Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
5519
View
104
Reply


"Tak Tahu Cerita Jangan Komen" - Netizen Dipertikai Beri Komen Keterlaluan Kes Syed Danial

[Copy link]

Author: natrahn       Show all posts   Read mode

Post time 14-8-2019 01:59 PM From the mobile phone | Show all posts
mystica replied at 14-8-2019 01:45 PM
ada bbrp forumer kat sini ckp kalau dorang dlm situasi yg sama dorang akan langgar juga.. peliknya.  ...

Forummer kat sini kau jgn main main....tgok gbar arwah pun dah blh kata arwah tu LGBT......

Hebat tak hebattt....
Reply

Use magic Report

Post time 14-8-2019 02:01 PM | Show all posts
LadyCarefree replied at 14-8-2019 01:54 PM
Ko citer mcam ko ade situ. Sila ke balai bg keterangan.

Dlam kes mcam ni, video je yg boleh pak ...

i cakap based on apa yg i tgk dekat videos yg dh diviralkan. n report polis saksi.. takde pun i tambah fakta2 sendiri. tak de pun i mengaku i ada kat situ. tak payah nak gertak la.

u pun takde kat situ tapi nk tuduh saksi2 melayu bias. maybe u boleh pergi ke balai utk bagi keterangan.
Reply

Use magic Report

Post time 14-8-2019 02:02 PM | Show all posts
jazaa100 replied at 14-8-2019 01:59 PM
Forummer kat sini kau jgn main main....tgok gbar arwah pun dah blh kata arwah tu LGBT......

Heb ...

i know. i pun terbaca tu dekat benang lagi satu.. n ada yg sindir2 arwah pasal tahfiz.. keji sungguh
Reply

Use magic Report

Post time 14-8-2019 02:07 PM | Show all posts

Besor Sangat Ke Jadi Polis Tu

Sampai orang kutok pon takleh?  Ingat korang makan duit yang dibayar oleh rakyat.  Gaji besor2 pulak tu.  Aku boleh cakap ye, yang front counter tulih repot tu pon layanz barang..  Ade sorang ni aku kenal.  Babi butoh la muke high dah tua kerepot rambut beruban tapi stoned.  Bagi anak-bini makan hasil haram.  Yang sebalai takkan tak tau kot acik ni ngisap weh?  Okay, aku idak la cek darah dia ke hape.  Tapi muke stoned tu sume orang boleh tau.

Reply

Use magic Report

Post time 14-8-2019 02:12 PM | Show all posts
melayu layu di tanah malayu
Reply

Use magic Report

Post time 14-8-2019 02:14 PM From the mobile phone | Show all posts
Dia nk tukar gear reverse kot..tersalah tukar gear drive terlanggar

Hanya court boleh buktikan
Reply

Use magic Report

Post time 14-8-2019 02:15 PM From the mobile phone | Show all posts
Bagi akak mereka berdua ni kedua duanya road bully
Satu road bully melayu
Satu road bully cina
Lagi elok kalo ada road bully india pulak
Reply

Use magic Report

Post time 14-8-2019 02:20 PM | Show all posts

Tolong Bagi Tau

kelana36 replied at 14-8-2019 01:58 PM
Satu kertas siasatan dibuka terhadap pemimpin Umno, Lokman Noor Adam berikutan dakwaannya melalui vi ...

Koje dengan airline mana?  Aku taknak naik..

Reply

Use magic Report

Post time 14-8-2019 02:20 PM | Show all posts
sharfox replied at 14-8-2019 01:56 PM
Takkan lepas punya sebab kat FB ada saksi live yg follow dari tol Bangi ke Southville nampak depan ...

hahaha...gaya ko sembang..
mcm ko ade sebelah driver syed daniel tu..
semuanye nmpk jelas...
fuhh....kot laa nk tmbah hearsay ke ape..
tp tak..kompidenn...hahaha..
my point is..sesuaii laa dua2..sorg arwah..sorg masuk jail..
akibat tk fikir panjang..
ikutkan hati panas baran masing2...
tkde tolak ansur..
Reply

Use magic Report

Post time 14-8-2019 02:23 PM | Show all posts
ctaz replied at 14-8-2019 12:40 PM
cam kompom jer cina tu lepas....
cina tu boleh claim self defend....

self defend celah pookey mana sis...apek tu yg serang arwah bertubi2...sengaja langgar kerana marah

Reply

Use magic Report

Post time 14-8-2019 02:24 PM From the mobile phone | Show all posts
mystica replied at 14-8-2019 02:01 PM
i cakap based on apa yg i tgk dekat videos yg dh diviralkan. n report polis saksi.. takde pun i ta ...

Gertak apa nokzs? Iols ckap u klau tau, u pergi balai bg keterangan.

Iols ckap bias itu pendapat peribadi. Bukan keterangan.
Reply

Use magic Report

Post time 14-8-2019 02:26 PM From the mobile phone | Show all posts
MelahJanda replied at 14-8-2019 02:15 PM
Bagi akak mereka berdua ni kedua duanya road bully
Satu road bully melayu
Satu road bully cina

Kehkehkeh khenzs. Iols ghaser padan muke dedua cuma yg cina seks la hidupnya dlam penjara lama.
Reply

Use magic Report

Post time 14-8-2019 02:27 PM From the mobile phone | Show all posts
Noraniza_Iblis replied at 14-8-2019 02:20 PM
hahaha...gaya ko sembang..
mcm ko ade sebelah driver syed daniel tu..
semuanye nmpk jelas...

Iols setujoooooo dedua mendapat. Nasib baik bukan orang lain yng xterlibat yng padah
Reply

Use magic Report

Post time 14-8-2019 02:29 PM From the mobile phone | Show all posts
sharfox replied at 14-8-2019 01:56 PM
Takkan lepas punya sebab kat FB ada saksi live yg follow dari tol Bangi ke Southville nampak depan ...

Klau tu je apa dia citer memang xlengkap dn bias la
Reply

Use magic Report

Post time 14-8-2019 02:32 PM | Show all posts
LadyCarefree replied at 14-8-2019 02:27 PM
Iols setujoooooo dedua mendapat. Nasib baik bukan orang lain yng xterlibat yng padah

khuenzzz...
manusia mmg mcm tu kot..
time nk renew roadtax..ingt nk beli insurans semua..
tp bile accident..trus maki hamun,
smpai bertumbuk..
lupe yg kerete tu ade insurans..mcm kene kua duit poket sndiri..
kepala abah betul
Reply

Use magic Report

Post time 14-8-2019 02:38 PM From the mobile phone | Show all posts
wpun dlm porom ni penuh dgn porumer tak sependapat psl kes ni, hazab lg kalau bace komen terhebat warge pesbuk..kurg2 dlm ni porumer gune fakta ler jua

tp i rengsa bace komen psl muke nampak puaka vs muka baik lembut..sbb iols kaki layan crime investigation kokusen..muke baik ke tak baik ke tak mencerminkan jenayah yg berlaku okeh..
Reply

Use magic Report

Post time 14-8-2019 02:40 PM | Show all posts
Modngengade replied at 14-8-2019 02:23 PM
self defend celah pookey mana sis...apek tu yg serang arwah bertubi2...sengaja langgar kerana mara ...

ko ada baca tak statment polis....
aku cuma mengandai kan aje.....
sebab polis punya statment pun ikut cina tu punya report...
Reply

Use magic Report

Post time 14-8-2019 02:51 PM From the mobile phone | Show all posts
namieamuro replied at 14-8-2019 02:38 PM
wpun dlm porom ni penuh dgn porumer tak sependapat psl kes ni, hazab lg kalau bace komen terhebat wa ...

Iols setujoooooo tambah pulak klau ada kawan bapak tok nenek ckap arwah tu baik orng ya suka senyum itu ini. Tak menjamin dia xjd hulk bila dngan orng lain atau bila dia marah. Ni iols bukan ckap ke syed tp in general. Even serial killer pon ada yng baik
Reply

Use magic Report

Post time 14-8-2019 02:52 PM From the mobile phone | Show all posts
ctaz replied at 14-8-2019 02:40 PM
ko ada baca tak statment polis....
aku cuma mengandai kan aje.....
sebab polis punya statment pu ...

Mcam la ko ade kt situ
Reply

Use magic Report

Post time 14-8-2019 03:07 PM | Show all posts
ctaz replied at 14-8-2019 02:40 PM
ko ada baca tak statment polis....
aku cuma mengandai kan aje.....
sebab polis punya statment pu ...

pprt nya kau sister...of course la polis punya statement based on report...dan report tu apek laknat tu yg buat kan...?
ckp bodo kam maroh


Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.090506s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list