Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
12Next
Return to list New
529
View
25
Reply

Korang suka perempuan pipi tembam ke biasa?

[Copy link]

Author: Demongirl    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Author
Post time 16-8-2019 02:59 AM From the mobile phone | Show all posts |Read mode
Aku ni berpipi pau,  mostly kawan aku suka pipi aku sebab katanya tembam tu comel, masalahnya aku tak nampak apa kelebihan perempuan berpipi pau ni,  nak gayakan tudung pun rasa mcm tak sesuai sebab pipi gemok sangat,  lagi satu aku tak de la gemok mana,  berisi tapi kalau aku selfie muka je mesti orang ingat aku ni gemok
Reply

Use magic Report

Post time 16-8-2019 03:48 AM From the mobile phone | Show all posts
Kan byk cara nak cover pipi pau bila bertudung.. Relax udah la dik oiii.. Takkan sbb org lain ingat ang gemok kat gambar selfie terus ang jadi stress
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 16-8-2019 03:55 AM From the mobile phone | Show all posts
sarah82 replied at 16-8-2019 03:48 AM
Kan byk cara nak cover pipi pau bila bertudung.. Relax udah la dik oiii.. Takkan sbb org lain ingat  ...

Tak de la sampai stress kak
Reply

Use magic Report

Post time 16-8-2019 03:57 AM From the mobile phone | Show all posts
Demongirl replied at 16-8-2019 03:55 AM
Tak de la sampai stress kak

Kalau tak terdesak.. Takkan buka thread dik.. Relax sudah.. Syukur dgn apa yg ada..

Manusia tu hamba.. Apa yg ang nak kisah sgt pandangan manusia dik oii?
Reply

Use magic Report

Post time 16-8-2019 05:04 AM From the mobile phone | Show all posts
Contour parang lah pipi tu.. then tepek highlighter kt tulang muka bg efek selim.
Reply

Use magic Report

Post time 16-8-2019 07:02 AM From the mobile phone | Show all posts
Aku suka yg tembam hahaha
Reply

Use magic Report

Post time 16-8-2019 07:37 AM From the mobile phone | Show all posts
Prefer tembam dn tembun
Reply

Use magic Report

Post time 16-8-2019 08:39 AM From the mobile phone | Show all posts
sampai 2 thread dik ko bukak benda yg sama. nmpak nau ko ni stress tang pipi tu hah.
biarlah pipi tembam pon..asalkan bdn tak tembam..
Reply

Use magic Report

Post time 16-8-2019 09:20 AM | Show all posts
bersyukur la sis. comel kot pipi pau tu.. iols ni pipi cengkung je haa.. jawline kemain nak show off
nak pakai tudung pun byk tak sesuai
Reply

Use magic Report

Post time 16-8-2019 09:21 AM | Show all posts

kau ni mencari jodoh ke ape hahaha
Reply

Use magic Report

Post time 16-8-2019 10:12 AM | Show all posts
sebenarnya ada je lelaki suka perempuan pp pau.. so uols tak payah la rendah diri. kan setiap org ada kelebihan tersendiri..
Reply

Use magic Report

Post time 16-8-2019 12:00 PM From the mobile phone | Show all posts
awanysss replied at 16-8-2019 09:21 AM
kau ni mencari jodoh ke ape hahaha

Hahaha... nk ke? Aku on je
Reply

Use magic Report

Post time 16-8-2019 12:09 PM | Show all posts
Andyscenes replied at 16-8-2019 12:00 PM
Hahaha... nk ke? Aku on je

koserrrr nyah... hahahatd pagi ko try @fifie_olin kan..
Reply

Use magic Report

Post time 16-8-2019 12:15 PM From the mobile phone | Show all posts
awanysss replied at 16-8-2019 12:09 PM
koserrrr nyah... hahahatd pagi ko try @fifie_olin kan..

Hahaha... yela dr dulu thread pasal bf dia dgn dia. X habis2, pastu emo x leh kawal emosi n gaduh2 la. Tu yg aku try tu. Kalau jodoh aku jemput kau dtg kenduri, kalau xde, kau yg next hahahha
Reply

Use magic Report

Post time 16-8-2019 12:18 PM | Show all posts
Andyscenes replied at 16-8-2019 12:15 PM
Hahaha... yela dr dulu thread pasal bf dia dgn dia. X habis2, pastu emo x leh kawal emosi n gaduh2 ...

hahahaha mudah betul kau cari jodoh kat sini..
Reply

Use magic Report

Post time 16-8-2019 12:21 PM From the mobile phone | Show all posts
Amik besi kepit ikan bakor tuu..ko kepit pp ko bila nk tido..amalkan..lama lama cengkung ler ..jadi kepala Predator!
Reply

Use magic Report

Post time 16-8-2019 12:22 PM From the mobile phone | Show all posts
awanysss replied at 16-8-2019 12:18 PM
hahahaha mudah betul kau cari jodoh kat sini..

Mcm tulah cari jodoh. Xde kias2, terus terang je. Bukan couple nk bwk ke bilik. Tapi bawa ke jinjang cewahhh
Reply

Use magic Report

Post time 16-8-2019 02:26 PM | Show all posts
awanysss replied at 16-8-2019 12:09 PM
koserrrr nyah... hahahatd pagi ko try @fifie_olin kan..

mcm mn ko tau pipi aku tembam
Reply

Use magic Report

Post time 16-8-2019 02:28 PM | Show all posts
Andyscenes replied at 16-8-2019 12:15 PM
Hahaha... yela dr dulu thread pasal bf dia dgn dia. X habis2, pastu emo x leh kawal emosi n gaduh2 ...

awak nak kita couple ke

pipi saya tembam tau
nti saya bukak benang pasal percintaan sweet2 kita

Reply

Use magic Report

Post time 16-8-2019 03:18 PM | Show all posts
Andyscenes replied at 16-8-2019 12:15 PM
Hahaha... yela dr dulu thread pasal bf dia dgn dia. X habis2, pastu emo x leh kawal emosi n gaduh2 ...

Untunglah jadi duda hot.
Reply

Use magic Report

12Next
Return to list New
You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.102404s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list