Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
123
Return to list New
2773
View
54
Reply

SBS LITTLE FOREST [DAYCARE THEME] STAR LEE SEUNG GI

[Copy link]

Author: diya_az    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 13-9-2019 06:17 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by Madel at 13-9-2019 10:22 AM
Rahah replied at 13-9-2019 06:33 AM
Yup... macam tu la jaga budak...

Malam tu pun samchun & imo tak sempat makan... crew belikan ...


Nak tunggu next epi Imo2 korek tanah nak tanam pokok blueberi, harus la tercabut pinggang..
Pokok tu besar giler kot
haha
And harap2 Yi Hyeon dtg balik., tak puas tenguk keletah dia, comel no dgn mulut muncung dia tu time dia nyanyi smbil makan tembikai tu...

So Yoojin pun asikkk kentut je..
2 2 budak ni gerammm aku..
Haha
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 27-9-2019 01:02 PM From the mobile phone | Show all posts
Sedinya jd seunggi, ajar yi han kayuh basikal, dh berjaya, dia p boast kt narae immu ja..last2 baru high 5 dgn samchun seunggi. Haih la budak2.
Reply

Use magic Report

Post time 1-10-2019 10:43 PM From the mobile phone | Show all posts
Madel replied at 13-9-2019 06:17 PM
Nak tunggu next epi Imo2 korek tanah nak tanam pokok blueberi, harus la tercabut pinggang..
Pok ...

Berjaya jugak imo tanam pokok blueberry tu malam2... Hahaha

Yihyeon tak datang pulak... yang ada yoojin je...
Reply

Use magic Report

Post time 1-10-2019 10:45 PM From the mobile phone | Show all posts
diya_az replied at 27-9-2019 01:02 PM
Sedinya jd seunggi, ajar yi han kayuh basikal, dh berjaya, dia p boast kt narae immu ja..last2 baru  ...

Narae kan rajin layan yihan... itu dia boast kat narae... Hahaha...

Reply

Use magic Report

Post time 1-10-2019 10:48 PM From the mobile phone | Show all posts
Kebetulan pulak new kid tu nama Yoona ke Yuna... lebih kurang ex Seunggi...

Terselit pulak drama Jongheon suka Yoona... kemain lagi tau...
Reply

Use magic Report

Post time 1-10-2019 10:54 PM From the mobile phone | Show all posts
Rahah replied at 1-10-2019 02:43 PM
Berjaya jugak imo tanam pokok blueberry tu malam2... Hahaha

Yihyeon tak datang pulak... yang ad ...

Minggu ni YiHyeon ada..
Comel je dgn rambut style helmet, dgn mulut muncung dia tu.

Kesian Yihan, crush kat Brooke, Brooke tak layan, ..dtg budak Yu Na , budak tu pun buat derk
Tumpang kasih kat Na Rae Imo je la

Yg untung si Brooke la
Mr.Lee samchon kemain sayang kat dia, kasi je apa yg dia nak
Untung ada atuk mcm mr.lee..jenis manja kan cucu.
Hihi
Reply

Use magic Report

Post time 1-10-2019 11:02 PM From the mobile phone | Show all posts
Madel replied at 1-10-2019 10:54 PM
Minggu ni YiHyeon ada..
Comel je dgn rambut style helmet, dgn mulut muncung dia tu.


Belum tengok lagi episod baru... cute yihyeon tu... mula2 confuse tengok dia... girl @ boy... sebab lawa...

Brooke tak tau nak feeling2 lagi... Hahaha... itulah... kesian jugak... takpelah yihan... yihan lagi untung... semua samchun & imu layan dia... lagi2 narae...masakkan sedap2 untuk dia...

Memang untung Brooke... special tu... beza sungguh tengok Mr Lee samchun dalam little forest... Hahaha
Reply

Use magic Report

Post time 2-10-2019 12:30 AM From the mobile phone | Show all posts
Rahah replied at 1-10-2019 03:02 PM
Belum tengok lagi episod baru... cute yihyeon tu... mula2 confuse tengok dia... girl @ boy... seba ...

Monday depan dah last epi
Kompom sedih bhai
Dah la Brooke baru luah dia pun suka kat mr.lee samchon, dah berpisah..huhu
Harap2 2nd season depa masih kekal kan bebudak ni.
Reply

Use magic Report

Post time 2-10-2019 10:48 PM From the mobile phone | Show all posts
Madel replied at 2-10-2019 12:30 AM
Monday depan dah last epi
Kompom sedih bhai
Dah la Brooke baru luah dia pun suka kat mr.lee samc ...

Mr Lee samchun dapat video twin menyanyi lagu untuk dia... excited dia... asyik suruh repeat je... Hahaha... seunggi, narae & somin tunggu je nama diorang tapi takde pun...

Yoojin bagi present dinosaur kat yihyeon laaa... comel je...

Tengok preview episode akhir pun sedih...
Reply

Use magic Report

Post time 2-10-2019 10:54 PM From the mobile phone | Show all posts
Grace & Brooke tu macam2 lagu diorang nyanyi... jukebox... BTW pening Mr Lee samchun masa bawak diorang pergi beli groceries...
Reply

Use magic Report

Post time 2-10-2019 10:55 PM From the mobile phone | Show all posts
Rahah replied at 2-10-2019 02:48 PM
Mr Lee samchun dapat video twin menyanyi lagu untuk dia... excited dia... asyik suruh repeat je... ...

Itu la
Baru nak tenguk bonding Mr.Lee dgn Brooke..dah abis la pulak.
Tapi sepanjang aku layan LF ni, aku tenguk antara Grace n Brooke..Grace nampak lebih dominant., lebih bnyk berckp
Brooke ni lebih pendiam, malu2
Sebab tu kot Mr.Lee samchon lebih bias pada Brooke
Tenguk episod smlam, depa bergaduh dlm kereta otw nak gi shopping
Grace suruh Brooke diam tak kasi nyanyi
Pastu gaduh pulak pasal aiscream, nanges lagi si Brooke nye
Awal epi dulu, Grace tarik sweater Brooke smpai terjatuh..adoii
Tapi budak twins ni depa mmg model kanak2 kan.
Aku ada folo ig derang aritu..
Reply

Use magic Report

Post time 2-10-2019 11:09 PM From the mobile phone | Show all posts
Madel replied at 2-10-2019 10:55 PM
Itu la
Baru nak tenguk bonding Mr.Lee dgn Brooke..dah abis la pulak.
Tapi sepanjang aku layan LF ...

Setuju komen uols ni... Grace ni dominant... masa awal2 dia sampai dulu nampak malu je... Brooke nampak berani... I suka tengok diaorang berdua ni bercakap...

rasanya lepas narae ke seunggi bagitau Mr Lee ni suka Brooke baru dia makin close dengan Mr Lee... dia pun perasan layanan Mr Lee kat dia special... kalau nak apa2 mesti dapat...

Haah... model kanak2... baru tau jugak sebab jumpa kat ig...
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 3-10-2019 11:46 AM From the mobile phone | Show all posts
Aah sedih next week dh eps last..9 budak, 4 penjaga..pengsan la diorg..but i really enjoy this show so much..btol released stress setiap kali tgk..comel sgt budak2 ni
Reply

Use magic Report

Post time 8-10-2019 09:54 PM From the mobile phone | Show all posts
Tgk dah lst episode.. hampir mr lee nk nangis
Reply

Use magic Report

Post time 22-10-2019 11:19 PM From the mobile phone | Show all posts
Berries09 replied at 8-10-2019 09:54 PM
Tgk dah lst episode.. hampir mr lee nk nangis

Tngok kt mana
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.419886s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list