Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
12Next
Return to list New
3359
View
26
Reply

"Berambus Aku Nak Main Game"-Watak Selamba PU Azman Geletek Hati Penonton

[Copy link]

Author: Sarirsa       Show all posts   Read mode

Author
Post time 14-8-2019 06:01 PM | Show all posts |Read mode
Drama "Sweet Dreams" baru sahaja ditayangkan minggu lalu. Drama ini memang dinantikan ramai kerana tugas pelakon utamanya digalas oleh iaitu Mira Filzah dan Ben Amir.


Walaupun nama-nama besar ini, satu lagi watak lain telah mencuri hati penonton kerana karakternya yang kelakar dan selamba. Watak tersebut tak lain tak bukan ialah watak Tuan Fadil yang dibawa oleh PU Azman.


Sinopsis pendek, Puteri yang merupakan seorang gadis bisu juga adalah sangat kelam-kabut sehingga kadang-kadang menyusahkan lagi bosnya iaitu Tuan Fadil.


  



  



Dalam babak ini, setelah menyerahkan sejumlah wang kepada Puteri kerana menyiapkan kerjanya, Tuan Fadil ingin mengarahkan gadis itu keluar daripada biliknya. Yang kelakarnya, apabila dia menggunakan alasan ingin bermain game bagi menghalau Puteri.


Netizen yang menonton sedutan babak ini rata-ratanya tergelak melihat watak Tuan Fadil yang selamba dan kelakar yang tak dipaksa-paksa. Mereka juga memuji PU Azman kerana berjaya membawa watak ini.



Kredit foto: Instagram


Kena tengok drama ini.-CARI
Reply

Use magic Report

Post time 14-8-2019 10:22 PM From the mobile phone | Show all posts
Satu2 nya ustaz moden yg aku suka tengok.. sempoi  dan lawak !
Reply

Use magic Report

Post time 14-8-2019 10:22 PM From the mobile phone | Show all posts
Buat penyeri drama
Reply

Use magic Report

Post time 14-8-2019 10:54 PM From the mobile phone | Show all posts
Mntap la pu azman..so far dia antara yg ok slain imam muda ashraff
Reply

Use magic Report

Post time 14-8-2019 11:06 PM From the mobile phone | Show all posts
sibuk je nak berlakon PU PU ni.. sori x minat.
Reply

Use magic Report

Post time 15-8-2019 12:56 AM From the mobile phone | Show all posts
chicozinn replied at 14-8-2019 10:54 PM
Mntap la pu azman..so far dia antara yg ok slain imam muda ashraff

Selama ni respect Iman Muda Ashraf jugak..Mmg ada nampak dia ni..tp biasa je buat x kisah tp bila tengok citer ni mcm..eh..best lak dia..
Sempoi dan not bad lakonan...
Cuma part kena tampar tu camera trick kAh?
Reply

Use magic Report

Post time 15-8-2019 09:04 AM | Show all posts
hebat uztaz.. sempoooooiii
Reply

Use magic Report

Post time 15-8-2019 09:58 AM | Show all posts
yep, i pon suka PU Azman & Imam muda Asyraf sebab pendekatan dorang modern tapi x BBNU (if u get what i mean). xde la nak acah2 hipster ke hapa.
Reply

Use magic Report

Post time 15-8-2019 10:00 AM | Show all posts
kelakar juga la PU azman ni berlakon..
Reply

Use magic Report

Post time 15-8-2019 10:04 AM From the mobile phone | Show all posts
Buang jelah PU dkt dpn nm tu..
Reply

Use magic Report

Post time 15-8-2019 10:06 AM | Show all posts
slalu dah dia ni berlakon kannn?
tp selalu pgg watak ustaz laa
pehtu berlakon citer lawak
Reply

Use magic Report

Post time 15-8-2019 10:12 AM | Show all posts
Iols suka tgk pu ni blakon... x kayu
Reply

Use magic Report

Post time 15-8-2019 10:31 AM | Show all posts
cicicumel replied at 14-8-2019 11:06 PM
sibuk je nak berlakon PU PU ni.. sori x minat.

dh ko rengsa sgt dh kenape..
bukan die belakon paksa ko suruh tengok pun...
Reply

Use magic Report

Post time 15-8-2019 10:55 AM From the mobile phone | Show all posts
i like pu ni sbb dia sempoi. dia dh belakon lama dh pun.watak serius dia dlm tanah kubur ada 1 episode tu pun ok and dia tk la poyo mcm pu yg lain tu
Reply

Use magic Report

Post time 15-8-2019 10:59 AM From the mobile phone | Show all posts
Aku suka sesi soal jawab dia kat ig. Mmg mengena n menjawab sgala urban legend msykt melayu.
Reply

Use magic Report

Post time 15-8-2019 09:47 PM From the mobile phone | Show all posts
Yg kena tampar tu mmg mira filzah tampar heols betul2 ke..
Reply

Use magic Report

Post time 15-8-2019 11:52 PM From the mobile phone | Show all posts
Tp iols suka lakonan nina juren dalam ni. Compare dengan watak2 mak datin dia sebelum ni, dia boleh bawak watak mak yg kerek tp sebenarnya baik hati. Bagus lah Michael abg, menyerlahkan kembali bakat nina juren. Sebelum dia kawen, x silap iols, ramai org ckp dia boleh pegi jauh. Tp lepas kawen x aktif. La ni, 2 3 4 thn ni aktif balik.
Reply

Use magic Report

Post time 16-8-2019 06:44 AM From the mobile phone | Show all posts
maeye replied at 15-8-2019 11:52 PM
Tp iols suka lakonan nina juren dalam ni. Compare dengan watak2 mak datin dia sebelum ni, dia boleh  ...

Betul. Watak2 dia sebelum ni agak kayu. Watak kali ni menonjolkan bakat terpendam dia
Reply

Use magic Report

Post time 16-8-2019 03:52 PM | Show all posts
maeye replied at 15-8-2019 11:52 PM
Tp iols suka lakonan nina juren dalam ni. Compare dengan watak2 mak datin dia sebelum ni, dia boleh  ...

Aku mmg minat lakonan nina juren dr zaman dia single dulu...selamba je
Reply

Use magic Report

Post time 16-8-2019 03:52 PM | Show all posts
maeye replied at 15-8-2019 11:52 PM
Tp iols suka lakonan nina juren dalam ni. Compare dengan watak2 mak datin dia sebelum ni, dia boleh  ...

Aku mmg minat lakonan nina juren dr zaman dia single dulu...selamba je
Reply

Use magic Report

12Next
Return to list New
You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.100072s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list