Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
1234
Return to list New
1802
View
73
Reply

Your Funny Moments

[Copy link]

Author: adila39       Show all posts   Read mode

Post time 17-8-2019 05:16 PM From the mobile phone | Show all posts
funny moment aku ade 2.
1) mse zmn blajar. g prgram ank agkat. pstu ade la gotong royong. mmber aku laki ni pkai sarung tgn yg tebal tuk wat keje tu. sbb die cabut rumput. aku plak xingt bt ape time tu. tgn aku kotor. ak pgg tgn die sbb nk kesat kotor kt tgn aku kt sarung tgn die pakai. skaligus nk brgurau senda. mmber2x kn. bnda tu spontan. skali bile aku duk pgg tgn die tu, dia pndang aku. n prasaan aku rse lain. aku trik tgn cpt2x n trus blok nombor die lpas prgram tu. huhu
2) mse g mydin. jln2x ngn adk aku. syok nyembang xsedar trlanggar staff mydin. bangla. tek aku kene badan die weh!!! aku plak tertrngok muka die. malu tahap xthu nk nyorok celah mne. adk aku gelak kaw kaw. smpi skrg ugkit lg citer tu. mgkuk tol.huhu

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 17-8-2019 05:26 PM From the mobile phone | Show all posts
Oh. Nk share gak. Dulu kalo jalan mesti jatuh. Sejenis berkhayal time jalan.

Paling Best jatuh bertangga2 kt jejantas turun komuter. Siap jatuh btl2 depan pakcik mintak sedekah. Pastu bangun, buang habuk mana patot n bgy rm 1 kt pakcik tu.

Org kt situ sume pandang. I buat bodo je

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 17-8-2019 05:30 PM | Show all posts
lum_lum replied at 17-8-2019 04:14 PM
Dasyat sampai x jumpa jalan balik umah...

biasalah lama tak jumpa..tinggal pun bukan 1 tmpt dah..
semua tinggal lain2 negeri dah..bila balik kg mak bapa kami
pun dah kenal dan biasa..fhm lah perangai anak2 kalau da jumpa ni
Reply

Use magic Report

Post time 17-8-2019 05:45 PM From the mobile phone | Show all posts
ikanmasin replied at 17-8-2019 05:30 PM
biasalah lama tak jumpa..tinggal pun bukan 1 tmpt dah..
semua tinggal lain2 negeri dah..bila bali ...

Samalah dengan saya kak...jumpa kawan lama x ingat nak balik..byk benda nak borak...
Reply

Use magic Report

Post time 17-8-2019 06:09 PM From the mobile phone | Show all posts
lum_lum replied at 17-8-2019 04:19 PM
Tue yang saya x baper suka singgah toilet luar..x selesa nak membuang..takut bunyi2 tue kuat keden ...

Time emjensi apa pon bole. Mmg masa tu la nak sakit perut tetiba. Mmg x dpt nak control cun punyaaaa.
Reply

Use magic Report

Post time 17-8-2019 06:21 PM From the mobile phone | Show all posts
Masa tu new year. Tgh2 mesej ngan crush. Tetiba dia sent hny... hope semuanya baik2 aja lpas ni.
Terus sentap ingat dia salah  mesej sapa. Honey dia..  rupanya happy new year. Buat malu je.
Reply

Use magic Report

Post time 17-8-2019 09:30 PM | Show all posts
lum_lum replied at 17-8-2019 05:45 PM
Samalah dengan saya kak...jumpa kawan lama x ingat nak balik..byk benda nak borak...

kan walau jarang berjumpa tp bila jumpa mcm2 nak cerita..
semua terkeluar
Reply

Use magic Report

Post time 17-8-2019 10:02 PM From the mobile phone | Show all posts
Kisah Komuter
Kejadian nie berlaku masa saya masih blajar..hang out dengan kakak saya..rasanyer pas maghrib kita orang naik komuter nak blik pantai dalam..punyer seronok nyembang sampai x sedar dah sampai stesen pantai dalam..apalagi kelam kabut kita orang turun dari koc komuter..
tapi bila dah kuar rasa pelik sebab sunyi  & xder orang langsung..bila tengok signboard rupanyer baru sampai stesen angkasapuri..pastu saya pon ajak kakak saya masuk koc balik..haram dia tanak..malu dengan orang dalam koc tue..yang x boleh blah..bleh lak komuter tue berenti lama kat stesen angkasapuri..last2 kita orang kuar tahan teksi..
Jadi pengajaran beri perhatian keadaan sekeliling jangan seronok sangat sembang sampai salah turun stesen..
Reply

Use magic Report

Post time 17-8-2019 10:03 PM From the mobile phone | Show all posts
Aku suh kawan aku nyanyi sambil dia tak perasan micropon belakang dia.  Sepelusuk sekolah dengar dia nyanyi elalui speaker.
Reply

Use magic Report

Post time 17-8-2019 10:10 PM From the mobile phone | Show all posts
Ada student curi masuk guna micropon nak pedajal kunun biar 1 sekolah dengar. Diorg buat2 inalilah la suara chimmunk la lambing lembu ayam berkokok la miau bergaduh la lagu mau kenhkau suka keju lagu Mr os eh dori an sudah berbunga. Diorg x dpt di tangkap tak dpt dijetahui siapa
Reply

Use magic Report

Post time 19-8-2019 09:58 AM | Show all posts
iols ade byk sgt funny moments sbb dr sekolah rendah kawan2 semua kelakar.. iols jenis mudah terhibur
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 19-8-2019 11:11 AM From the mobile phone | Show all posts
ninja boy replied at 17-8-2019 02:03 PM
Aku suh kawan aku nyanyi sambil dia tak perasan micropon belakang dia.  Sepelusuk sekolah dengar dia ...

ini cool.. hehehe
Reply

Use magic Report

Post time 27-8-2019 02:18 PM | Show all posts
nak share jugak my funny moment masa tu kat Uni.  Masa tu I nak gi KoKo tapi hujan la plak so I kenalah tunggu depan library sebab tak ada payung and tak boleh nak redah hujan.  Tiba2 ada sorang mamat ni approached I nak berkenalan.  Dia dok lah mengayat mcm2 dia tanya tapi I jawab acuh tak acuh je.  Sbb dah tunggu hampir setengah jam dan malas nak layan mamat ni, I pun decided nak balik college je lah sbb hujan masih lom reda.  

Masa tu i pakai sandal je, bila nak jalan balik mamat tu cakap dia nak jalan sekali, i pun cam whatever la...sebab hujan lebat laluan tu ada air yg bertakung/tempias.  So tengah berjalan tu tiba2 i nak tergelincir sebab sandal i tu pun tapak dah haus, tapi i sempatlah paut lengan mamat kat sebelah tu untuk menahan diri dari jatuh tertuduk dekat situ.  Malu giler masa tu...dahlah i punya la berlagak malas nak layan dia, tetiba begitu mesra memaut lengan dia.  Sempat dia bahan I, nasib baik saya ada...*sigh  terpaksalah I bg no. phone kat mamat tu sbg balasan budi. Ntah apa2..
Reply

Use magic Report

Post time 27-8-2019 05:43 PM | Show all posts
Kawan aku tengah bawa motor, aku ikut dari belakang. Ride santai santai je,
sampai satu selekoh, kawan aku ni straight je menghampiri tembok. Sempat perlahan,
dan kami masuki selekoh dengan tenang. Kemudian, aku pergi sebelah dia. Aku pandang dia, dia pandang aku dan kami berdekah gelak. Aku tanya "kenapa kau straight je? Tak nampak tembok
besar cina tu?" Dia jawab "banyak pasir dohh, goyang aku nak corner". Kami pun berlalu pergi sebelum sempat senja menghampiri sebab situ kawasan agak keras. Banyak batu.

Kejadian berlaku waktu petang di Bukit Putus menghala ke KL.

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.078114s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list