Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
3260
View
107
Reply

Gadis Jelita Rancak Berzumba Dalam MRT, On Tak On?

[Copy link]

Author: Kalel       Show all posts   Read mode

Author
Post time 14-8-2019 05:32 PM | Show all posts |Read mode

Sumber - Utusan.




Menari di dalam koc Transit Aliran Masa (MRT)? Memang lain dari lain! Tapi, lebih luar biasa apabila yang menari itu merupakan wanita berhijab.


Nurin, graduan Pengurusan Perniagaan Universiti Islam Antarabangsa (UIAM) jelita ini tidak menyangka bahawa videonya menari di dalam koc MRT mendapat perhatian netizen dan menerima pelbagai reaksi.


Ada sesetengah netizen memuji kelincahan dan tenaga yang diberi, malah ada juga yang meragui perkara dilakukan oleh gadis itu.





Video yang tular di Twitter.





Menurut laporan Utusan, Nurin mempunyai minat yang mendalam terhadap aktiviti zumba. Malah, dia menjadi tular selepas satu rakaman untuk sebuah jenama pakaian menjadi perhatian.





Sumber - Instagram




Nurin dikatakan hanya ingin menyebarkan aura positif melalui aktiviti zumba itu.


Tambah Nurin, dia sedar bahawa perkara yang dilakukan akan mendapat perhatian netizen kerana wanita berhijab jarang menari di hadapan khalayak.







Luahan hati Nurin mengatakan yang dia sedikit terasa hati apabila membaca komen netizen, tapi dia memilih untuk berdiam diri.


Berikut merupakan video yang tular Nurin berzumba:








Amacam? On tak on berzumba dalam tren? - CARI
Reply

Use magic Report

Post time 14-8-2019 05:34 PM From the mobile phone | Show all posts
Malu la sikit dik oi
Reply

Use magic Report

Post time 14-8-2019 05:41 PM From the mobile phone | Show all posts
Cun dimaafkan..{:run
Reply

Use magic Report

Post time 14-8-2019 05:52 PM From the mobile phone | Show all posts
Bila tren kosong bolehlah nak menari.
Reply

Use magic Report

Post time 14-8-2019 06:00 PM From the mobile phone | Show all posts
Cara untuk menambah followerss..
Dan jugak income..
Reply

Use magic Report

Post time 14-8-2019 06:09 PM From the mobile phone | Show all posts
Mmg la minat ko dik oii..tp tgk la tmpt jgk..mana la pgi kemaluan bdk zmn skrg..
Reply

Use magic Report

Post time 14-8-2019 06:24 PM From the mobile phone | Show all posts
Berbuat apa apa pun malu tetaplah perlu diutamakan. Malu itu sebahagian iman. Baik lelaki atau perempuan.
Reply

Use magic Report

Post time 14-8-2019 06:25 PM | Show all posts
muka kau kat gambar baju pink tu macam tasah silah tekjuling. anyway dah berapa banyak buat ig review nok?

Reply

Use magic Report

Post time 14-8-2019 06:26 PM | Show all posts
nasib baik bukan sedara mara i..
Reply

Use magic Report

Post time 14-8-2019 06:34 PM | Show all posts
lps ni boleh keluarkan produk timbang kilo...mek kelate ko nih
Reply

Use magic Report

Post time 14-8-2019 06:36 PM From the mobile phone | Show all posts
Malu pulak aku tgk terkangkang mcm ungka mati laki
Reply

Use magic Report

Post time 14-8-2019 07:16 PM From the mobile phone | Show all posts
bodoh apa ni sial lanchow. Ko ingt cun ke buat mcm tu?
Reply

Use magic Report

Post time 14-8-2019 07:30 PM From the mobile phone | Show all posts
Sorry. Dance Sgt x wow. Next time. Kalau nak rakam make sure dance to wow OK. Ni macam krik Krik Krik ke. Tp muka cun. Macam mix shila amzah + siti saleha.
Reply

Use magic Report

Post time 14-8-2019 07:54 PM | Show all posts
Zumba class kat melesia penuh acik2 kan
Reply

Use magic Report

Post time 14-8-2019 07:55 PM | Show all posts
Sowi.not impressed at all
Reply

Use magic Report

Post time 14-8-2019 08:18 PM From the mobile phone | Show all posts
Adik beradik dgn shila amzah ke? Muka mcm nak sama..
Reply

Use magic Report

Post time 14-8-2019 08:28 PM From the mobile phone | Show all posts
perasan cantik nye lahai
Reply

Use magic Report

Post time 14-8-2019 08:29 PM From the mobile phone | Show all posts
Lawa.. x kekok nampak dia menari tu.. tapi x perlu kt public la dik.. dlm studio ok lagi la..
Reply

Use magic Report

Post time 14-8-2019 09:29 PM From the mobile phone | Show all posts
Tarian kejung
Reply

Use magic Report

Post time 14-8-2019 09:38 PM From the mobile phone | Show all posts
Orang yang betul2 jelita (rupa jelita dan perangai pun sama jelita), tak akan buat benda entah apa2 macam tu.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.111909s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list