Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
123Next
Return to list New
1960
View
46
Reply

Belanja Tarian Mengghairahkan Di Tepi Pantai Teluk Kemang, Tak Takut Tsunami Ke?

[Copy link]

Author: Lilrose       Show all posts   Read mode

Author
Post time 13-8-2019 01:10 PM | Show all posts |Read mode
Kalau sebelum ini kecoh tarian lucah di majlis resepsi perkahwinan Ahya Rosli, terbaru muncul pula video sepasang lelaki dan wanita membuat persembahan tarian mengghairahkan.




Kredit foto: FB Viral.my-ORIGINAL




Berdasarkan video dikongsikan Facebook Viral.my-ORIGINAL, kejadian dikatakan berlaku di Pantai Teluk Kemang, Port Dickson.


Kasihan pada keluarga yang datang bersama anak kecil di situ. Datang nak beriadah bersama keluarga, disajikan pula aktiviti merosakkan pemandangan.





Video: FB Viral.my-ORIGINAL



Ramai warganet tidak berpuas hati dengan pasangan itu kerana berkelakuan tidak senonoh di tempat awam.


Malah, ada yang menyifatkan tindakan mereka sengaja mengundang bala.




Kredit foto: FB Viral.my-ORIGINAL




Apa nak jadi dengan orang kita sekarang, semakin pudar rasa malu dalam diri. - CARI

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 13-8-2019 01:58 PM From the mobile phone | Show all posts
Acik2 mesti teringin buat macam ni
Reply

Use magic Report

Post time 13-8-2019 02:08 PM From the mobile phone | Show all posts
Orang mabuk je buat perangai tak malu camni?
Reply

Use magic Report

Post time 13-8-2019 02:59 PM From the mobile phone | Show all posts
Hahahahahahaha..
Reply

Use magic Report

Post time 13-8-2019 03:03 PM | Show all posts
rasanya kalau malaysia ni xde undang2 dah lama tolol2 ni kena humban dlm laut utk santapan penunggu laut...
Reply

Use magic Report

Post time 13-8-2019 03:13 PM | Show all posts
mat saleh minah saleh elok je "tertib" berjemur .. yang maleis pulak sibuk terkinja kinja
Reply

Use magic Report

Post time 13-8-2019 03:15 PM | Show all posts
melayu lahanat ni kalau berhibur lebih pada orang pagan lagi, yang pasti depani mesti jenis yang ketuanan melayu kehulu kehiliar, tak suka anjing dan babi,  dan marah bila cina and keling tak setuju tulisan jawi
Reply

Use magic Report

Post time 13-8-2019 03:16 PM | Show all posts
babik btul komen acik nelayan 50 tahun pengalaman tu..nak kluarkan obor2 sangkut celah bedah kne menari gaya monyet..
Reply

Use magic Report

Post time 13-8-2019 03:34 PM From the mobile phone | Show all posts
Malu iolsss tengok perempuan tu.. Yg lelaki, aduhaiii,
Reply

Use magic Report

Post time 13-8-2019 03:41 PM From the mobile phone | Show all posts
Ni la monyet2 yg akan bawak bala..sakan sungguh monyet betina tu terkinja2
Reply

Use magic Report

Post time 13-8-2019 03:41 PM From the mobile phone | Show all posts
Ni la monyet2 yg akan bawak bala..sakan sungguh monyet betina tu terkinja2
Reply

Use magic Report

Post time 13-8-2019 03:45 PM | Show all posts
mabok todi ke apa ni
Reply

Use magic Report

Post time 13-8-2019 04:16 PM | Show all posts
pebendalah dorang, tak takut bala ke buat gitu...
Reply

Use magic Report

Post time 13-8-2019 05:04 PM From the mobile phone | Show all posts
ni mimi one nation mc tu ke.muka mcm dia
Reply

Use magic Report

Post time 13-8-2019 05:20 PM From the mobile phone | Show all posts
Mana la pergi perasaan malu depa.. Kalau Allah nk turun bala org yg x bersalah pn kena sama
Reply

Use magic Report

Post time 13-8-2019 05:53 PM From the mobile phone | Show all posts
Kalau nari setarap beyonce ke jlo ke kurang la sket kemaluan tu... Ni mngalahkan itik patah pinggang je gayannye.. Mcm mentadak pn ada gak dgn kaki panjang trjangkau2 tu... Punahhh
Reply

Use magic Report

Post time 13-8-2019 06:57 PM From the mobile phone | Show all posts
Malu oiii malu
Reply

Use magic Report

Post time 13-8-2019 08:17 PM | Show all posts
rempit beraksi di pantai...busuk tgk jantan tu menari, yg perempuan tu siap ajak poreiner yg sdp ckit mata mmandang dari sotong jntan tu.
Reply

Use magic Report

Post time 13-8-2019 08:55 PM From the mobile phone | Show all posts
Agaknya depa ni suka tengok ramai menonton. Acah2 cool gitu but really,  mana hilangnya malu?
Reply

Use magic Report

Post time 14-8-2019 01:46 AM From the mobile phone | Show all posts
Lansung tidak mengghairahkan bagi akak tapi sangat tidak appropriate huntok culture tempatan.

Benda gini, buat secara tertutup ja anak2 oi. Lagi2 if ngkau Melayu.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.113613s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list