Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
123Next
Return to list New
6497
View
47
Reply

[Tempatan] (Kes Remaja Kokosen Hilang) Kami menemui mayat wanita kulit putih.Bagaimanapun,kami tidak dapat mengesahkan lagi identiti mayat itu"

[Copy link]

Author: Noraniza_Iblis       Show all posts   Read mode

Author
Post time 13-8-2019 05:34 PM | Show all posts |Read mode
Edited by Noraniza_Iblis at 13-8-2019 05:38 PM

WhatsApp_Image_2019-08-13_at_16_19_15_1565685458.jpg
PASUKAN mencari dan menyelamat (SAR) menjumpai mayat di kawasan pencarian Nora Anne Quoirin, 15, di Gunung Berembun berhampiran sebuah resort di Pantai, Seremban, hari ini.
Ketua Polis Negeri Sembilan, Datuk Mohamad Mat Yusop ketika dihubungi wartawan Harian Metro mengesahkan penemuan mayat itu pada 1.57 tengah hari ini.

Kami menemui mayat wanita kulit putih. Bagaimanapun, kami tidak dapat mengesahkan lagi identiti mayat itu.


Lokasi penemuan mayat kira-kira dua kilometer dari lokasi Nora Anne dilaporkan hilang, katanya.
Operasi bagi mengesan Nora Anne sehingga semalam membabitkan 353 anggota, pasukan SAR terbesar setakat ini.
ire_1564987428.jpg

Nora Anne disedari hilang dari bilik penginapannya di sebuah resort di Pantai, Seremban oleh keluarganya pada 8 pagi, 4 Ogos lalu.
Remaja orang kurang upaya (OKU) yang mengalami masalah pembelajaran itu tiba bersama keluarganya di Malaysia pada 3 Ogos untuk percutian dua minggu di negara ini.
Terdahulu, beberapa kenderaan Unit Forensik Polis Diraja Malaysia (PDRM) dilihat masuk ke lokasi mayat itu ditemui.
Keluarga kepada remaja berkenaan turut dilihat masuk ke lokasi penemuan mayat berkenaan dengan menaiki kereta.
Sidang media berhubung penemuan itu akan diadakan petang nanti
Reply

Use magic Report

Post time 13-8-2019 05:36 PM | Show all posts
alamak...
siannya kalau btol Nora
Reply

Use magic Report

Post time 13-8-2019 05:37 PM From the mobile phone | Show all posts
Nora kott.. siannya
Reply

Use magic Report

Post time 13-8-2019 05:38 PM From the mobile phone | Show all posts
Jatuh agaknya...
Reply

Use magic Report

Post time 13-8-2019 05:42 PM From the mobile phone | Show all posts
kesiannya
Reply

Use magic Report

Post time 13-8-2019 05:45 PM From the mobile phone | Show all posts
Rajin TT bukak benang....
dah ada thread psl norah ni..  
Reply

Use magic Report

Post time 13-8-2019 05:57 PM | Show all posts
nowa danish
Reply

Use magic Report

Post time 13-8-2019 06:05 PM | Show all posts
Reply

Use magic Report

Post time 13-8-2019 06:06 PM From the mobile phone | Show all posts
ID TT Noraniza Iblis
Reply

Use magic Report

Post time 13-8-2019 06:40 PM | Show all posts
kalau betul itu nora, alangkah kesiannya
Reply

Use magic Report

Post time 13-8-2019 06:47 PM From the mobile phone | Show all posts
Kasihannya
Reply

Use magic Report

Post time 13-8-2019 07:12 PM From the mobile phone | Show all posts
Kesian
Reply

Use magic Report

Post time 13-8-2019 08:49 PM | Show all posts
Budak OKU rupanya - dia rasa seronok pusing2 lalu terjatuh agaknya
Reply

Use magic Report

Post time 13-8-2019 09:43 PM From the mobile phone | Show all posts
Dah confirm mayat dia kan?
Reply

Use magic Report

Post time 13-8-2019 09:47 PM From the mobile phone | Show all posts
quite pelik sbb SAR dh cari kt tmpt tu tapi takde
Reply

Use magic Report

Post time 13-8-2019 10:03 PM From the mobile phone | Show all posts
Tadi dengar berita.. Jumpa mayat tak jauh dari tempat hilang.
Reply

Use magic Report

Post time 13-8-2019 10:38 PM From the mobile phone | Show all posts
IMG-20190813-WA0025.jpg
IMG-20190813-WA0027.jpg
IMG-20190813-WA0029.jpg
Reply

Use magic Report

Post time 13-8-2019 10:46 PM | Show all posts
my condolences to the family.
curious jugak as to how and why?
Reply

Use magic Report

Post time 13-8-2019 11:07 PM From the mobile phone | Show all posts
sedih .  pernah berharap agar adek ni dijumpai dlm keadaan selamat .
Reply

Use magic Report

Post time 13-8-2019 11:48 PM From the mobile phone | Show all posts
Mohtip sedulang muka pokcik gigih nak interframe muka sendiri guna selfie??yucckkkkk
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.087314s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list