Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
11111
View
259
Reply

[Jenayah] Bapak segala pedo mati bunuh diri

[Copy link]

Author: sharlenetexas    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Author
Post time 14-8-2019 05:11 PM From the mobile phone | Show all posts |Read mode
Edited by sharlenetexas at 16-8-2019 03:07 AM

20190814_170856.jpg 20190814_170925.jpg 20190814_170953.jpg

Sumber: BH


Kronologi kes:
42_600_1000.jpg

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 14-8-2019 05:14 PM From the mobile phone | Show all posts
Takde benda baik nak cakap pasal Jeffrey Epstein. Arwah seorang yg sangat jahat semasa hayatnya sebab suka memedo. Heols heret budak2 bawah umur masuk pedophile ring
Reply

Use magic Report

Post time 14-8-2019 05:15 PM | Show all posts
mati je layak utk dia. musnahkan hidup budak2 yg tak bersalah.
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 14-8-2019 05:23 PM From the mobile phone | Show all posts
awanysss replied at 14-8-2019 05:15 PM
mati je layak utk dia. musnahkan hidup budak2 yg tak bersalah.


Sama ada heols bunuh diri atau dibunuh diri sebab simpan byk bukti golongan berprofil tinggi. May he rot in hell di atas segala dosa2 memedo semasa hayatnya. Semoga associate heols mendapat pembalasan yg sewajarnya
Reply

Use magic Report

Post time 14-8-2019 05:32 PM | Show all posts
Selayaknya beliau mati kan?

Cuma lebih sesuai mati kena hukum

Hairan kepapa bertahun memedo masih terlepas hukuman
Reply

Use magic Report

Post time 14-8-2019 05:56 PM From the mobile phone | Show all posts
Such a coward, taking the easy way out.
Reply

Use magic Report

Post time 14-8-2019 05:58 PM From the mobile phone | Show all posts
Dah beberapa hari mati atau dimatikan baru keluar cerita kat sini. Punya lama berpedo tetiba mati bunuh diri.... Aku hmmmm kan ajelah. Ingat kawan2 dia yg dok terkait tu nak biar dia hidup?
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 14-8-2019 06:04 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by sharlenetexas at 16-8-2019 02:43 AM
JunkMail replied at 14-8-2019 05:58 PM
Dah beberapa hari mati atau dimatikan baru keluar cerita kat sini. Punya lama berpedo tetiba mati bu ...


Sibuk cuti raya sis. Takde sape buka benang bapak pedo jahanam ni. Jadi iols buka thread ni.
Heols bunuh diri di malam raya.

Kekdahnya rahsia jijik arwah masuk dalam kubur terkambus kat situ.

Antara pengunjung pedo island heols tu ada gak nerd oku yg kita tak sangka2. Takleh bercakap dan ber wheel chair pun tapi ada napsu napsi. A Brief History Of Time sangatlah kan. Iols nak tambah skit lagi, he went to the jahanam island atas jemputan epsetan ni. Ada science conference at the neighbouring island. Adakah setakat makan bbq? Wallahualam. Epsetan bagi fund untuk conference ni.
Setakat mana penglibatan saintis nerd ini dalam pedo ring ini tak dapat dipastikan. Mungkin heols hanya pengunjung pulau jahanam ini. Tapi agak mengejutkan juga heols saintis ternama dikagumi highly educated jejak kaki ke sini, sama ada tahu atau tak tahu perangai sebenar epsetan ini. Saintis nerd ni pun frequents stripper club kt California.

Pertanyaan, adakah saintis2 lain conference tersebut dijemput juga oleh epsetan untuk melawat ke pulaunya?

Once dah jejak kaki ke pulau ni, macam2 persoalan boleh timbul.

Uols boleh google Little St James Island/ pedophile island/ island of sin/ orgy island di mana tempat epsetan melakukan kerja2 terkutuk dan di luar kewarasan manusia.

Reply

Use magic Report

Post time 14-8-2019 06:10 PM From the mobile phone | Show all posts
sharlenetexas replied at 14-8-2019 06:04 PM
Sibuk cuti raya sis. Takde sape buka benang bapak pedo jahanam ni. Jadi iols buka thread ni.
He ...

Kes dia ni besar sangat dah terkait sana sini sebab ritual itu ini bagai. Kalau bukak cerita kang kena cop penganut teori konspirasi pulok khennn... Tapi tulah geng yg dok berpedo dengan dia semua elitis2 sajo dah kenapa...hmmmm
Reply

Use magic Report

Post time 14-8-2019 06:22 PM From the mobile phone | Show all posts
@ipes2 kes pedo ring geng pizzagate.
missing children featured belakang milk carton
Society reconditioning gitew
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 14-8-2019 06:22 PM From the mobile phone | Show all posts
Mohon sis @dani-rox memberi sepatah dua kata.
Reply

Use magic Report

Post time 14-8-2019 06:23 PM From the mobile phone | Show all posts
Aku bau kencing.. Rasanya didiamkan supaya x bocor pedo ring kat sana.

Mereput la ang dlm neraka jahaman
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 14-8-2019 06:23 PM From the mobile phone | Show all posts
KIM.K replied at 14-8-2019 06:22 PM
@ipes2 kes pedo ring geng pizzagate.
missing children featured belakang milk carton
Society rec ...

Walaupun epsetan ni dah mampos, harapnya rahsia tak terkubur sekali dengan dia.
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 14-8-2019 06:25 PM From the mobile phone | Show all posts
sarah82 replied at 14-8-2019 06:23 PM
Aku bau kencing.. Rasanya didiamkan supaya x bocor pedo ring kat sana.

Mereput la ang dlm neraka ...

Kita tgk nanti funeral service, keranda dibuka atau ditutup?
Reply

Use magic Report

Post time 14-8-2019 06:26 PM From the mobile phone | Show all posts
Jizzzzz mannnnn... Menakutkan.. Perlu ke aku gugel nk deep lg pasal kes ni... Seremmmm
Reply

Use magic Report

Post time 14-8-2019 06:27 PM From the mobile phone | Show all posts
sharlenetexas replied at 14-8-2019 06:25 PM
Kita tgk nanti funeral service, keranda dibuka atau ditutup?

Kan.. Kalau ditutup ...maka ramai berteori tu betul.. Nampak kat ig.. Geng liberal dok suspek dia dibunuh
Reply

Use magic Report

Post time 14-8-2019 06:27 PM From the mobile phone | Show all posts
sharlenetexas replied at 14-8-2019 06:23 PM
Walaupun epsetan ni dah mampos, harapnya rahsia tak terkubur sekali dengan dia.

Walaupun beliau dah selamat mampos aku rasa geng2 dia semua sujud syukur sebab berkemungkinan terlepas dari terheret sama...
Reply

Use magic Report

Post time 14-8-2019 07:33 PM From the mobile phone | Show all posts
Tadi baca komen.. Katanya dia under 24 hrs suicide watch.. Semua benda yg boleh digunakan sebagai alat utk bunuh diri dikeluarkan dari cell dia..

Jadi..
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 14-8-2019 07:34 PM From the mobile phone | Show all posts
sarah82 replied at 14-8-2019 07:33 PM
Tadi baca komen.. Katanya dia under 24 hrs suicide watch.. Semua benda yg boleh digunakan sebagai al ...

Heols dapat tali gantung diri dari mana? Seludup? Warden punya kerja?
Reply

Use magic Report

Post time 14-8-2019 07:42 PM From the mobile phone | Show all posts
sharlenetexas replied at 14-8-2019 06:23 PM
Walaupun epsetan ni dah mampos, harapnya rahsia tak terkubur sekali dengan dia.

Amen. Nampak macam scapegoat
Kat Hollywood tu memang exec semua pedo. Some pedo wear human skin as shoes

Pedo tu rituals in Freemason. Entry utk yang sanggup je
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.176247s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list