Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
2746
View
54
Reply

SBS LITTLE FOREST [DAYCARE THEME] STAR LEE SEUNG GI

[Copy link]

Author: diya_az    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 29-8-2019 10:58 PM From the mobile phone | Show all posts
Yang kecik tu pun macam suka jugak uols... sebab yoo jin ingat yi hyeon pakai baju banana... jadi 3 couple la kot... yoo jin & yi hyeon...
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 30-8-2019 07:13 PM From the mobile phone | Show all posts
Rahah replied at 29-8-2019 10:58 PM
Yang kecik tu pun macam suka jugak uols... sebab yoo jin ingat yi hyeon pakai baju banana... jadi 3  ...

I pon suka yg kecik tu..comel naw cakap pelat2 sikit..
Reply

Use magic Report

Post time 1-9-2019 10:50 PM From the mobile phone | Show all posts
diya_az replied at 30-8-2019 07:13 PM
I pon suka yg kecik tu..comel naw cakap pelat2 sikit..

Kan... pandai cakap walaupun pelat... Hahaha...

Mujur jugak tak tukar kids... iols nak tengok twins tu...
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 2-9-2019 07:53 AM From the mobile phone | Show all posts
Rahah replied at 1-9-2019 10:50 PM
Kan... pandai cakap walaupun pelat... Hahaha...

Mujur jugak tak tukar kids... iols nak tengok  ...

This week diorgg outing..xsabarrr..sebab cam bosan xde apa dah kt tmpat tinggal tu kot..dah la blueberry dah takde..haha..kesiannn
Reply

Use magic Report

Post time 4-9-2019 10:43 PM From the mobile phone | Show all posts
diya_az replied at 2-9-2019 07:53 AM
This week diorgg outing..xsabarrr..sebab cam bosan xde apa dah kt tmpat tinggal tu kot..dah la blu ...

Haah... blueberry dah gugur... ganti tomato pulak...

I dah tengok episode 7... yoo jin hampir lemas kan... mujur somin cepat angkat dia... terkejut iols tengok...

Grace nyanyi lagu twinkle... cute...

Kesian tengok seojin kena tiup tube... Hahaha...

BTW ada new kids lagi la uols...

Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 5-9-2019 12:50 PM From the mobile phone | Show all posts
Rahah replied at 4-9-2019 10:43 PM
Haah... blueberry dah gugur... ganti tomato pulak...

I dah tengok episode 7... yoo jin hampir  ...

Tula..sian yoojin rebut2 nk naik tube tu, tenggelam lak..neves terus team belakang tabir pon..nasib dia tak apa2..

Maybe tambah2 kids sampai last episode kot..terus buka daycare btol2 ni..hopefully terkawal la semua..risau jugak ramai2..

Btw, eps 8 tak jumpa semalam..takda org share with subs lagi..nnt malam cari lagi kut2 ada dah..xsabarrr
Reply

Use magic Report

Post time 5-9-2019 10:38 PM From the mobile phone | Show all posts
diya_az replied at 5-9-2019 12:50 PM
Tula..sian yoojin rebut2 nk naik tube tu, tenggelam lak..neves terus team belakang tabir pon..nasi ...

Kan... tapi bagus tindakan so min... dia tak panik & cepat2 angkat yoojin...

I baru habis tengok episode 8... comel new kids tu... suka barefoot... Hahaha...

yihan love triangle lagi... sebab kenal ga on pulak...

Haah la... macam daycare... makin ramai kan... everytime kena alert tu...
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 5-9-2019 10:47 PM From the mobile phone | Show all posts
Rahah replied at 5-9-2019 10:38 PM
Kan... tapi bagus tindakan so min... dia tak panik & cepat2 angkat yoojin...

I baru habis teng ...

I pon bru tgk..lawa btol budak baru tu..xigt nama..tp english name grace jugak..

Comel yoo jin masa uli tepung tu..geram je tgk..seunggi pon geram je dia asyik buat comel
Reply

Use magic Report

Post time 5-9-2019 11:02 PM From the mobile phone | Show all posts
diya_az replied at 5-9-2019 10:47 PM
I pon bru tgk..lawa btol budak baru tu..xigt nama..tp english name grace jugak..

Comel yoo jin  ...

Rasanya nama dia ga on... happy go lucky je dia...

Haah... cute sangat yoo jin tu... geram je tengok...
Reply

Use magic Report

Post time 9-9-2019 08:53 PM From the mobile phone | Show all posts
Susah nak cari yg ada eng sub kat ig.
Tenguk kat web asik loading manjang mcm kura2 hfon aku ni.
Reply

Use magic Report

Post time 9-9-2019 08:56 PM From the mobile phone | Show all posts
Seb baik ada variety show yg baru ni, leh aku layan
Aku dah mula bosan nak layan TRos..
Screentime utk JamJam n Rawon sikit bebenor
Bosan sey asik lebihkan anak pemain bola tu, bapaknya very the bosanuddin
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 11-9-2019 01:48 PM From the mobile phone | Show all posts
Madel replied at 9-9-2019 08:56 PM
Seb baik ada variety show yg baru ni, leh aku layan
Aku dah mula bosan nak layan TRos..
Screentime ...

Ala yeke..sebab anak2 dia mix dan cantek2 so producer expect ramai org suka kot..tgk jela MC tu pon gilakan naeun..hehe..tp i suke sebab i minat pemain bola sepak..so rasa cam best dpt tgk hidup diorg dgn anak2..tp i masih favourite lee dong gok sebab tak habis2 usik si an. Hehe
Reply

Use magic Report

Post time 11-9-2019 10:26 PM From the mobile phone | Show all posts
diya_az replied at 11-9-2019 05:48 AM
Ala yeke..sebab anak2 dia mix dan cantek2 so producer expect ramai org suka kot..tgk jela MC tu po ...

Anak2 nya ok je
Cuma sibapak nya memboringkan, jenis tak kreatif mcm Sam.
Mungkin sbb bapak nya main bola n asik tak ada dgn anak2, jadi bnyk pekara yg dia tak tahu pasal anak2 dia.
Sejak ada Rawon n JamJam, iols lgi fokus pada budak 2 org ni.
Anak korea yg tak ada kacuk tpi comel, bijak semulajadi.
Reply

Use magic Report

Post time 11-9-2019 10:36 PM From the mobile phone | Show all posts
Back to Little Forest
Aku suka budak2 ni Yihan, twins Grace&Brooke ,Yujin , Yi hyeon..(nama dekat2 sama je)
Yg baru ni Ga on tu je aku belum suka, dia semacam ada aura set2 anak org kaya yg anak manja..gituu
Mcm tak dpt aiscream merajuk tepi sudut
Yejun to ok.,pipi pau..geram tenguk dia makan popcorn
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 12-9-2019 02:20 PM From the mobile phone | Show all posts
Madel replied at 11-9-2019 10:36 PM
Back to Little Forest
Aku suka budak2 ni Yihan, twins Grace&Brooke ,Yujin , Yi hyeon..(nama dekat2  ...

Hahaha i suka semua..masing2 ada charm..menyerikan show ni..

And yes Ga on tu dh besar pon seunggi kena dukung bagai..tp lawa dia..smiley eyes..hehe
Reply

Use magic Report

Post time 12-9-2019 10:52 PM From the mobile phone | Show all posts
Madel replied at 11-9-2019 10:36 PM
Back to Little Forest
Aku suka budak2 ni Yihan, twins Grace&Brooke ,Yujin , Yi hyeon..(nama dekat2  ...

Tapi iols kesian tengok dia tak dapat ice cream tu uols... lama dia tunggu sebab bagi adik2 dulu makan...
Reply

Use magic Report

Post time 12-9-2019 11:00 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by Rahah at 12-9-2019 11:05 PM

Lawak tengok seunggi tease seojin bila brooke bagi dia bunga... Hahaha...

Pandai grace explain apa yejun cakap... sebab dia baby lagi... yihan tak faham...

Funny tengok yejun ni... sebab dia lain sikit... makan pun guna tangan je... suka barefoot...

Comelnya grace nyanyi lagu twinkle twinkle little star...

Best episode camping ni... geram tengok reaction budak2 cute ni semua...
Reply

Use magic Report

Post time 13-9-2019 01:50 PM From the mobile phone | Show all posts
diya_az replied at 12-9-2019 06:20 AM
Hahaha i suka semua..masing2 ada charm..menyerikan show ni..

And yes Ga on tu dh besar pon seun ...

Bukan la tak suka tahap benci
Cuma nya dia kan mcm dah umur 7thun, sebaya Yi han.
Bila 1st day dtg dah merajuk tak dpt aiscream, tu yg iols ckp mcm ala2 ank manja gitu.
Dah 7thun nak berdokong2..aishh
Tak sesuai
Gituuuu
Reply

Use magic Report

Post time 13-9-2019 01:52 PM From the mobile phone | Show all posts
Rahah replied at 12-9-2019 02:52 PM
Tapi iols kesian tengok dia tak dapat ice cream tu uols... lama dia tunggu sebab bagi adik2 dulu m ...

Dah ramai2 gitu,
Mana la boleh beri perhatian pada sorg2..
Tak menang tangan samchon n imo , mcm2 karenah.
Hehe.
Reply

Use magic Report

Post time 13-9-2019 02:33 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by Rahah at 13-9-2019 02:35 PM
Madel replied at 13-9-2019 01:52 PM
Dah ramai2 gitu,
Mana la boleh beri perhatian pada sorg2..
Tak menang tangan samchon n imo , mc ...


Yup... macam tu la jaga budak...

Malam tu pun samchun & imo tak sempat makan... crew belikan... itu pun ada keje lagi nak hantar report kat parents... Hahaha

Tapi show ni best... seronok tengok kerenah diorang...
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.074479s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list