Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
3632
View
70
Reply

Amboi! Siap Bagi Tip Cuti Bajet Outing Dengan Boyfriend, Tak Takut Neraka Ke?

[Copy link]

Author: Cari-Azza       Show all posts   Read mode

Post time 14-8-2019 04:22 PM | Show all posts
bosan gi berdua je,
kau amik gambar aku
aku amik gambar kau

bawak genglah baru best
Reply

Use magic Report

Post time 14-8-2019 04:23 PM | Show all posts
mau tak kenyang makan sosej segar kat kawasan musim sejuk...kikikiki
Reply

Use magic Report

Post time 14-8-2019 04:23 PM From the mobile phone | Show all posts
Wowww budak zmn skrg,
Akak dulu nk p dating ayah hantaq smpai depan mall.. Jmpa 2pm by 5pm dh kena balik..

Sebelum turun kereta kena tazkirah dlu..smpai xdak mood nk dating hahaha, sudahnya sms jaa.. Nk jmpa mai umah je trus smbng2..

Zmn skrg p holiday jauhhh ke seberang is normal.. Moga dilindungi la anak2 kita Semu..

Reply

Use magic Report

Post time 14-8-2019 04:30 PM | Show all posts
so mana part budgetnya?
best ke gi jalan kena share-share bayar..
Reply

Use magic Report

Post time 14-8-2019 05:04 PM | Show all posts
Hukaloh, iols yg kat negara alim ni pun ada je couple yg blum lgi brkhwin dh brcuti kat luar negara sma2. Haha, yg ni kli kdua & msa kli prtama holiday sma2, siap dgn parents gf lgi. Chill je, pastu yg bf lak post kat Instagram mlahirkn rsa brsyukur sbb parents gf yg tnggung prblanjaan msa brcuti. Choi, moden.
Reply

Use magic Report

Post time 14-8-2019 05:09 PM | Show all posts
hanie_z replied at 14-8-2019 03:37 PM
belambak je kes mcm ni skrg, bercuti dengan bf/gf. maybe dorg rasa hipster kot dpt buat mcm tu.
Fef ...

Tol tu, even kat tmpat iols ni pun ada couple cenggini, pi holiday sma2 pdahal blum jdi laki bini pun & msa 1st holiday sma2 kt luar negara, mak bapak gf siap tnggung prblanjaan bf. Iols thu pun psl msa tu balak ni update kat Instagram dia rsa happy psl mak bapak gf blanja.
Reply

Use magic Report

Post time 14-8-2019 05:09 PM | Show all posts
prettyuglybabe replied at 14-8-2019 04:30 PM
so mana part budgetnya?
best ke gi jalan kena share-share bayar..

kan dia bg tips.sepanjang trip tu rasa kenyang sbb dpt tgk muka boipren..jimat duit makan

Reply

Use magic Report

Post time 14-8-2019 05:13 PM | Show all posts
semoga berjodoh la ye dik.. lama sgt bercinta tu.
Reply

Use magic Report

Post time 14-8-2019 07:11 PM | Show all posts
Jom @aechae bercuti di CameronHighlands..
Reply

Use magic Report

Post time 14-8-2019 07:15 PM From the mobile phone | Show all posts
Mana tipsnya? Tetiba dah no 5.

Ke tipsnya, kena pegi dengan bf. Baru la bajet bawah seratus sbb bf bayar semua lol
Reply

Use magic Report

Post time 14-8-2019 07:18 PM From the mobile phone | Show all posts
Bercinta mmg indah. Lantak la korang dak twidder. Sume nk sentap
Reply

Use magic Report

Post time 14-8-2019 07:22 PM From the mobile phone | Show all posts
Zaman sis dulu, nak dating dgn boifren, baiknya cover taknak bagi parents tau. Sesambil pergi library buat assignment, sesambil paged boifren ajak jumpa( zaman sis dulu pakai pager uols). Kertunya sis lahaiii...
Zaman la ni, bebudak termasuk parents dah berfikiran lebih terbuka, buatlah apa ko nak, jgn buncit sudah kekdahnya.
Reply

Use magic Report

Post time 14-8-2019 07:28 PM From the mobile phone | Show all posts
mbhcsf replied at 14-8-2019 02:38 PM
hehehe bagusnya tajuk mengusik jiwa betul TT, ni.  i mean i ade terfikir jugak masa ada kelapamgan m ...

Apa salahnya meninggal dalam panggung Kat Westfield tu kalau asar dah dibereskan Dan movie tu habis sebelum tamat waktu asar?

Would it make a difference if termeninggal Kat Westfield tu sambil buat layering kat kaunter onsen yg merupakan produk yahudi?

Also curious would it matter kalu sebelum termeninggal Kat Westfield tu selepas makan chips Kat one of the cafes but the chips were fried with beer batter fish?

Moskil nim....
Reply

Use magic Report

Post time 14-8-2019 07:30 PM From the mobile phone | Show all posts
LadyCarefree replied at 14-8-2019 02:54 PM
Yg overnight jejauh travel pon ade. Sukati la.

Lobais keluar bawak buluh runcing kot of I were to put up story bawak gelfren pegi London and stayed at the shard for two weeks utk menyogo.
Reply

Use magic Report

Post time 14-8-2019 07:32 PM From the mobile phone | Show all posts
kasibiman replied at 14-8-2019 07:30 PM
Lobais keluar bawak buluh runcing kot of I were to put up story bawak gelfren pegi London and stay ...

Menyogo tu ape?
Reply

Use magic Report

Post time 14-8-2019 07:45 PM From the mobile phone | Show all posts
ultra78 replied at 14-8-2019 07:11 PM
Jom @aechae bercuti di CameronHighlands..

Apa barang cameron je...org travel oversea skang...xnk naik AA ye klu travel more than 2 hours flight...gtuuu
Reply

Use magic Report

Post time 14-8-2019 07:47 PM | Show all posts

shopping.

katanama.

diambil dari supermarket sogo, menjadi menyogo.
Reply

Use magic Report

Post time 14-8-2019 07:50 PM From the mobile phone | Show all posts
Yg penting bertudung kata lobai
Reply

Use magic Report

Post time 14-8-2019 08:07 PM From the mobile phone | Show all posts
kasibiman replied at 14-8-2019 07:30 PM
Lobais keluar bawak buluh runcing kot of I were to put up story bawak gelfren pegi London and stay ...

Menyogo to sopim ke? Haha. Kalau sopim kat london .. ckp la mengharrods.
Reply

Use magic Report

Post time 14-8-2019 08:32 PM | Show all posts
Sesungguhnya dating mmg best tetapi xde sampai pergi holiday bersama .

Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.111863s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list