Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
9840
View
100
Reply

Baru Janji Tak Bersentuhan Dengan Pelakon Wanita, Fikry Ibrahim Dah Mungkirinya?

[Copy link]

Author: Sarirsa       Show all posts   Read mode

Author
Post time 13-8-2019 10:33 AM | Show all posts |Read mode
Rata-rata peminat memang gembira melihat gabungan teraju utama drama "Kau Yang Pertama" iaitu Fikry Ibrahim dan Farah Nabilah yang pernah bergandingan sebelum ini dalam drama "Cik Reen Dan Mr Ngok Ngek".





Kredit foto: Instagram





Walau bagaimanapun, baru sahaja ditayangkan, ada beberapa peminat yang telah melahirkan rasa tidak senang dengan tindakan Fikry Ibrahim dalam drama itu.









Kredit foto: Youtube




Menerusi beberapa babak di dalam drama itu, dapat dilihat Fikry bersentuhan dengan Tasha Shilla yang memegang watak sebagai tunangnya tanpa segan silu.


Biasalah drama kalau pegang-pegang tangan, kan? Tapi, yang timbulkan persoalan peminat adalah apabila Fikry yang sebelum ini pernah berjanji tidak akan bersentuhan dengan mana-mana pelakon wanita sekiranya tidak berlapik.


Memetik sumber dari Harian Metro, Fikry bertegas dan mengatakan bahawa, "Saya masih pegang prinsip tidak melakukan babak bersentuhan tanpa berlapik dan tak memuat naik gambar wanita tidak bertudung di laman sosial hingga sekarang."


Peminat yang melihat episod pertama drama "Kau Yang Pertama" berasa keliru kerana nampaknya Fikry seperti telah memungkiri janjinya?





Kredit foto: Youtube




Dah lupa janji ke Fikri? - CARI
Reply

Use magic Report

Looking for Google Ads Manager expert. Freelance work from home. Profit sharing basis. Please send your resume to HR@cari.com.my
Post time 13-8-2019 10:39 AM | Show all posts
itu hanya camera trick..
korang apa tau?

#donehusnozon
#whorrrryuussss
Reply

Use magic Report

Post time 13-8-2019 10:41 AM From the mobile phone | Show all posts
Hi hensem{:childlike
Reply

Use magic Report

Post time 13-8-2019 10:41 AM From the mobile phone | Show all posts
Mesti acik2 tengah kemam bibir tengok fikri kan? Tapi acik kena la pura2 suci padahal bertepuk tampar usap2 staff laki dekat opis.. Takpe, semoga acik & @jazaa100 boleh usap fikri..

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 13-8-2019 10:46 AM | Show all posts
ada ke artis yg tak bersentuhan.. mcm tak je..
Reply

Use magic Report

Post time 13-8-2019 10:54 AM | Show all posts
iols tertengok cite ni semalam

ya ampun iols rasa hero laki tu cam cover cover bila ngan si tasya tak tahu nak cakap kayu ke apa





Reply

Use magic Report

Post time 13-8-2019 10:58 AM | Show all posts
Kene tgk gak statement dia bila dan bila shoot drama ni.. wah aku pulak husnuzon sangat dik
Reply

Use magic Report

Post time 13-8-2019 10:58 AM From the mobile phone | Show all posts
Dia pelakon. Bukan Pak lebai. Alahai korang ni pun
Reply

Use magic Report

Post time 13-8-2019 11:01 AM | Show all posts
Koserrrr la netizen pun, dah nama pun pelakon.
Reply

Use magic Report

Post time 13-8-2019 11:04 AM | Show all posts
yang percaya sgt dia ckp taknak bersentuhan tu nape..nmpk sgt propa nya
Reply

Use magic Report

Post time 13-8-2019 11:06 AM From the mobile phone | Show all posts
sentuh sikit je ponnn
Reply

Use magic Report

Post time 13-8-2019 11:07 AM | Show all posts
bukan die ke dulu klo post pic wanita dlm insta, covered up aurat pelakon tersebut?
Reply

Use magic Report

Post time 13-8-2019 11:09 AM From the mobile phone | Show all posts
awanysss replied at 13-8-2019 10:46 AM
ada ke artis yg tak bersentuhan.. mcm tak je..

PU Azman dlm lelaki kiriman tuhan & sweet dream
Reply

Use magic Report

Post time 13-8-2019 11:11 AM | Show all posts
sat sat..ni cerita apa chuols? channel apa?

iols minat kalau fikri berlakon dia second hero ke?
Reply

Use magic Report

Post time 13-8-2019 11:12 AM | Show all posts
RumiMenari replied at 13-8-2019 11:09 AM
PU Azman dlm lelaki kiriman tuhan & sweet dream

selain PU/IM/Daie

kalau geng2 ni yg bersentuhan, mmg 3 4 thread la kat forum ni nak merempan
Reply

Use magic Report

Post time 13-8-2019 11:14 AM From the mobile phone | Show all posts
Suka kau la fikri..
Reply

Use magic Report

Post time 13-8-2019 11:15 AM | Show all posts
jadi org biasa pn xleh elak bersentuhan, inikan pulak pelakon...
Reply

Use magic Report

Post time 13-8-2019 11:18 AM | Show all posts
oh Fikri ckp eh dia xnak bersentuhan?? ingat kan pasal upload gmbr je... kat cik reen tu kemain berpeluk sakan... kau yang pertama ni pun kemain galak dengan tasha silla tu mcm xda barrier dah ep smlm. huhu

iols pernah tgk Aeril Zafril tunjuk xnak bersentuhan tu.  masa cite ngan azar azmi tu. manjang dia guna camera trick and ada satu scene Azar jatuh...tp dia peluk kerusi bukan si azar yang jatuh atas kerusi. haha. sorang lagi pelakon yg gigih ckp xnak sentuh... saharul ... tp ada je scene dia sentuh. susah juga xnak sentuh ni.
Reply

Use magic Report

Post time 13-8-2019 11:18 AM From the mobile phone | Show all posts
chula replied at 13-8-2019 11:04 AM
yang percaya sgt dia ckp taknak bersentuhan tu nape..nmpk sgt propa nya

Tulah over betul netizens nih...dah nama pun pelakon...cam migha..dulu polisi tak nak bersentuhan, bila ngan wemy dah downgrade sikit, boleh bersentuhan tapi berlapik....yg fikri ni pun satu, tak mengagak bila berjanji..kan dah kena pulang paku buah keras...tapi bagi meols, sentuh sikit2 dlm drama is acceptable......yg komen acah2  alim tu, entah2 kat luar lagi over dari pelakon2 nih.....
Reply

Use magic Report

Post time 13-8-2019 11:19 AM From the mobile phone | Show all posts
noraidil_06 replied at 13-8-2019 10:41 AM
Hi hensem{:childlike

Kaka suka yg bulu bulu eh. Haha
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list