Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
28420
View
627
Reply

[Tempatan] Myvi menggegar Songkla membunuh 5 orang Thai

[Copy link]

Author: scorpionkiki    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Author
Post time 13-8-2019 09:52 PM From the mobile phone | Show all posts |Read mode
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 13-8-2019 09:53 PM From the mobile phone | Show all posts
Penat dgn berbagai masalah yg di cari sendiri
Reply

Use magic Report

Post time 13-8-2019 09:55 PM From the mobile phone | Show all posts
Susah nk setel ni.....
Reply

Use magic Report

Post time 13-8-2019 09:55 PM From the mobile phone | Show all posts
Susah nk setel ni.....
Reply

Use magic Report

Post time 13-8-2019 09:55 PM From the mobile phone | Show all posts
Gila ke pemandunyaaa
Reply

Use magic Report

Post time 13-8-2019 09:55 PM From the mobile phone | Show all posts
Reply

Use magic Report

Post time 13-8-2019 09:56 PM From the mobile phone | Show all posts
clarizsa replied at 13-8-2019 09:55 PM
Gila ke pemandunyaaa

Dalam video tu pemandunya perempuan. Semua dalam kereta perempuan.
Reply

Use magic Report

Post time 13-8-2019 09:59 PM From the mobile phone | Show all posts
Ada berita penuh tak?
Reply

Use magic Report

Post time 13-8-2019 09:59 PM From the mobile phone | Show all posts
Semua pemotong rumput umur lingkungan 50an.
Kesiannya...level bapak2.
https://siamrath.co.th/n/96698
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 13-8-2019 10:00 PM From the mobile phone | Show all posts
Tu ada sticker Anak Kelantan...harap pembunuh ni org siam duduk di kelantan. Tak pasal pasal org cari pasal dgn malaysian pi sana...bunuh org cari rezeki pulak tu
Reply

Use magic Report

Post time 13-8-2019 10:01 PM | Show all posts
Gaya macam students.  Nak pergi bercuti ke dgn luggage besar?
Reply

Use magic Report

Post time 13-8-2019 10:02 PM From the mobile phone | Show all posts
5 Maut dilanggar kereta dipandu rakyat Malaysia di Thailand

SONGKHLA 13 Ogos - Lima pemotong rumput maut dan seorang lagi cedera parah apabila dirempuh sebuah kenderaan yang dipandu seorang rakyat Malaysia di daerah Rattaphum, Songkhla hari ini.

Dalam kejadian kira-kira 3 petang waktu tempatan, enam pemotong rumput berusia antara 34 hingga 56 tahun itu yang sedang berehat di tepi Jalan Hatyai-Satun, dilanggar sebuah kereta jenis Perodua Myvi dipandu wanita berusia 30 tahun.

Pemandu wanita dan dua rakannya yang dalam perjalanan dari Krabi menuju ke Hatyai, Songkhla, cedera ringan. Pemandu wanita itu turut disoal siasat polis.

Ketua Polis Siasatan Jenayah Rattaphum Kol.Pol. Theva Daoruang berkata empat mangsa meninggal dunia di tempat kejadian manakala seorang lagi meninggal dunia di Hospital Rattaphum.

Beliau berkata mangsa yang cedera parah kini menerima rawatan di hospital.

"Siasatan awal polis mendapati pemandu yang dalam perjalanan menuju ke Hatyai dipercayai hilang kawalan dan terbabas sebelum merempuh mangsa yang duduk di tepi jalan," katanya kepada Bernama. - BERNAMA

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 13-8-2019 10:03 PM From the mobile phone | Show all posts
Pixie902 replied at 13-8-2019 10:01 PM
Gaya macam students.  Nak pergi bercuti ke dgn luggage besar?

Most probably nak bercuti tengok gaya tu, menuju Hatyai katanya
Reply

Use magic Report

Post time 13-8-2019 10:06 PM From the mobile phone | Show all posts
Main handphone la ni... hilang kawalan konon! Aku pun baru lastweek myvi langgar kete aku dr belakang kat traffic light... driver tu ngaku tengah baca text kat hp
Reply

Use magic Report

Post time 13-8-2019 10:07 PM | Show all posts
kena sedia duit banyak banyak la.
tak salah, seorang kena langgar, keluarga boleh minta pampasan sampai setengah juta
lagi tak bayar, lagi tu tak boleh balik malaysia
Reply

Use magic Report

Post time 13-8-2019 10:08 PM From the mobile phone | Show all posts
Glup.. Siam.. Susah la sapa yg langgar
Reply

Use magic Report

Post time 13-8-2019 10:08 PM From the mobile phone | Show all posts
Innalillah pada mangsa2
Reply

Use magic Report

Post time 13-8-2019 10:09 PM From the mobile phone | Show all posts
Don't play2 with myvi..
Screenshot_20190807-220454_1.png
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 13-8-2019 10:11 PM From the mobile phone | Show all posts
Pembunuh perempuan....kalau lelaki blh bg kawin dgn anak atau isteri yg meninggal...blh jaga family arwah tu semua
Reply

Use magic Report

Post time 13-8-2019 10:11 PM From the mobile phone | Show all posts
siannya org tu..potong rumput tu..
walhal tgh duduk dendiam je..borak2 agaknya..penat..
tak pasal2 kena langgar..
selalu gini lah..
yg buat hal aman2 je hidup..
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.089128s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list