Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
1234Next
Return to list New
5865
View
61
Reply

Yusof Iskandar Menari Rempit Ikut Hairul Azreen, Hanis Tak Kisah Ke?

[Copy link]

Author: Cari-Azza    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Author
Post time 14-8-2019 11:03 AM | Show all posts |Read mode




Mengenali aktor Hairul Azreen yang bersikap agak 'rempit' sebenarnya tidak lah begitu menghairankan. Biarpun berbeza dengan isterinya, Hanis Zalikha yang lebih kelihatan elegan, pasangan ini tetap antara yang serasi di media sosial.


Namun, apabila Hairul memuat naik video anaknya, Yusof menari ala-ala 'raver' dengan penuh gembira sementara dia pula terkejut menyaksikannya, diibaratkan 'menepuk air di dulang, terpercik ke muka sendiri'.


Dalam video yang sama turut dimuatkan aksi Hairul menari dengan tarian yang sama di hadapan Yusof membuatkan kanak-kanak itu mampu menirunya.

  



Rata-rata komen di Instagram terhibur dengan aksi Yusof yang meniru ayahnya. Bapa borek, anak rintik adalah perumpamaan yang tepat bahawa anak-anak akan mengikut contoh perbuatan dari ibu bapanya. Bagaimanapun Hairul kemudiannya memadam video tersebut.



Kredit foto: IG




Bagaimanapun, ada juga yang merasakan ianya tidak wajar dipertontonkan kepada anak-anak kerana ia akan menjadi ikutan.




Kredit foto: IG




Tidak menghiraukan kata-kata warganet, Hanis sentiasa bersyukur kerana dikurniakan dengan suami yang penyayang serta begitu menghargainya.

Kredit foto: IG




Mungkin kita melihat didikan yang berbeza dari kebiasaan lalu mendakwa ianya salah. Tetapi kita sendiri tidak tahu apa penghujungnya nanti. Jadi, sama-sama berdoa untuk yang lebih baik ya. - CARI


Reply

Use magic Report

Post time 14-8-2019 11:08 AM | Show all posts
another attention seeker couple
Reply

Use magic Report

Post time 14-8-2019 11:11 AM From the mobile phone | Show all posts
No dna test needed
Reply

Use magic Report

Post time 14-8-2019 11:11 AM | Show all posts
sbnrnya dia nak tunjuk dia ajar anak dia solar system tu..ngerti? korang ajar apa? tak abih2 kek besar, kek kecil warna warni, didi nak satu kek aunty meri...ehh...
Reply

Use magic Report

Post time 14-8-2019 11:26 AM | Show all posts
hahaha, rempit2 pun dia boleh kerja sampai pakai Land rover, GTR skyline semua. hang adoo
Reply

Use magic Report

Post time 14-8-2019 11:26 AM From the mobile phone | Show all posts
Acah acah terkejut je tu...
Reply

Use magic Report

Post time 14-8-2019 11:33 AM | Show all posts
ape dehal rempit ke raver ke janji viral hokehhhhh. semua tgk n puji anak aku ehh comelnya, eh bijaknya, ehh smpai dh hbs ayat laa nk puji2 ni
Reply

Use magic Report

Post time 14-8-2019 11:35 AM From the mobile phone | Show all posts
Comelnya kek rulllllll!!! Arghhhhhh nak baring please
Reply

Use magic Report

Post time 14-8-2019 11:40 AM From the mobile phone | Show all posts
Kurex replied at 14-8-2019 11:35 AM
Comelnya kek rulllllll!!! Arghhhhhh nak baring please

Yg ni kurex tak nak ke?

Screenshot_2019-08-14-11-39-43-102_com.instagram.android.png
Reply

Use magic Report

Post time 14-8-2019 11:50 AM | Show all posts
kucingitam replied at 14-8-2019 11:11 AM
sbnrnya dia nak tunjuk dia ajar anak dia solar system tu..ngerti? korang ajar apa? tak abih2 kek bes ...

apahal rasa nak nyanyi skali. hahahahaahahhhh
Reply

Use magic Report

Post time 14-8-2019 11:53 AM | Show all posts
kucingitam replied at 14-8-2019 11:11 AM
sbnrnya dia nak tunjuk dia ajar anak dia solar system tu..ngerti? korang ajar apa? tak abih2 kek bes ...

ahahah,tekekek2 iols bace lirik didi tu
Reply

Use magic Report

Post time 14-8-2019 11:54 AM From the mobile phone | Show all posts
friedfishsoup replied at 14-8-2019 11:40 AM
Yg ni kurex tak nak ke?

Ss ni kan penah jadi porumer kejap lepas tu kutuk pian sohaimi
Reply

Use magic Report

Post time 14-8-2019 11:54 AM | Show all posts
melangit sekali memuji suami..
Reply

Use magic Report

Post time 14-8-2019 11:55 AM | Show all posts

astagaaaaaaaaaa...
Reply

Use magic Report

Post time 14-8-2019 12:01 PM | Show all posts
bosan lah deme ni
Reply

Use magic Report

Post time 14-8-2019 12:02 PM | Show all posts
kucingitam replied at 14-8-2019 11:11 AM
sbnrnya dia nak tunjuk dia ajar anak dia solar system tu..ngerti? korang ajar apa? tak abih2 kek bes ...

hahahahahahahaha weh aku baca dlm hati komen ko tu smbil  nyanyi gaya didi and frens ok...
Reply

Use magic Report

Post time 14-8-2019 12:06 PM | Show all posts

Ya Allah terkejut beruk iols
Reply

Use magic Report

Post time 14-8-2019 12:07 PM From the mobile phone | Show all posts
Pape la labu..jgn ko ajar anak ko jadi faiz ruslan & sajat dahla..
Reply

Use magic Report

Post time 14-8-2019 12:08 PM | Show all posts
adeqbun replied at 14-8-2019 12:02 PM
hahahahahahahaha weh aku baca dlm hati komen ko tu smbil  nyanyi gaya didi and frens ok...

ahahah...nampak sangat korang2 ni pun dok melayan didi n frens kan..hahha

Reply

Use magic Report

Post time 14-8-2019 12:09 PM | Show all posts
kucingitam replied at 14-8-2019 12:08 PM
ahahah...nampak sangat korang2 ni pun dok melayan didi n frens kan..hahha

ye..takyah pning pk mslh negara..horaaaaaaa horeyyy
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.106657s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list