Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
123Next
Return to list New
4792
View
44
Reply

"Waktu Hamil Rajin Pakai Maskara Ke?" - Netizen Cair Tengok Bulu Mata Lentik Alisa

[Copy link]

Author: Sarirsa       Show all posts   Read mode

Author
Post time 16-8-2019 10:26 AM | Show all posts |Read mode
Semua mengetahui bahawa pasangan Hanis Zalikha dan Hairul Azreen telah dikurniakan seorang puteri dan dinamakan Alisa Aisyah.


Keluarga pasangan ini sentiasa mendapat perhatian ramai termasuklah anak sulung mereka iaitu Yusuf Iskandar yang petah berbicara walaupun usianya masih kecil sehingga menambat hati ramai netizen.


Terbaru, Hairul Azreen telah berkongsi satu video di laman Instagramnya di mana dia bersembang dengan Alisa dan bertanya sama ada dia sudah mahu tidur.




  



Video comel itu ternyata membuatkan ramai cair kerana seronok melihat telatah Alisa yang comel.


Pun begitu, ramai netizen turut memuji si kecil itu kerana mempunyai bulu mata yang melentik dan ada yang berseloroh sama ada Hanis rajin memakai maskara semasa mengandungkan Alisa.





Kredit foto: Instagram





Comel sangat ni! - CARI
Reply

Use magic Report

Post time 16-8-2019 11:26 AM From the mobile phone | Show all posts
Edited by cikkittydiva at 16-8-2019 11:27 AM


Alisa comel.. tp tetap muka tok deris...
Reply

Use magic Report

Post time 16-8-2019 11:28 AM From the mobile phone | Show all posts
Mmg comel angat
Reply

Use magic Report

Post time 16-8-2019 12:04 PM | Show all posts
mata tu ikut hanis
comey jer alisa ni
Reply

Use magic Report

Post time 16-8-2019 12:08 PM | Show all posts
Bulu mata pun jadi gosip
Reply

Use magic Report

Post time 16-8-2019 12:40 PM From the mobile phone | Show all posts
Comel anaknya
Reply

Use magic Report

Post time 16-8-2019 01:20 PM | Show all posts
comel n gebu macam kapas
manis pulak tu senyuman dia..
helok2 anak2 HZ n HA
Reply

Use magic Report

Post time 16-8-2019 03:00 PM From the mobile phone | Show all posts
Usop versi gegirl
Reply

Use magic Report

Post time 16-8-2019 03:14 PM From the mobile phone | Show all posts
Baby semuanya cute2
Reply

Use magic Report

Post time 16-8-2019 03:46 PM From the mobile phone | Show all posts
mak pak sendu.. trpksalah guna anak..
Reply

Use magic Report

Post time 16-8-2019 04:27 PM From the mobile phone | Show all posts
Walau pun hairul ni a bit annoying tapi syg dia pd family tu aku respect sgt2. Hahahah {:give
Reply

Use magic Report

Post time 16-8-2019 04:32 PM From the mobile phone | Show all posts
yg komen tu netizen x pernah tgk baby ke.. bkn ke mostly baby bulu mata lentik? dh bsr esok2... xde dah.
Reply

Use magic Report

Post time 16-8-2019 04:43 PM From the mobile phone | Show all posts
cicicumel replied at 16-8-2019 04:32 PM
yg komen tu netizen x pernah tgk baby ke.. bkn ke mostly baby bulu mata lentik? dh bsr esok2... xde  ...

Hahahahaha ada benarnya
Reply

Use magic Report

Post time 16-8-2019 05:22 PM | Show all posts
anak dia dua2 comel..
Reply

Use magic Report

Post time 16-8-2019 05:38 PM | Show all posts
bulu mata anak aku lg lentik dr alisa ni xde plak nk di jadikan bahan gosip...#doneupanaksendiri
Reply

Use magic Report

Post time 16-8-2019 05:38 PM | Show all posts
panjang bulu mata anak dia nih... sok lusa jd duta produk timbang kilo... nnti ramai laa mak2 kepam yg beli... berangan anak dpt bulu mata lentik..
Reply

Use magic Report

Post time 16-8-2019 05:48 PM | Show all posts
hmm ni pon dibuat cerita
Reply

Use magic Report

Post time 16-8-2019 07:02 PM From the mobile phone | Show all posts
Oiii aku suka nengokkkk anak die alisa ni... Kalau sape2 stress boleh tgk alisa ni.. Comelll sgt2
Reply

Use magic Report

Post time 16-8-2019 09:32 PM From the mobile phone | Show all posts
cikkittydiva replied at 16-8-2019 11:26 AM
Alisa comel.. tp tetap muka tok deris...

Sentap neksinah lagi kang.
Reply

Use magic Report

Post time 16-8-2019 10:02 PM From the mobile phone | Show all posts
cicicumel replied at 16-8-2019 04:32 PM
yg komen tu netizen x pernah tgk baby ke.. bkn ke mostly baby bulu mata lentik? dh bsr esok2... xde  ...

anak aku bulu mata panjang tp xlentik..hmm harap2 beso nnt lentik la pulak bulu mata tu
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.144815s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list