Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
1775
View
73
Reply

Your Funny Moments

[Copy link]

Author: adila39    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 16-8-2019 11:20 PM | Show all posts
adila39 replied at 16-8-2019 11:13 PM
hahahha... yeah i miss school....

girls ni notty...sgt close to each other. I group yg agak pop ...

dah kenapa uolls kena kejar lembu tu...cuba cerita kakak..

lagi satu, u group yang popular eh. kira macam geng2 hot la ni
Reply

Use magic Report

Post time 16-8-2019 11:21 PM | Show all posts
lum_lum replied at 16-8-2019 11:14 PM
Bestnyer dapat kawan macam tue..meriah hidup seharian..

memang meriah u..hari2 bergelak ketawa sakan. asal jumpa ade je cerita dia..ahahah
Reply

Use magic Report

Post time 16-8-2019 11:21 PM | Show all posts
adila39 replied at 16-8-2019 11:16 PM
yes he is... husband and wife in same off. dia jenis cool. tapi wifenyaaa garang nak mam.... padah ...

hahaha...i can imagine..wife dia protective tu..hehehe
Reply

Use magic Report

Post time 16-8-2019 11:24 PM From the mobile phone | Show all posts
naz.wani replied at 16-8-2019 11:20 PM
dah kenapa uolls kena kejar lembu tu...cuba cerita kakak..

lagi satu, u group yang popular eh ...

Saya pon terpikir benda yg sama..mesti mod nie hot orgnyer...
Reply

Use magic Report

Post time 16-8-2019 11:28 PM From the mobile phone | Show all posts
lum_lum replied at 16-8-2019 11:10 PM
Kejadian awal pagi..masa tue adik bongsu tengah kelam kabut siap nak pegi sekolah sesi pagi..adik bo ...

Yang ni kesian, tapi kelakarrr.. mengekek iols gelak
Reply

Use magic Report

Post time 16-8-2019 11:28 PM | Show all posts
lum_lum replied at 16-8-2019 11:24 PM
Saya pon terpikir benda yg sama..mesti mod nie hot orgnyer...

kaannn..i pun terpikir macam tu..sekolah pompuan, geng yang popular.. mesti budak hot ni
Reply

Use magic Report

Post time 16-8-2019 11:31 PM From the mobile phone | Show all posts
gummiebear replied at 16-8-2019 11:28 PM
Yang ni kesian, tapi kelakarrr.. mengekek iols gelak

Kan...kesian tapi lucu..tiap kali kumpul ramai2..benda2 nie jadi bahan ketawa kt org...
Reply

Use magic Report

Post time 16-8-2019 11:34 PM From the mobile phone | Show all posts
Lama dah masa tu dlm tahun 2005 naik bas from kL nak balik perak. Bas stop kat r&r tapah. Aku turun nak pi beli chicken mayo kat dunkin donut tersalah masuk kedai baskin & robin. Sampai kat kaunter confident mtk bang chicken mayo satu
Abg eskrem kedip2 tgk aku. Dia suh ulang order. Aku repeat balik chicken mayo satu bang
Then dia ckp dik ni kedai aiskrim tak ada chicken mayo dik. Salah kedai ni
Pastu aku baru la eh salah kedai eh hehe sory bang. So bila igt balik gelak je la sorg2

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 16-8-2019 11:44 PM From the mobile phone | Show all posts
antidote replied at 16-8-2019 11:34 PM
Lama dah masa tu dlm tahun 2005 naik bas from kL nak balik perak. Bas stop kat r&r tapah. Aku turun  ...

Mesti abg eskrim tue terkejut bila awak order chicken mayo..
Reply

Use magic Report

Post time 16-8-2019 11:45 PM From the mobile phone | Show all posts
Ada lagi nak share

Masa tu aku form 1.. duk asrama so biasa la solat jemaah maghrib & isyak. So bila balik surau aku suka keluar paling awal sebab tak suka rebut cari selipar.
Bila dah keluar surau suka nyorok belakang2 pokok or blkg timbunan kerusi kayu, meja kayu yg dah patah2 / rosak cikgu letak kat hujung2 blok asrama, nyorok situ dgn geng pastu buat bunyi hantu ngilai2. Pakai telekung putih kibas2 telekung. Usik org balik surau. Slalu buat org lari sbb takut. Ada sehari tu salah org gi usik abang senior form 5. Dia terus jalan arah kami, apa lagi berkicap la kitorg lari dgn telekung2 mengerbang kena kejar dgn abg senior.

Bila igt balik or jmpa geng and cerita2 balik tergelak la kami.

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 16-8-2019 11:47 PM From the mobile phone | Show all posts
lum_lum replied at 16-8-2019 11:44 PM
Mesti abg eskrim tue terkejut bila awak order chicken mayo..

Hehe iya terkulat jgk muka dia
Tu yg dia suruh repeat order hahaha
Reply

Use magic Report

Post time 16-8-2019 11:47 PM From the mobile phone | Show all posts
Edisi zaman sekolah

Kim dengan bebesties bergurau senda sampai ketawa tak berenti2. Tak baik la kan, gelak bahak2 tak ingat dunia

Ada petua kalau nak berhenti ketawa tenung ibu jari. Iols buatlah. Angkat ibu jari

Member tumpang tengok thumb iols gak pastu gelak makin teruk. Ibu jari iols gemuk pendek kuku lebar macam masseur. Langsung kena bahan

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 16-8-2019 11:48 PM From the mobile phone | Show all posts
naz.wani replied at 16-8-2019 03:20 PM
dah kenapa uolls kena kejar lembu tu...cuba cerita kakak..

lagi satu, u group yang popular eh ...

group st Teresa rumah biru pastu pasukan sorak sorak.. hehhehe.. sbb kita tall and ketua tarian... alaaaa dedulu la
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 16-8-2019 11:49 PM From the mobile phone | Show all posts
naz.wani replied at 16-8-2019 03:20 PM
dah kenapa uolls kena kejar lembu tu...cuba cerita kakak..

lagi satu, u group yang popular eh ...

kena kejar lembu sbb gataiii kacau lembu makan rumput
Reply

Use magic Report

Post time 16-8-2019 11:55 PM From the mobile phone | Show all posts
KIM.K replied at 16-8-2019 11:47 PM
Edisi zaman sekolah

Kim dengan bebesties bergurau senda sampai ketawa tak berenti2. Tak baik la k ...

Bukan berenti gelak bertambah ketawa adalah..sama macam ibu jari saya..pendek & gemuk...
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 16-8-2019 11:57 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by adila39 at 16-8-2019 03:58 PM

ok ni ada satu.. x popular langsung... kita jatuh longkang

kaki tersadung sbb haaa ni wife arwah boss tu, drop kita betul dekat road side.. so kaki tersangkut pelepap. jatuhhhh dlm longkang besar... dah kereta berduyun stop.. and kita tutup mataaaaa sampai ke hospital.. malu!!! buat pengsan.... dptla mc sbb kuku semua mmg biru.. terkejut and dalam la  jugak longkang tu.. naik je opis... semua ketawakan.. and kata why pilih longkang to jatuh

but best part dpt no tepon doctor kat situ... hehehe
Reply

Use magic Report

Post time 17-8-2019 12:30 AM From the mobile phone | Show all posts
Masa student dulu. Eksaited nak babai kat crush tapi tersebut babi. Kalau sekali boleh join gelak lagi tapi ni sampai tigaaaa kali. Dia boleh bantai gelak sampai kuar airmata. Malu tataw nak sorok muka kat mana. Bila pikir2 balik padan muka kena babi tiga kali, siapa suruh gelak sampai kuar airmata. Kahkahkah.

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 17-8-2019 12:44 AM From the mobile phone | Show all posts
I penah jadik cikgu ganti sekejap masa tunggu keje yang tetap.  

So, nak dijadikan cerita. One day tu I bersiap cantik cantik gi sekolah sebab hari jemahat takyah cuci mekap untuk solat. Tapi sebab I rasa I cantik I marah marah jek hari tu. Ape kaitan ntah.

Hari tu jugak I dapat jadual guru ganti kelas 4B. I masuk. Terus muncung muka. Sebab kelas 4B ni bising. Diorang berkumpul kat 1 meja di belakang kelas. I membebel. Almost 10 mins I bising, tetiba I dapat call

"Is, you salah kelas ke?"

Deng. Nak deng lagi sekali. Pelajar yang berkerumun meja belakang tu duduk tempat masing masing. Baru nampak, rupanya kelas tu ada cikgu. Dabel deng. Deng deng. Kelas tu tingkatan 5.

Pada I, memalukan that time. But bila teringat, I sengih sorang sorang. I learned my lesson well.

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 17-8-2019 12:53 AM From the mobile phone | Show all posts
isseliparjepun replied at 16-8-2019 04:44 PM
I penah jadik cikgu ganti sekejap masa tunggu keje yang tetap.  

So, nak dijadikan cerita. One da ...

hehehehe... kelakar ni
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 17-8-2019 12:54 AM From the mobile phone | Show all posts
chilly replied at 16-8-2019 04:30 PM
Masa student dulu. Eksaited nak babai kat crush tapi tersebut babi. Kalau sekali boleh join gelak la ...

my goodness... hahahhaa.. adoiii.. sian budak tu kena baxx
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.091601s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list