Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
2052
View
70
Reply

APA SALAH AKU?

[Copy link]

Author: Kurex    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 14-8-2019 12:37 PM From the mobile phone | Show all posts
Move on dari toxic friendship. Slow2 jarakkan diri, tak la bermusuh terus. Yg penting diri lebih aman
Reply

Use magic Report

Post time 14-8-2019 01:10 PM | Show all posts
Kurex replied at 14-8-2019 02:50 AM
Mungkin salah saya.. Aku kena buang ego. Sebab saya tanya duit habis dekat benda tak faedah ke.. T ...

kdang2 ada org yg sensetip bab2 duit ni..kalu nk taye kene kena ada bunga2, kalu direct bole jd terasa. ada org jenis trbuka je...lain padang lain belalang, maybe ada yg xkena gaya masa tt tegur tu barangkali
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 14-8-2019 01:28 PM From the mobile phone | Show all posts
bob92 replied at 14-8-2019 01:10 PM
kdang2 ada org yg sensetip bab2 duit ni..kalu nk taye kene kena ada bunga2, kalu direct bole jd te ...

Saya tanya "duit kau habis utk benda (ikan peliharaan) ke?"..
Kalau nak haiwan tu, saya ada banyak, siap saya offer bagi free. Dia kata tak main la baka biasa...
Kalau dia ajak saya sampai tahap paksa lepas tu merajuk..
Dia tanya "ehhhh bukan hari tu ada duit ke? Takkan dah takde kot.. Hari tu boleh je ni kenapa hari ni tak boleh?"..

Lepas tu bila saya jelas kan (sumpah saya tak marah, saya jelas kan elok2..

Dia reply mmmm mmmm mmmm

Beza kan?
Reply

Use magic Report

Post time 14-8-2019 01:53 PM | Show all posts
Kurex replied at 14-8-2019 05:28 AM
Saya tanya "duit kau habis utk benda (ikan peliharaan) ke?"..
Kalau nak haiwan tu, saya ada banya ...

xpalah benda dah jadi, tp lain kali dah tahu kwn tt jenis mcm mana.. ada org kadang2 jenis sensitive xtentu hala..maybe mood xberapa nk ok ke kn..sesetengah org mmg xsuka kita sntuh bab duit mereka ni..kira tt dah jelaskan tu xpa la
Reply

Use magic Report

Post time 14-8-2019 02:29 PM From the mobile phone | Show all posts
Mgkin dia sensitif bila ko ckp duit mana kot..
Bestlaa sape dpt kwn mcm ko yg baik ati nii.. aku pun antara mgharapkan dpt member sebaik ekau nii.. tp aku tak dpt.. aku dpt yg jahat jee.. so aku lg suke lone ranger.. aku ni dgn adik beraadik pun dah tak berbaik.. sbb tuu aku kata ko ni baik.. aku mls nak buat baik dan ade kwn baik..
Reply

Use magic Report

Post time 14-8-2019 02:31 PM | Show all posts
kurex better cr kawan lain lah..kalau tak serasi bersama
susah jd bff sbb sesama tak faham .mungkin kurex cara
kasar sbb dah lama terasa so lepas2 ckp jer lah kan tp kwn
kurex tu pl ikut peel dia mood dia so kalau kurex rasa tak bole
ikut cara dia elakkan dah.jd sama2 takde rasa puas ati..sll kalau
dah lama kawan mst msg2 dah tau perangai masing2 kan.akk ckp
pd apa yg akk baca ..
Reply

Use magic Report

Post time 14-8-2019 02:32 PM From the mobile phone | Show all posts
Moga kurek happy happy yee.. jum sembang celah celah   hahaha
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 14-8-2019 02:44 PM From the mobile phone | Show all posts
bob92 replied at 14-8-2019 01:53 PM
xpalah benda dah jadi, tp lain kali dah tahu kwn tt jenis mcm mana.. ada org kadang2 jenis sensiti ...

Kawan kitaorang pun cakap "kau buat org takpe,org buat kau tak boleh..".. Faham tak macam mana kawan saya tu?
Reply

Use magic Report

Post time 14-8-2019 02:45 PM From the mobile phone | Show all posts
Ye, mmg salah ko dik oiii....atas sb sperti yt forumwnr lain dh ckp. Gi mtk maap lah
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 14-8-2019 02:54 PM From the mobile phone | Show all posts
emma.giggs replied at 14-8-2019 02:45 PM
Ye, mmg salah ko dik oiii....atas sb sperti yt forumwnr lain dh ckp. Gi mtk maap lah

Banyak kali dah mintak maaf. Yg hari tu dah mintak maaf..
Habis tu yg dia hempas pintu kereta saya sebab saya marah dia lambat (sebab tunggu dia sejam lebih.. Bukan sekali dua, tapi banyak kali), bazir duit saya tempah tiket sebab dia last minute cancel dgn dengan sengaja, banyak lagi la.. Tak pernah dia mintak maaf, lagi dia salahkan saya adalah.. Saya tak suka gaduh, sebab tu saya rendah diri saya mintak maaf.. Ni pun saya cuma luahkan sebab tak tahan asyik kena tuduh macam2 oleh dia.
Reply

Use magic Report

Post time 14-8-2019 02:54 PM From the mobile phone | Show all posts
Kurex replied at 14-8-2019 10:47 AM
Banyak kali kena dgn kawan sama.. Dia yg ajak keluar, dia yg tak respon tapi whatsapp online, lepa ...

Ni iols macam penah dengar je luahan uols dulu. Pedulik kan je member camni. Kalo die mencari buat2 bizi je
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 14-8-2019 02:59 PM From the mobile phone | Show all posts
ikanmasin replied at 14-8-2019 02:31 PM
kurex better cr kawan lain lah..kalau tak serasi bersama
susah jd bff sbb sesama tak faham .mungkin ...

Salah saya.. Kawan saya tak salah.. Sebab saya kasar sangat.. Dah mintak maaf.. Akak cuba baca penjelasan saya yg saya balas tu..
Reply

Use magic Report

Post time 14-8-2019 03:03 PM | Show all posts
Kurex replied at 14-8-2019 02:59 PM
Salah saya.. Kawan saya tak salah.. Sebab saya kasar sangat.. Dah mintak maaf.. Akak cuba baca pen ...

oklah takper lah sbb yg akk nampak dua2 sama salah tp kalau
dah kurex sanggup mengaku salah kurex saja ..anggap lah akk
cuma bunyi2 jer ya...
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 14-8-2019 03:17 PM From the mobile phone | Show all posts
Buritan replied at 14-8-2019 02:29 PM
Mgkin dia sensitif bila ko ckp duit mana kot..
Bestlaa sape dpt kwn mcm ko yg baik ati nii.. aku p ...

Member lain pun cakap dekat dia "kau buat org takpe, org buat kau tak boleh"..

Aku rasa aku yg biarkan org pijak kepala aku..

Resume kawan-kawan aku pun aku yg buatkan, aku yg emailkan.. Dorang pulak "tolong carikan aku keje rex, tapi nak keje opis..". Aku pun cari la utk dorang

Macam semalam, ada member dapat interview dekat sebelah opis aku (dia dapat sebab aku yg apply utk dia).. Aku cakap, dah sampai nanti bagitau aku, aku ambik dekat mrt. Dia taknak naik bas sebab lambat. Lepas tu dia diam.. Rupanya dia tak jumpa tempat tu.. Sebelum ni pun dia buat lagi..

Aku pun nak jadi lone ranger la..
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 14-8-2019 03:50 PM From the mobile phone | Show all posts
missinpiece replied at 14-8-2019 02:54 PM
Ni iols macam penah dengar je luahan uols dulu. Pedulik kan je member camni. Kalo die mencari buat ...

Ye.. Sebab org yg sama.. Ni cite terbaru
Reply

Use magic Report

Post time 14-8-2019 04:03 PM From the mobile phone | Show all posts
Kurex replied at 14-8-2019 03:17 PM
Member lain pun cakap dekat dia "kau buat org takpe, org buat kau tak boleh"..

Aku rasa aku yg  ...

Aku dulu pun bodo cam ko jugak.. tp rugi rex kalo jd terlalu baik.. pahala ko pun hilang bila ko ungkit balik.. sbb tuu aku suke jd lone ranger.. bkn semua org leh jd kawan pd kita rex.. buat ape ko nak jd bodo rex.. aku phm perasaan ko sbb aku pun baik hati cam ko..
Reply

Use magic Report

Post time 14-8-2019 04:06 PM From the mobile phone | Show all posts
Kurex replied at 14-8-2019 03:17 PM
Member lain pun cakap dekat dia "kau buat org takpe, org buat kau tak boleh"..

Aku rasa aku yg  ...

Aku harap lps ni ko bangun dan lupakan kawan mengong yg tadak hati perut tuu.. lps aku jd lone ranger kawan baru dtg.. aku terima jah tp lps aku jd lone ranger kwn yg betul betul baik dtg cari aku.. bkn saje baik hati kaya pulak tuu.. soo aku puihkkan aje kawan dolu dolu dan adik beradik aku yg serupe khinzir tuu.. rugi rex org baik ati cam ko dpt ke tgn org cam bsbi tuuu.
Reply

Use magic Report

Post time 14-8-2019 04:36 PM From the mobile phone | Show all posts
Bukan salah awak.. tahniah sebab menjadi seorang kawan yang baik dan berjaya kawal nafsu amarah.
Reply

Use magic Report

Post time 14-8-2019 04:41 PM From the mobile phone | Show all posts
MissVixen replied at 13-8-2019 11:32 PM
Kurex ni macam blur2 dengan social cues... Aku pun selalu macam tu. Ada benda patut tanya dan ada be ...

Kita setuju.

Screenshot_20190814-164015.png
Reply

Use magic Report

Post time 14-8-2019 04:56 PM From the mobile phone | Show all posts
Sales kat bodyshop tu sampai bile kurex........?
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.088938s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list