google..... tak jumpa2 pon.....
Reply

Use magic Report

Post time 17-8-2019 10:38 AM From the mobile phone | Show all posts
Sori xde fb jadi x boleh nk bantu
Reply

Use magic Report

Post time 17-8-2019 11:25 AM From the mobile phone | Show all posts
CiliPadiSedap replied at 17-8-2019 09:23 AM
tekan button sign out fb je sis

Aiols mohon lalu nk gelak
Reply

Use magic Report

Post time 17-8-2019 12:17 PM | Show all posts
entah lah sebab sarang saya wechat je
Reply

Use magic Report

Post time 17-8-2019 12:19 PM | Show all posts
tulis pendek pendek tak ada la see more..........
Reply

Use magic Report

Post time 17-8-2019 02:51 PM | Show all posts
saya selalu buat cara macam ni..

masuk online photo editor
lepas tu,upload wallpaper plain yang serupa facebook tu
dan taip lah panjang2..barulah upload ke facebook
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.103411s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list