Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
2750
View
46
Reply

[Tempatan] ..bukti Cina lebih ceredik, kumpulan pendaki yang menjumpai mayat Nora Quorin terus tumpukan pencarian sekitar sungai bila dapat tau Nora sangat suka dgn air terjun

 Close [Copy link]

Author: pyropura       Show all posts   Read mode

Post time 14-8-2019 03:48 PM | Show all posts
slyfynx replied at 14-8-2019 02:46 PM
Were you writing with your ass?

Hahaha..actually he's writing using his penis and talking thru his ass..

@pyropura
Reply

Use magic Report

Post time 14-8-2019 03:49 PM | Show all posts
jangan marah dia..
layankan jek...

org meninggal pun nak amik credit
Reply

Use magic Report

Post time 14-8-2019 04:00 PM From the mobile phone | Show all posts
kopokleko replied at 14-8-2019 02:53 PM
lah ingat semua lembu dah abis kena sembelih aidil adha ritu. ada lagi sekor terlepas buat tred kat  ...

hat ni lembu reject...mmg x layak dibuat korban..
Reply

Use magic Report

Post time 14-8-2019 04:07 PM | Show all posts
gila bapak tajuk tak tau angkat apa...ha ambiklah ambiklah.....
Reply

Use magic Report

Post time 14-8-2019 04:10 PM | Show all posts
jap kenapa family nora anne ni berat sgt mulut nak kongsi info2 yg boleh dijadikan lead dlm pencarian?
Reply

Use magic Report

Post time 14-8-2019 04:19 PM | Show all posts
exclusive_vvip replied at 14-8-2019 04:00 PM
hat ni lembu reject...mmg x layak dibuat korban..

hahhaa....dia ni ada penyakit kuku dan mulut
Reply

Use magic Report

Post time 14-8-2019 04:21 PM From the mobile phone | Show all posts
Pandai ya adik Nora cari jalan jumpa air terjun? Sesuateww
Reply

Use magic Report

Post time 14-8-2019 04:21 PM | Show all posts
kemain tajuk tt..sengaja kan nk bagi sensasi
Reply

Use magic Report

Post time 14-8-2019 04:30 PM | Show all posts
kopokleko replied at 14-8-2019 04:19 PM
hahhaa....dia ni ada penyakit kuku dan mulut

owh? i seee... i thot bukan ke Nigel sayap dia yg cedera agak bad lah
Reply

Use magic Report

Post time 14-8-2019 04:33 PM | Show all posts
all these while mana ada sebut pasal simati tu beriya dgn air terjun...



and then lepas keluar offer 50k baru tetibe jumpe...tak ke pelik bunyinya...
Reply

Use magic Report

Post time 14-8-2019 04:37 PM From the mobile phone | Show all posts
pyropura replied at 14-8-2019 02:41 PM
Kalau pasukan yg bijak  bende ni logik je, patut tau, dah tentu paling mudah bergerak dgn telurusi ...

Kandaaa nii.. tak baik ckp cam tuu.. sar dah buat yg terbaik.. dorg pun ade ckp dah cari pun tempat situ pun.. tp masa cari tuu tak de lakk body kat situu..
Reply

Use magic Report

Post time 14-8-2019 04:41 PM From the mobile phone | Show all posts
Redskins replied at 14-8-2019 03:45 PM
Hahaha...ini betoi punya lawak, adoiiyaiii..

Ada sekor lagi lombuu terlopeh rhopernya. ...

Kanda awang aku tuu mmg cenggitu.. bkk tred psl anak indu org tak mo baca.. bukak pulak tred anak cine..
Reply

Use magic Report

Post time 14-8-2019 04:41 PM From the mobile phone | Show all posts
Nuyak replied at 14-8-2019 03:12 PM
jeng...jeng...jeng ntah2 volunteer tu ada kaitan dengan kes kematian dia...ermmm

Semua benda kena cek.. offer 50k terus jumpe..
Reply

Use magic Report

Post time 14-8-2019 04:45 PM From the mobile phone | Show all posts
exclusive_vvip replied at 14-8-2019 04:00 PM
hat ni lembu reject...mmg x layak dibuat korban..

Hang mata ade kero skit.. tu bkn lembu la.. itu khinzir laaa.. mmg la tak leh buat korban
Reply

Use magic Report

Post time 14-8-2019 04:50 PM From the mobile phone | Show all posts
pheonix84 replied at 14-8-2019 02:46 PM
Ape bangang sgt tajuk ko nie

buat tajuk pun dah jelas tunjuk bangang sendiri. pi pergi meninggal sekali
Reply

Use magic Report

Post time 14-8-2019 05:05 PM | Show all posts
Redskins replied at 14-8-2019 03:45 PM
Hahaha...ini betoi punya lawak, adoiiyaiii..

Ada sekor lagi lombuu terlopeh rhopernya. ...

dia ni punya bodoh kena tambah air sikit, terlampau pekat sangat
High Viscosity.
Reply

Use magic Report

Post time 14-8-2019 05:15 PM From the mobile phone | Show all posts
gujiwa replied at 14-8-2019 02:33 PM
gigih bukak thread specific bangsa.. padahal boleh je smbung kat thread sedia ada..

mmg dasar rasis kaki provoke
Reply

Use magic Report

Post time 14-8-2019 05:16 PM From the mobile phone | Show all posts
pheonix84 replied at 14-8-2019 02:46 PM
Ape bangang sgt tajuk ko nie

keje die mmg provoke... tu je life die
Reply

Use magic Report

Post time 14-8-2019 06:04 PM From the mobile phone | Show all posts
dino replied at 14-8-2019 05:16 PM
keje die mmg provoke... tu je life die

forumer bangang mane ada life .buka thread tk kumpul info dulu .saje nk provoke  tk sedar  plk terdedah bangang sendiri.
Reply

Use magic Report

Post time 14-8-2019 06:06 PM | Show all posts
kopokleko replied at 14-8-2019 02:53 PM
lah ingat semua lembu dah abis kena sembelih aidil adha ritu. ada lagi sekor terlepas buat tred kat  ...

memang saja biarkan sekor terlepas supaya korang tau betapa bodohnya lembu.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.081078s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list