Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
1798
View
73
Reply

Your Funny Moments

[Copy link]

Author: adila39    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 17-8-2019 01:02 AM From the mobile phone | Show all posts
lum_lum replied at 16-8-2019 11:55 PM
Bukan berenti gelak bertambah ketawa adalah..sama macam ibu jari saya..pendek & gemuk...

Sama kita kalau mengurut sedap
Reply

Use magic Report

Post time 17-8-2019 01:14 AM From the mobile phone | Show all posts
Bila I picit lengan hubby rupanya tetek lembu.

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 17-8-2019 01:27 AM | Show all posts
zmn akk sek dl thn 90 an .sek men asal nampak kereta wokswagon
tak kisah lah dimana masa tu akan berebut tepuk dahi kawan dan
sebut weii butitit hhahahaa giler btl masa tu.dan 1 lg masa april fool
konon2 nak kenekan kwn lelaki ckp 143 sekali betul2 pl kawan lelaki
tu sukakan akk..jenuh mengelak.menyesal btl nak kenekan akk pl
tekena balik..asal blk sek jer dah stanby dkt tangga sek.last2 kawan
akk yg berjaya pikat dia sbb kawan akk yg sukakan dia..akk gurau jer
akk ckp kat kwn perempuan akk bongok btl aku ckp 143 kat mamat tu
cubalah kene kan dgn gurauan lain ka..silap sendiri
Reply

Use magic Report

Post time 17-8-2019 01:54 AM From the mobile phone | Show all posts
lum_lum replied at 16-8-2019 11:03 PM
Byk funny moment..salah satu nyer
-on the way blik rumah selisih dengan adik kat jalan..berenti jap ...

Kaki dia cedera tak
Reply

Use magic Report

Post time 17-8-2019 09:11 AM From the mobile phone | Show all posts
int1705 replied at 17-8-2019 01:54 AM
Kaki dia cedera tak

Cuma bengkak jer..sebab tayar belakang yg gelek kaki dia..
Reply

Use magic Report

Post time 17-8-2019 09:14 AM From the mobile phone | Show all posts
ikanmasin replied at 17-8-2019 01:27 AM
zmn akk sek dl thn 90 an .sek men asal nampak kereta wokswagon
tak kisah lah dimana masa tu akan be ...

Adakah kawan kakak masih bersama@bawa haluan masing2?
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 17-8-2019 11:05 AM From the mobile phone | Show all posts
lagi lagi.... kelakar baca...
Reply

Use magic Report

Post time 17-8-2019 11:33 AM From the mobile phone | Show all posts
Antara benda yg memalukan terjadi dlm hidup saya saat tersalah masuk tandas lelaki dekat shopping mall. Malu gilerrr nasib masa tu takda org lelaki kat dalam tp rasa macam nak sorok muka dlm baju maluuunya
Reply

Use magic Report

Post time 17-8-2019 11:55 AM From the mobile phone | Show all posts
My funny moment masa sekolah dulu. I prefect dan jalan kaki ke sekolah. Sampai separuh jalan, makcik jual nasi lemak tegur, mana kain? Rupanya I pakai pettycoat je, tak pakai kain sekolah sebab warna hampir sama. I pusing balik rumah, kawan tanya naper, I jawab tertinggal kertas projek. Malunya waktu tu.
Reply

Use magic Report

Post time 17-8-2019 01:36 PM | Show all posts
lum_lum replied at 17-8-2019 09:14 AM
Adakah kawan kakak masih bersama@bawa haluan masing2?

masih bersama lg kecoh kat grup mcm biasa.dah bersama semenjak sek ren lg
dah jadi mak2 pun perangai sama jg..berjumpa 2-3thn sekali tp bila jumpa mcm
tak jumpa jln rumah dah...
Reply

Use magic Report

Post time 17-8-2019 01:42 PM From the mobile phone | Show all posts
My funny moment masa darjah 5 dulu kot tak silap. Soalan matematik tentang bukaan objek. Should be the answer is pyramid entah aku punya bongok pegi tulis bintang. Dah sampai ke sudah satu kelas panggil bintang.
Reply

Use magic Report

Post time 17-8-2019 03:03 PM From the mobile phone | Show all posts
Paling memalukan masa i tidur dlm kelas then cikgu panggil suruh lukis jawapan. Topik pembiasan cahaya. Patutnye kena la lukis arah cahaya tu terbias. Tp sebab soalan tu ada gambar akuarium. I boleh lukis seekor ikan.... . Sampai hbis spm kena bahan dgn kawan2 n cikgu tu. XD
Reply

Use magic Report

Post time 17-8-2019 03:21 PM From the mobile phone | Show all posts
Tak taw kelakar ke kesian..kwn jemput kt umah naik volvo. Sampai kt tempat nak pegi tu meols x reti nk bukak pintu. Cari mana la tombol nk kene tarik...takde....
Reply

Use magic Report

Post time 17-8-2019 03:25 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by makita at 17-8-2019 03:29 PM

Ada satu masa ni meols sakit perut x tahan punya. So ex bf meols benti la kt stesyen myk ni. Sampai je tros meols lari. Toilet tu mcm bukak je pintu tros jumpa jamban. Kira bukak pintu tros nmpak tempat paking kalu dari dalam.
Yg ex bf meols ni bole lak pi jaga kat pintu tu konon nakbmelindungi gf dia la. Dia kata dia dgr la bunyit cirit birit terkentut kentut meols tu. So dia pon jarakkan sikit dari pintu tu. Malu oi tp memang masa tu tak leh nak cover2 ayu da. Tak tipu punya sakit perut.
Reply

Use magic Report

Post time 17-8-2019 04:14 PM From the mobile phone | Show all posts
ikanmasin replied at 17-8-2019 01:36 PM
masih bersama lg kecoh kat grup mcm biasa.dah bersama semenjak sek ren lg
dah jadi mak2 ...

Dasyat sampai x jumpa jalan balik umah...
Reply

Use magic Report

Post time 17-8-2019 04:19 PM From the mobile phone | Show all posts
makita replied at 17-8-2019 03:25 PM
Ada satu masa ni meols sakit perut x tahan punya. So ex bf meols benti la kt stesyen myk ni. Sampai  ...

Tue yang saya x baper suka singgah toilet luar..x selesa nak membuang..takut bunyi2 tue kuat kedengaran... tapi kalo dah terdesak nak x nak terpaksa guna...
Reply

Use magic Report

Post time 17-8-2019 04:20 PM From the mobile phone | Show all posts
iols tak jumpaadik lelaki dekat 8 tahun,last jumpa dia budak kecik. dah besar iols balik kg dia tunggu kat airport,so far tengok gambar dia sajalah. melilau cari dia, nampak ada mamat ni membelakangkan iols, iols cocok pinggang dia,dia pusing terkejut, iols masih ingat itu adik iols,iols ketuk dia kuat guna purse, makin terbeliak matanya. orang dah pandang2 kami. iols dah la hoi hoikan saja budak tu. jap lagi dari jauh adik iols panggil2 iols. terus minta ampun kat budak tu. sian die kena ketuk mesti sakit. adik iols gelak tak henti2 cakap iols fail dan memalukan seyh..nak wat gane lame gile kot tak jumpa
Reply

Use magic Report

Post time 17-8-2019 04:28 PM From the mobile phone | Show all posts
satu lagi, bos iols masa bulan puasa nak buat shooting kad raya, soh pakai lelawa. iols gi keje pakaila peplum kain chiffon.kain tu agak jarang so skirt dia 2layer. iols suka pakai pyjama sebagai ganti kain dalam sebab pehe iols gemuk time tu. kebetulan underneath skirt chiffon tu iols pakai seluar pyjama bunga2 favret iols yang dah kusam dan lenjan. iols g toilet buang hajat pastu masuk opis, adik sebelah meje tegur,
"akak pakai suar bunga2 ke?"
iols terpana
adik tu gelak2
bila check astaga, skirt iols yang layer bahagian dalam tu terselit kat pinggang seluar rupanya, cuma tinggal satu layer tipis yang menampakkan seluar tido lunyai ittew. nasib die tegur.. kalau takkkkkk...
Reply

Use magic Report

Post time 17-8-2019 04:30 PM From the mobile phone | Show all posts
Masa kakalong kecik...darjah Dua kot...sbb takutttt sangat ngan teacher sanggup xnak g tandas padahal perut dah mulas-mulas nak muntahkan isi. Lepas ucap thank you teacher jer kakalong zuppppps ke tandas. Malangnya x sempat bukak spender Kaka teberak dalam seluar malunyeerrrr...acik cleaner bebel2 tolong kakalong bersihkan diri. Dahla zaman tu baju sekolah pakai pinafore jer.bayangkan Kaka masuk kelas x pakai spender... seminggu Kaka takmo turun sekolah,malu ngan kawan2
Reply

Use magic Report

Post time 17-8-2019 04:40 PM From the mobile phone | Show all posts
Satu lagi masa kakalong form 3...ntah perut meragam sejak dari rumah...spanjang jalan asyik kentut jer...habit kakalong kalau kentut memang boleh kontrol. Keluar kecik2 sikit2. Nasib Tak baik time subjek sejarah, turn kakalong baca notes tetiba rasa nak kentut. Dah cuba kepit dah tapi nak tekeluar jugak. So kakalong bukak kecik la kengkonon kecikla bunyiknya...eh eh tau2nya beso nak mampiuh...brettt brettt brettt...satu kelas pakat gelakkan kakalong..member siap tepuk meja....even cikgu pun sampai teduduk terbahak2. malunyaaaaaaa....Kali ni kakalong x hadir 3hari sbb kejadian Hari selasa ...mggu depan baru kakalong muncul dengan muka selamber
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.089525s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list