Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
12Next
Return to list New
3493
View
20
Reply

"Suami Dah Ceraikan Ke?" - Nina Iskandar Tempelak Acik Bawang Mulut Longkang

[Copy link]

Author: Lilrose       Show all posts   Read mode

Author
Post time 14-8-2019 11:28 AM | Show all posts |Read mode

Kredit foto: IG






Sakitnya hati bila orang main tuduh mengenai hubungan rumah tangga, kan?


Lebih sakit hati apabila tuduhani tu disertai kata-kata sindiran.


Itulah yang dialami pelakon Nina Iskandar apabila seorang individu menggunakan nama akaun Azrul Pejuang Allah menghantar kiriman menjengkelkan mengenai statusnya.




Kredit foto: IG






Kredit foto: IG



Kredit foto: IG



"Kalau orang tak kongsi gambar pasangan, tidak bermakna mereka sudah bercerai.

"Mereka cuma menjaga privasi daripada penyakit Ain, fitnah dan mulut macam korang ni," tulisnya.




Kredit foto: IG



Katanya, kalau pernikahannya pun dirahsiakan daripada pengetahun umum, apatah lagi perihal rumah tangganya.


Nina atau Nur Akmalina Iskandar, 28, dan mendirikan rumah tangga dengan Azlan Adzanan atau Lan Lebah pada April lalu.




  



Sebelum ini, kecoh juga mengenai bekas isteri Lan yang kembali mengganggu dengan menyebar fitnah kononnya Nina menjadi punca penceraiannya.


Lan sebelum ini pernah berkahwin dengan seorang pramugari, namun bercerai pada Februari lalu.


Tak kongsi dikatanya rumah tangga berantakan, kalau dikongsi nanti dikatanya riak pula. Abaikan sajalah mulut netizen Nina. - CARI
Reply

Use magic Report

Post time 14-8-2019 11:53 AM | Show all posts
sabar je la, netizen mmg tak sayang mulut
Reply

Use magic Report

Post time 14-8-2019 12:08 PM | Show all posts
Azlan Adzanan atau Lan Rebah


Lan Lebah ker Lan Rebah??
Reply

Use magic Report

Post time 14-8-2019 12:10 PM | Show all posts
sesuai la sama2 hauk...mcm kapel yisrael jua
Reply

Use magic Report

Post time 14-8-2019 12:26 PM From the mobile phone | Show all posts
Teringat minah ni..teringat coklat langkawi yg dia kutuk2 dulu..
Reply

Use magic Report

Post time 14-8-2019 12:50 PM | Show all posts
mcmni punya news pun boleh eh.
Reply

Use magic Report

Post time 14-8-2019 12:55 PM From the mobile phone | Show all posts
Perampas takut drampas . Heheh

Btw tlg jgn jd pnunggang agam pakai name islamik x leh ke . Gampang prangai
Reply

Use magic Report

Post time 14-8-2019 01:07 PM | Show all posts
yg pakcik tu pun aduh, tak gheti malu dm org ayat gitu eh
Reply

Use magic Report

Post time 14-8-2019 01:24 PM | Show all posts
rajin dia menelek dm2x ye..
Reply

Use magic Report

Post time 14-8-2019 02:43 PM From the mobile phone | Show all posts
Tapi kan...kebanyakan gitu lah..
Ada satu pic ni..saja iols tgk komen kot kot ada yang pervert..
Ada aje yang pakcik pakcik letak pic anak.bini
Reply

Use magic Report

Post time 14-8-2019 02:49 PM From the mobile phone | Show all posts
dia ni muka mmg lawa tapi body.. oppss...
Reply

Use magic Report

Post time 14-8-2019 03:50 PM From the mobile phone | Show all posts
Bila nak habis ni
Reply

Use magic Report

Post time 14-8-2019 03:52 PM From the mobile phone | Show all posts
azrul pejuang Allah? ade Allah suruh berjuang mcm tu sekali ke?

Reply

Use magic Report

Post time 14-8-2019 04:50 PM | Show all posts
jumpa sheols kat singapore last month, cantik jugak orangnya.
Reply

Use magic Report

Post time 14-8-2019 05:58 PM From the mobile phone | Show all posts
X la nak sokong nina tp pengomen tu pun...buat fake profile pun jgn la pakai nick cenggitu
Reply

Use magic Report

Post time 14-8-2019 08:52 PM | Show all posts
seronok lah baru kahwin agaknya suami dia santap dia sampai terkentu-kentut

bodohnya ko nina iskanderrr kahwin bekas orang

cisssssssssssssss jijik terencat.
Reply

Use magic Report

Post time 14-8-2019 09:13 PM | Show all posts
org tu juz tnya je pon..nak gelabah buat ape...juz ignore je la dm tu or block je terus
Reply

Use magic Report

Post time 14-8-2019 09:24 PM From the mobile phone | Show all posts
Awat kening gitu sekali..
Reply

Use magic Report

Post time 15-8-2019 01:18 AM From the mobile phone | Show all posts
ksian sheolss.. kalo kwin dgn org bujang confirm xkena kecam pnye..
Reply

Use magic Report

Post time 15-8-2019 10:11 AM | Show all posts
kemain tebai kening
Reply

Use magic Report

12Next
Return to list New
You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.098080s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list