Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
123Next
Return to list New
2766
View
46
Reply

[Tempatan] ..bukti Cina lebih ceredik, kumpulan pendaki yang menjumpai mayat Nora Quorin terus tumpukan pencarian sekitar sungai bila dapat tau Nora sangat suka dgn air terjun

 Close [Copy link]

Author: pyropura    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Author
Post time 14-8-2019 02:30 PM From the mobile phone | Show all posts |Read mode

Kenny Chan, the leader of the search and rescue group of hikers who found the body

https://img-s-msn-com.akamaized.net/tenant/amp/entityid/AAFKqwO.img?h=200&w=300&m=6&q=60&o=f&l=f&x=370&y=146
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 14-8-2019 02:31 PM From the mobile phone | Show all posts
Nora Quoirin: Body found confirmed as Brit teen who vanished on family holiday

https://www.mirror.co.uk/news/uk-news/breaking-nora-quoirin-body-found-18925303
Reply

Use magic Report

Post time 14-8-2019 02:33 PM | Show all posts
Family mangsa berat mulut sangat, 10 hari mencari baru bagitahu Nora dari awal nak sangat ke air terjun
Reply

Use magic Report

Post time 14-8-2019 02:33 PM | Show all posts
gigih bukak thread specific bangsa.. padahal boleh je smbung kat thread sedia ada..
Reply

Use magic Report

Post time 14-8-2019 02:34 PM | Show all posts
Bukan sebab SAR lembab tp family tak bagitahu apa2 info kot tentang Nora punya keinginan nak sana
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 14-8-2019 02:35 PM From the mobile phone | Show all posts
Nora Quoirins parents demand to know if her body was dumped in ravine by kidnapper after cops missed her on first search

https://www.thesun.co.uk/news/9717376/nora-quoirin-missed-body-moved/
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 14-8-2019 02:37 PM From the mobile phone | Show all posts
Nora Quoirins parents demand to know if her body was dumped in ravine by kidnapper after cops missed her on first search

https://www.thesun.co.uk/news/9717376/nora-quoirin-missed-body-moved/
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 14-8-2019 02:41 PM From the mobile phone | Show all posts
gujiwa replied at 14-8-2019 02:33 PM
gigih bukak thread specific bangsa.. padahal boleh je smbung kat thread sedia ada..

Kalau pasukan yg bijak  bende ni logik je, patut tau, dah tentu paling mudah bergerak dgn telurusi sungai, tak perlu tunggu family cakap. Contoh macam rakam suara mak Nora  tu kena tunggu DIGP nak suruh baru nak buat. Tu sebab lah sampai terjadi pencaran di Pasir Gudang, penjawat awam Melayu lembam sangat
Reply

Use magic Report

Post time 14-8-2019 02:46 PM | Show all posts
pyropura replied at 14-8-2019 02:41 PM
Kalau pasukan yg bijak  bende ni logik je, patut tau, dah tentu paling mudah bergerak dgn telurusi ...

Were you writing with your ass?


Reply

Use magic Report

Post time 14-8-2019 02:46 PM From the mobile phone | Show all posts
Ape bangang sgt tajuk ko nie
Reply

Use magic Report

Post time 14-8-2019 02:48 PM | Show all posts
nigel?? what are u mumbling about?
Reply

Use magic Report

Post time 14-8-2019 02:50 PM From the mobile phone | Show all posts
pyropura replied at 14-8-2019 02:41 PM
Kalau pasukan yg bijak  bende ni logik je, patut tau, dah tentu paling mudah bergerak dgn telurusi ...

"butul...butul..."kita TALAK TIPU...KITA PANDAI meniaga"-Apek.
Reply

Use magic Report

Post time 14-8-2019 02:53 PM | Show all posts
lah ingat semua lembu dah abis kena sembelih aidil adha ritu. ada lagi sekor terlepas buat tred kat sini
Reply

Use magic Report

Post time 14-8-2019 02:53 PM | Show all posts
eleh..saje le tu nk dpt 50k..konon2 dia yg cerdik
Reply

Use magic Report

Post time 14-8-2019 02:56 PM | Show all posts
masalahnya SAR dah cari dekat situ dah dulu

kemudian baru volunteer cari di sana dan jumpa
Reply

Use magic Report

Post time 14-8-2019 03:12 PM | Show all posts
jeng...jeng...jeng ntah2 volunteer tu ada kaitan dengan kes kematian dia...ermmm
Reply

Use magic Report

Post time 14-8-2019 03:16 PM From the mobile phone | Show all posts
Tajuk thread bangang
Reply

Use magic Report

Post time 14-8-2019 03:22 PM | Show all posts
Voyagers replied at 14-8-2019 02:56 PM
masalahnya SAR dah cari dekat situ dah dulu

kemudian baru volunteer cari di sana dan jumpa

Mungkin masa tu Nora masih hidup dan di tempat lain, dia kemudian berjalan ke sungai. Tunggu la report autopsy keluar boleh tahu bila dia meninggal dan sebab apa
Reply

Use magic Report

Post time 14-8-2019 03:28 PM From the mobile phone | Show all posts
Aku mampu gelak je ngan thread gini. Adoihai
Reply

Use magic Report

Post time 14-8-2019 03:45 PM | Show all posts
kopokleko replied at 14-8-2019 02:53 PM
lah ingat semua lembu dah abis kena sembelih aidil adha ritu. ada lagi sekor terlepas buat tred kat  ...

Hahaha...ini betoi punya lawak, adoiiyaiii..

Ada sekor lagi lombuu terlopeh rhopernya.   @pyropura


Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.085209s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list